Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

burda yeni gelenleri herkes sırayla yemeğe çağırıyor, sonrada gelen kişi yemeğe alıyor. bizi de şimdi aileler sırayla davet ediyorlar. ama işte komşular hakkındaki düşüncelerimi az çok biliyorsunuz:) neyse, nezaketen gittik elbette, sağolsun çok da özenmişti, güzel bi sofraydı, çok dikkat çekmeden ekmeğe pilava dokunmadan ama az az kaçamaklarla yemeği yedim malesef.. bugün karbonhidrat hiç tüketmeden dünkileri telafi edeceğim kısmetse...

bir aile daha gelmişti yemeğe, yine tabi konu bi şekilde diyete geldi, diyet yapmıyorum ben dedim sadece ekmek şeker yemiyorum kalan herşeyi yiyorum dedim dikkat çekmemek için..evsahibi tuttu, "yaa geçen bana geldiler (baya bi zaman önce komşularla bi çaya gitmiştik akşam), blue da gelmişti, pastalar vs varken ben diyet yapıyorum dedi, diyetini anlattı kimse de pastaları yemedi, bluenun yüzünden kimse bişey yiyemedi" demez mi... haydaaa dedim ben, ya yiyecek adam her durumda yer.. ben yemeyince sormuşlardı diyet mi diye, evet dikkat ediyorum demiştim, napıyorsun falan deyince de karatayı anlatmıştım.. ne kabahatim var ya:))) ya dedim bu kadınlarla bırak dikkatli konuşmayı hakkaten hiç görüşmemeliyim.. zaten uzun zamandır görüşmüyorum kafam kulağım rahat.. ama işte görün diyet yapıyorum diye nelere sebep olmuşum :9::9:

aaa ciddi misin ? Kesin kadının yaptıkları lezzetli değildi kimsede beğenip yemedi o da sana kabahat buluyordur :9:

Menü yazıp bende yatayım :18:
Sabah ılık su
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ihlamur

Ara az dut 2 kayısı

Öğle
1 kase çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
Cacık

Ara 1/2 armut

Ara activia

Akşam
Ispanak 1 pors.
Yoğurt 1/2 kase
Salata

2 lt su
2 yeşilçay
Spor 1 saat aeropilates

Tırnaklarını boşuna yemişsin bence gayet güzel bir menü şulecimm:46:

Iyi aksamlar hanimlar...
firsat bulmusken bakayim bir..

Her firsatta yazayim ki 35 mesaji doldurayim,yoksa sari kart alabilirim:18:

Cok yoruldum bu gün,yediklerimi yazayim ama hic ne zaman ne yedim diye dikkat etmedim..
zaten saat 4 e kadar lokma koymadim agzima,4 te disardaydik 1 sade kahve ictim...aksamda lahmacun yaptim,evde 2 tane yedim ondan, salatayla..sonrasinda 2 kuru pasta ve biraz findik ama 2 saate yakin yürüyüs yaptim ve bütün günde ayaktaydim..ceza verirken bunlarida dikkate alin lütfen:14:

kaptancım naptın sen öncelikle kahvaltıyı es geçtiğin için kızdım:20: 1 bardak süt içseydin en azından sonrada frenleyememişsin kendini neyseki 2 saat sporla yakmışsındır ceza iptal:38:

Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu

Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi

Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu

Maşallah ışığı gören gelmiş sanki Çağlacım çok güzel yapmışsın pasta börek yerine
sağlıklı besinler süper olmuş:46:
Gunaydin kizlar cok kotuyum :(

Tartida gram oynamiyo regl olamiyorum dun dr gittim iste neden olmuyorum diye hcg 0 lansin olursun dedi yoksa dropen vercekmis sokturucu omru hayatimda ilk defa basima geliyor boyle birsey simdiye kadar bitmeliydi bile :( dikkat ediyorum ama tartida kotu sonuc gorunce morelim yerle bir oluyor 63 dum 63.3 um bilmiyorum ne yapacagimi :14:

canım benim geciktiği zaman soğan kürü yapıyorum anında söktürüyor bi dene istersen

günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dediler:10:normalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor:52:

Dünyanın en güzel duygudu olsa gerek maşallah bitanem nazar edeceksin kendine:nazar::nazar:

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

Canımcım ara ara duraksamalar oluyor sakın moralini bozma kilo vermeye devam edeceksin elbette birazcık sabır

Dünkü menüm

Kalkış: Bir bardak maydanoz suyu

Kahvaltı:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salata-domates
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
1 kase domates çorbası
patatesli tas kebabı(patateslerini yemedim)

Ara: 1 dilim ananas

Ara : 2 dilim ananas

Akşam:
Bir kase salata
150 gr kadar tavuk

Ara : 1 bardak greyfurt suyu

Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor : Yok

Listeme tam uyamadım maalesef...

Harika menü Edacım patatesleri seçtiğin için ayrıca bir öpücük:54:

Anlıyorum seni dilekcim ama bence sen basarirsin morelini yukaek tut lutfen belki bu hafta az verip haftaya uc kg vereceksin bilemezsin ki meta bazen oyunlar oynuyor misal ben cok spor yaptigim dönemde tartida degisen birsey yoktu ama vucut sikilasmisti ayrica cok kg insanlar ilk basta belli bir sure spor yapmamaliymis yani abartmamali gunde 40 dk yuriyusu gecmemeli yoksa yaglar kasa donuyirmus senin kilon cokda fazla degil boyunu bilmiyorum ama sporun kulagina da su kacirmamak lazim :)

Tatlım spor konusunda naçizane fikrimi söyleyeyim 40 dk dan fazlada olabilir yalnız şuna dikkat etmek gerekiyor vücudun herhangi bir yerinde karıncalanma kaşınma ve acı gibi bir hadise meydana gelirse spor bırakılmalı fakat ne kadar uzun süre yapılırsa o kadar faydalı diye düşünüyorum birdenbire kardiyo tarzına yüklenmek evet haklısın yanlış oluyor
burda yeni gelenleri herkes sırayla yemeğe çağırıyor, sonrada gelen kişi yemeğe alıyor. bizi de şimdi aileler sırayla davet ediyorlar. ama işte komşular hakkındaki düşüncelerimi az çok biliyorsunuz:) neyse, nezaketen gittik elbette, sağolsun çok da özenmişti, güzel bi sofraydı, çok dikkat çekmeden ekmeğe pilava dokunmadan ama az az kaçamaklarla yemeği yedim malesef.. bugün karbonhidrat hiç tüketmeden dünkileri telafi edeceğim kısmetse...

bir aile daha gelmişti yemeğe, yine tabi konu bi şekilde diyete geldi, diyet yapmıyorum ben dedim sadece ekmek şeker yemiyorum kalan herşeyi yiyorum dedim dikkat çekmemek için..evsahibi tuttu, "yaa geçen bana geldiler (baya bi zaman önce komşularla bi çaya gitmiştik akşam), blue da gelmişti, pastalar vs varken ben diyet yapıyorum dedi, diyetini anlattı kimse de pastaları yemedi, bluenun yüzünden kimse bişey yiyemedi" demez mi... haydaaa dedim ben, ya yiyecek adam her durumda yer.. ben yemeyince sormuşlardı diyet mi diye, evet dikkat ediyorum demiştim, napıyorsun falan deyince de karatayı anlatmıştım.. ne kabahatim var ya:))) ya dedim bu kadınlarla bırak dikkatli konuşmayı hakkaten hiç görüşmemeliyim.. zaten uzun zamandır görüşmüyorum kafam kulağım rahat.. ama işte görün diyet yapıyorum diye nelere sebep olmuşum :9::9:

Gitsen bi türlü gitmesen bi türlü bluecum gerçi iyi yapmışsın bak sayende kimse pasta yememişşş:9:

Su karataya baslasam olay cozulecek galiba :9: sorma bluecum esim makarna salatasi istedi malum bende makarnayi haslarken icinden aldim soslamadan tek avantajim saat 16:00 da yedim ogleden sonra izin almistim salebide yedide ictim

1 hafta dene tatlım inan bişey kaybetmezsinn :16:

bu arada kıslar aksama gunum var dun akşsma hazırlık yaptım ama hıcbırınden yemıycem menum soyle:
patates salatası
brownı kurabıye
cupcake bol kremalı
patateslı kıymalı pide
sadece pohca
ve ben bır tane bıle bunlardan yemıyecegım sadece cay ıcecegım kendıme pırsa yapıcam gıdınce ıkıdak:)

Misafirlerine afiyetolsun cnmmm ama sen pırasaya talimmm irade testinde başarılar:16:

Günaydın kızlarr :16:

Ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorumm :1:

Dün yoktum buralarda dışarı işlerim vardı sonrada alışverişe gittim kendime S beden bordo kaban aldımm :) hayatımda ilk kez mağazadaki görevliye bu büyük en küçüğünü alabilir miyim dedimmm :52: nasıl bir mutluluktur anlatılmaz yaşanır gerçekten sürekli herkese anlatıyorum delı olucam yakında kilo verdikçe :1: ama şöyle de bir durum var en çok belden veriyorum S beden aldığım kabanın bıle belınde boşluk var artık sadece baldır ve basen calısmam lazım..

Helall sana gamzemmm güle güle giy kabanını canımm basen ağırlıklı çalışırsan onlarda gider sana güveniyoruz:16::16:
Ben Canan Karatay'ı okuduktan sonra ara menü yapmamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumm :44: Tam açıklayamıyorum blue sweet yardımmınız rica :37: açıklmasını çok güzel yapmıştı kafama da yatmıştı.

tatlım vücudumuzdaki yağları yakan leptin diye bir hormon var bu hormon biz yemek yedikten 4 saat sonra yağları yakmaya başlıyor
ara öğün yapınca bu hormon devredışı kalıyor malesef o yüzden Karatayda ara öğün yok menüler arası ne kadar uzun olursa o kadar çok yağ yakılıyor menün arası 5 saat meselea1 saat yağ yakılıyor:16: Edada çok güzel açıklamış bitanemşimdi okudum sen kendi bünyene göre ara öğün yapıp yapmamaya karar ver artık

kısceler yarın gıremıyorum nete malesef merak eden olursa bırde dedemı bu akşam amelıyata alıyorlar dua edın olurmu hayırlısıyla atlatsın

Allah şifa versin bitanemmm hayırlısıyla atlatır inş

Kizlar sucu geldi suuuuu hadi benimki 2 lt oldu

Maşallah ahsen 1 lt anca oldu yatana kadar biter inş kızlar bide su içmeyi hatırlatma programı varmış
tele indiriliyormuş günlük su içme ölçüsünden düşüyormuş unutanlar deneyebilir

Son düzenleme:
evet programın ismi water your body bende indirdim şimdi kilonuzu yazıyorsunuz günlük içmeniz gereken su miktarını hesaplıyor:7::7:

Kızlar bugün bizim şirketin yılbaşı kutlaması var. Şirket zorunlu dedi ben olmaz gelemem kursum var dedim ve gitmiyorum.
Bugün onların bayramının 1. günü kabul ediliyor.Zorla cristması kutlatıyorlar. :47: Her neyse ben de uzun zaman sonra yürüyüş yapacağım. Zincirlikuyudan mecidiyeköye bu soğukta yürüyeceğim.:18::18: Spor yapmış sayılırım sanırsam :9::9:

Çizmeler diyorduk armut tip falan diyorduk. :9::9:
Benim vücudum orantılı olduğundan kilomu göstermediğimi iddia ediyorlar.
80 küsür olmama imkan yokmuş muş muş :52::52:

Bir de mini etekler ekleyelim oraya :)

Öyle dediklerinde daha bir hevesleniyor insan değil mi :) 70 küsürlere geldiğinde 60 küsür gösterdiğini söyleyecekler :52:

Bir de mini etekler ekleyelim oraya :)

Öyle dediklerinde daha bir hevesleniyor insan değil mi :) 70 küsürlere geldiğinde 60 küsür gösterdiğini söyleyecekler :52:

Ay inş öyle olur. 60 olunca kardeşim gibi olacağım. Zayıflarsan kıyafetlerimi giydiririm dedi. Ben mini etek giyebileceğimi sanmıyorum. Hiç giymedim desem doğru olur. :17::17:
Seninde az kaldı. aldın mı kendine mini?

Kızlar bugün bizim şirketin yılbaşı kutlaması var. Şirket zorunlu dedi ben olmaz gelemem kursum var dedim ve gitmiyorum.
Bugün onların bayramının 1. günü kabul ediliyor.Zorla cristması kutlatıyorlar. :47: Her neyse ben de uzun zaman sonra yürüyüş yapacağım. Zincirlikuyudan mecidiyeköye bu soğukta yürüyeceğim.:18::18: Spor yapmış sayılırım sanırsam :9::9:

sayışmazmı hiç sayılır tabiki bide tempolu yürürsen süper bir spor

Ay inş öyle olur. 60 olunca kardeşim gibi olacağım. Zayıflarsan kıyafetlerimi giydiririm dedi. Ben mini etek giyebileceğimi sanmıyorum. Hiç giymedim desem doğru olur. :17::17:

Neden giymeyesinkii zayıflayınca herşeyi giyeceğiz inş:21::21::21::21:

Ben de pantolon giyemiyorumm :) etek ya da elbise giyiyorum dün aldım kendime mini etek ama çok mini değil çünkü baldırlar ortaya çıkıyor bu kez :1:

Ben de kardeşime diyorum senin kıyafetlerin artık bana olur dıye yandık desene diyor :1::1:

Ben de pantolon giyemiyorumm :) etek ya da elbise giyiyorum dün aldım kendime mini etek ama çok mini değil çünkü baldırlar ortaya çıkıyor bu kez :1:

Ben de kardeşime diyorum senin kıyafetlerin artık bana olur dıye yandık desene diyor :1::1:

Ben de etek hiç giyemem özellikle kışın hep pantolon yazın elbiseyi severim ama
ne şanslısın kızkardeşinle değiş tokuş yaparsınız

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

Back
X