- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
KızlR ewim iyi hos rabbim isteyen herkes versinde
Hep kahverengi yani o yüsden
Mis odam vizon rengi hani bira daha sıkır sıkır oşsun istiyorum şimdi bilmiyorum napcam
Canim valla nasil fikir versem misal benim salonum beyaz l cok pismanim cokk krem almaliydim allahtan tekli bejerim kirmizi kombin duvarlarim gri ama cok koyu degil cok ferah duruyor ve ben internetten sticer aldim inanilmaz hos durdu yapistirmasida cok kolay ayri bir hava veriyor eperdelerimde zebra stor kenarlarinda kirmizi siyah
Oturma idasinida lila yaptim perdelerimde yanar doner bi renk lila gun isiginda belli oluyor
Yatak odam beyaz ve ahsap rengi galiba ben acik renk seviyorum ferah gosteriyor evi
Cocuk odasini da simdilik mis odasi yaptim orasi standart sampanya rengi duvarlar tekli yatak ve sifonyer var
Benimde dugun salonu gibi balkonlarim var ama mutfagim kucuk kirdiracagim bakalim insan evinde degisiklik yapinca kendide degismis gibi oluyor bence sen sutlu kahve ve krem karisimi yada acik lilaya yonel aa bide internetten bakarsan renklerin insan uzerindeki etkilerine ona gore de secebilirsin