Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedim :9: karadenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor :9: edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah

Yarım derken telefonda evlenelim dedi. Boşver yüksek lisansı evliykende yaparsın. Uzatmaya gerek yok. Benim mühendislik işi belli olsun. (Haziranda ) eğer olmazsa evlenelim diyor. Dedim evlenme teklifi böyle mi olur. Önce teklif et kabul edeyim öyle dedim. :9::9:
Adam çıldırdı. 1 ay göremeyince yada her hafta istanbula gelmek zor oluyor. :27::27:

Bende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum. :27::27:
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor. :17::17:

Benim de patron burdayken sürekli birşeyler istiyor :) ama şuan misafirleri var kendi halıme bıraktı beni :1:

Bende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum. :27::27:
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor. :17::17:

Benim de patron burdayken sürekli birşeyler istiyor :) ama şuan misafirleri var kendi halıme bıraktı beni :1:

Güzel menü:46: Bana akşam birazcık ama birazcık fazla gibi geldi. Sanırım bolluktan öyle geldi.
canım karatayda az çok yokmuş, doyana kadar yiyeceksin..benim yemek 6 çeyrekte bitmişti gece 1de yattım.. arada spor da yaptım, açlık hissetmek daha kötü, bu sefer leptin salgılanmıyor..
bu sabah baktım çokşükür kiloma dönüyorum adetin etkisi gidiyor ama cuma günü tartıya yansımayabilir gerçek kilom.. olsun ben elimden geleni yapıyorum doğru devam ediyorum ya önemli olan bu..

Bende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.

Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.

hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla. :52:

insulin direnci berbar hakkaten... 5in altında olması gerekiyormuş, ben burda bi kan tahlili yaptıramadım..
inşallah canım o günleri de göreceksin..

Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce

canım çok çok iyi yapmışsın boş oturup ne yapacaksın, eline harçlık olur ne güzel, hem de evdesin bebişinlesin..

hergün de ev temizleme 3 günde 1 temizlesen nolacak.. yıpratma kendini..

Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor :52: heyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk :1:

ooo çok heyecanlııı :52: iyice tart biç.. evlenmeden önce gözlerini 4 aç, evlendikten sonra 3ünü kapat :9: bu işler böyle gider..

Kı ne güzel günaydın demişsin
Sanada günaydın canm bnm

Yo edacım ne kırılması herkesin bi derdi var canm bnde ole düşündm zaten dedim görmemiştir denk gelmemîştri diye :))) öpüyorumm

Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce

Maşallahın var. Ben ne nasıl olacağım bilmiyorum. Ben çalışmayı seviyorum. Evde oturursam senin gibi mi olur hepten mi salarım bilmiyorum. Belki 1 ay salarım sonra toparlarım sanırım.
Başaksın dimi sende?
Bence işi alarak hiç fena yapmamışsın.boş oturmaktan iyidir. Hem ek gelir olur. aya vursan 562,50 yapar az değil.:23::23:

Günaydinnn:16:

dün yediklerim

sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay

öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna

aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma

su

2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny

kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...:5:
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum:4:

Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..

blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..

mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni:27:

sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter:9:

edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim:9:

kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin:16::54::54::54:

birazdan geliyorum..

selamlar..geldim

bu arada benim 2 saat önce gönderdigim mesaj simdi gelmis:44:
sitede sorunmu var acaba:26:

gecmis yapayim kisaca,sonrada sohbet edelim:54:

kaptancım hoşgeldinn :16:

deminki uzun mesaj diğer sayfalarda vardı zaten ama yine gelmiş, sanki sorun var sitede 1 mesajı 2 kez gönderiyor.

günaydın kızlar.
işe gelir gelmez ekranı açıyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum :2:
hatta bu yazıyada başlayalı bayağı oldu anca devam edebiliyorum.

öncelikle edajım işden ayrılırsan ne yapıcaksın? Başka bir iş varmı hazırda seni maddi sıkıntıya sokmayacak. Sen şu an geçiş dönemindesin okulun var ideallerin var fiziksel olarak değişim içerisindesin. Birde iş değişikliği seni nasıl etkileyecek, öncelikle Bunları düşün. Sonra bu iş yerinde ne yapmak seni mutlu edecek? KOnuşmanı ona göre yönlendir .. Eğer ki orda devam edip sadece maddi farklılık seni tatmin edecekse "ben burdan memnunun sizinle çalışmadan keyif alıyorum" diyerek cümleye başla. ama yok sen sadece işden çıkarılmak istiyorsan o zaman planladığın konuşmayı yap ve ne istediği net olarak söyle (tabii rakam hariç)

sağol doktorcuumm sana da çok güzel bir gün dilerim hastaların iyileşsin, kimse hasta olmasıınn :16:
oğlum çok fena hasta ya, doktor antibiyotik vermedi, bugün gece ateşi vardı peditus verdim sabaha yine vardı ve bugün iştahı da hiç yok yine bi ölçek daha verdim, sence tekrar doktora götürmek için bekleyeyim mi? yavrum bugün çok nazlıydı benden ayrılmak istemedi çok üzüldüm çok zor işe geldim...

neeeyyy :9: 1 galeta sadece yarım ekmeğe denk.. 1 dolma kaç dilim ekmeğe acaba :9::9:
büyük ihtimal viral yani antibiyotik gerekmez.viraller genelde yüksek ateşle seyreder tam iyileşme en az 1 hafta sürer.bugünde dikkat et.ateşi 38i gecerse duşa sok ilaçtan evvel, böylece mikrobu kırılır.yarın sabaha hala devam ediyorsa ozaman kontrole git.

günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
maşallah bende şu 2 gün yapabilsem.ya spor insana dinçlikte veriyor.

Bende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.

Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.

hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla. :52:
ben 63 olsamda yeter.

Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedim :9: karadenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor :9: edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah
ayy benimmkide trabzonlu.tuna nehrinin kenarında yürürken evlenme teklif etti.ben ona bir kere hayır dedim bana seni kaçırırım dedi.:4:

Canımcımm ben o kadar çok insanla karşılaşıyorum ki işini baştan savma yapıp çok iyi maaşla çalışan, 1-2 ay kadar önce güzellık merkezinde bir kızla tanışmıştım kız 19-20 yaşlarında tecrübesiz işe girmiş kızın maaşını çok merak ediyordum :1: oraya giden yakın bir arkadaşım öğrenmiş 2000 tl ile başlamış işe bunu duyunca dedim ben bedavaya çalışıyorum sonra iyice gaza geldimd e zam istedim :) millet bizim gibi de özenli davranmıyor işinde aslında yaptığımız yanlış birşey değil hakkımız olanı istiyoruz sonucta sen de şöyle bir uygun zamanı yakala git konuş içinde tutup kendi kendini yiyeceğine konuşursun herşey net olur kafanda en azından, cevaplarının olumsuz olacağını sanmıyorum ama olumsuz olsa bile sende planını ona göre yaparsın.

Haklısın. Benim sinir olduğum her işin piyasada bir ücreti var. Benim performansımı görüyorsun. Ben bunu anlamıyorum benden o kadar memnunsan neden benimle yüz göz olmadan hak ettiğimi vermiyorsun. Bence çok mantıksal düşünüyorum. Duygusal olmak lazımmış. Ağlamayana meme yok hesabı.
Ben gerek iş gereği gerek hissiyat olarak 4*4 lük olsun isterim. Özenirim elimden gelenin en iyisini yaparım. bugünün işine yarına bırakmam masam derli topludur. Arşivim yine aynı şekilde. Benden bir şey istendiğinde tak diye çıkarır önüne koyarım çünkü ben o daha istemeden onu yapmışımdır. Görev sorumluluk bilinciyle yapıyorum. İşimi güzel yapınca mutlu olan tatmin olan bir insanım. Ben böyle bir yapıdayken bana yapılan muamele dokunuyor işte. Bir senedir motivasyon eksikliğiyle devam ediyorum.

Syy site kafayi yedi yazdiklarim ucuyor

Ogle yemeginde misket kofteli patates yemegi sehriye çorbası ve pirinc pilavi var ayy bu asciya bu menuyu veren gida muhendisinin diplomasina tukuruyum ne yiycem ben simdi :(

Canım ben de istemıyorum dedim açık açık böyle acele etmen beni korkutuyor dedim aileleri şuan işin içine sokmayalım dedim ama o çok hevesli :((

Doğru davranmışsın canım. Acaba senin bu adam platonik olarak seviyormuydu seni? Uzun süre kendi içinde mi yaşadı bu kadar hevesli. Aile tanışması ciddiyet çağrışımı yapıyor ama hemen ciddiyet ilerde ilişkinizi de yorar. Ben sadece müstakbel görümcemle selamlaşıyorum. Bir de oğlu olunca hediye almıştım.

Birileri sürekli birşeyler istersen çalışmak çok sinir bozucu. insan kaynakları benim kişilik envanterimi yazdırdı bana verdi. % 97 tutarlıymışım. çok mantıksalmışım. Hep kurallar dahilinde hareket edermişim. Duygusal davranmam gereken yerde duygusal olmazmışım falan. çokta lazım değil hani::52:

günaydın kızlar.
işe gelir gelmez ekranı açıyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum :2:
hatta bu yazıyada başlayalı bayağı oldu anca devam edebiliyorum.

öncelikle edajım işden ayrılırsan ne yapıcaksın? Başka bir iş varmı hazırda seni maddi sıkıntıya sokmayacak. Sen şu an geçiş dönemindesin okulun var ideallerin var fiziksel olarak değişim içerisindesin. Birde iş değişikliği seni nasıl etkileyecek, öncelikle Bunları düşün. Sonra bu iş yerinde ne yapmak seni mutlu edecek? KOnuşmanı ona göre yönlendir .. Eğer ki orda devam edip sadece maddi farklılık seni tatmin edecekse "ben burdan memnunun sizinle çalışmadan keyif alıyorum" diyerek cümleye başla. ama yok sen sadece işden çıkarılmak istiyorsan o zaman planladığın konuşmayı yap ve ne istediği net olarak söyle (tabii rakam hariç)

Günaydınnn :)
İşten ayrılırsam çalışmayı düşünmüyorum bir süre.
Sene ortasında çok güzel bir iş teklifi vardı.Maaşı güzel kurumsal bir yerde genel muhasebe ama okadar psikolojik çöküntüdeydim ki gitmedim. maaşımın 2 katıydı. iş değişikliğini kaldıramam. yeniden kendimi kanıtlama çabası diyet+ okul vs yapamam diye gitmedim. Tek sorun para değil yani ama buradaki konumdada kendimi kötü hissediyorum.
Rakamı bana sorarsa söyleyeceğim sormazsa piyasada böyle takdir sizin diyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen edacımm yaa yıne patlatmazsaam.. bazen abur cubur ıstegı gelıoo onu tam ayarlayamadımm..

dun kapım calındı bı baktım sutcu:))) artık gelcekmıs kapıma hemen yogurt yaptım cokta guzel olduu:))

Patlatmak yok ama sutçüüüüüüüüüye sevindim. Artık bol bol yoğurt yersin :9:

Syy site kafayi yedi yazdiklarim ucuyor

Ogle yemeginde misket kofteli patates yemegi sehriye çorbası ve pirinc pilavi var ayy bu asciya bu menuyu veren gida muhendisinin diplomasina tukuruyum ne yiycem ben simdi :(

Çorbayı iç. Yanında misket köfteleri ye patatesi bırak. yoğurt / salata varsa ye yoksa 1 dilim ekmek ye.

Maşallahın var. Ben ne nasıl olacağım bilmiyorum. Ben çalışmayı seviyorum. Evde oturursam senin gibi mi olur hepten mi salarım bilmiyorum. Belki 1 ay salarım sonra toparlarım sanırım.
Başaksın dimi sende?
Bence işi alarak hiç fena yapmamışsın.boş oturmaktan iyidir. Hem ek gelir olur. aya vursan 562,50 yapar az değil.:23::23:
Ewet canm bazen malesed basagım diyorum bazen cok yoruluyorum
Bak mesela bişi anlatayım calısırken bnden önceki halkla ilşkilerde calısan bayan bütün dosyaları biribrine katmıştı
Harf sırasına göre tarıh sırasına göre
Ödeme gününe göre yada ne bilim akla gelen ne warsa
Bili soruyoşat yatım saatte zor buluyodum
Pc desen nerde ne dosya war hep karısık yani arama yapacagım zaman bile yarım saatte bulabılıyodum
İşçi ismleri ki hastanede bilmem kac calısan var düşün
Ben pazar günü calısmama rahmn sabah gittim bütün hasta dosyalarını düzene soktum
Ödemeler ödeme tarıhleri çekler senetler nakitler ayrı
Harf sırasını yaptım
Pc yi bilgi işlemden i arkadasla bastan asagı yeniledik
Klasörlerimi düzenledim
Sürekli olarak takip ettiğim dosyalarımı e altına bi raf yaptırark düzenledim
Yani hersey dizi dizi
Olcak diye aksama kadar ugrastım
Kımseye yaptıranasdım cunku illa bn yapıcam bilcem nerde ne var
Cok yoruluyorum eda ama düEnsiLik
Tertıpsızlık yani karısık seyler bni daha cok yoruyo düşünmek istemiyorum offf yazarken bile bunaldım
canım karatayda az çok yokmuş, doyana kadar yiyeceksin..benim yemek 6 çeyrekte bitmişti gece 1de yattım.. arada spor da yaptım, açlık hissetmek daha kötü, bu sefer leptin salgılanmıyor..
bu sabah baktım çokşükür kiloma dönüyorum adetin etkisi gidiyor ama cuma günü tartıya yansımayabilir gerçek kilom.. olsun ben elimden geleni yapıyorum doğru devam ediyorum ya önemli olan bu..

insulin direnci berbar hakkaten... 5in altında olması gerekiyormuş, ben burda bi kan tahlili yaptıramadım..
inşallah canım o günleri de göreceksin..

canım çok çok iyi yapmışsın boş oturup ne yapacaksın, eline harçlık olur ne güzel, hem de evdesin bebişinlesin..

hergün de ev temizleme 3 günde 1 temizlesen nolacak.. yıpratma kendini..

ooo çok heyecanlııı :52: iyice tart biç.. evlenmeden önce gözlerini 4 aç, evlendikten sonra 3ünü kapat :9: bu işler böyle gider..
Ahh bluemcim doru dıyosunda şimdi ne war biliyomusun bugun mesela süpürdüm yha silmessem sanki eksik gibi geliyo mesela bnm misafir odam hiç kirlenmez ama sanki orayı temizlemessen odam bana kızıyomus gibi geliyo niye bn temizlemedin:1:
Günaydinnn:16:

dün yediklerim

sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay

öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna

aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma

su

2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny

kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...:5:
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum:4:

Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..

blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..

mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni:27:

sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter:9:

edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim:9:

kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin:16::54::54::54:

birazdan geliyorum..

Ahh kuzum hiç sorma anlatcaktım ama tersini görmüş gibi anlattım eriğimden aldım taktigide:1:
Sonra dedim bu gördüğm rüyanın tersi olsa nolurdu diye
Ben ce hiç öle bi rüya görme askım rüyana girer o adamı öldürüm dedi
Bnde dedim yuhh uleynn yapacagın seyleri söle rüyama girecekmiş yok artık dedim koptuk gülmekten :1::9:

An ıtıbarıyle 6 bardak suyum bıtmış bulunmaktadır haydı kısceler suuuuu:52::52:

Back
X