- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
oyyyysss cok sağol bacım benimm düşündüğün içinn![]()
sende sağol cnmcımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyysss cok sağol bacım benimm düşündüğün içinn![]()
sağolun canlarım evet benim bebiş uslu durmuyor artık
aynen gülşahcım herkes perşembe iftardan önce tartılsın tutmayanlar cuma sabah tartılır yine aynı düzeninde
canım sağlığın yerinde olsunda kiloyu dikkat ederekte verirsin dimi
canım bi doktorla görüş istersen degerlerine baktır bu kadar zorlanıyorsan o sana önerecektir tut yada tutma diye :
blue işleri toparlıyodru ancak
canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldüm
ekmekler çok olmuş çorbanın yanına yemek yeseydin daha iyi olurdu
evet şimdi okudum senin yazdığınıda ablama çok mantıklı canım inşallah bol olur sütüm
afiyet olsun gayet güzel canım
canım belli ki ödem yapmış vucudun yağdan gitmiş ne güzel
bu iki dilim kavun karpuz gözüme batıyor ama![]()
evet canım sahur çok olmuş ve karatayda lkilo verme aşamasında kavun karpuz yok özellikle gi si yüksek
arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallah
inşallah güzel geçer canım
ay canım bol bol dua ediyorum
olacak bu iş olacak
güzel menü accık meyveyi merak ettim ama
canım alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece al ver yapacaksın şimdi diyetteyim diye az yerken sonrasında diyet bitince aynı zararlı şeyleri çok çok yeyip yine burda bulmanı istemiyoruz kendini
anladım canım ne zaman yenileniyor paketin o sürece kadar seni msjdan muaf tutabilirim ama eşinden menü ve kilo bildirimini yapman şartıyla![]()
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / / /%)
Valkyrie8976,3/ / /% )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /1,01% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/ / /% )
3. takım ortalaması:%
ilk bildirim bende olsun
valla sporsuz ve doyana kadar da yedim gayet iyi demi![]()
Canım çok sevindimmasallah gulsahcım sende vermıssın buhafta bende 700gr verdım tesaduf ohh gerısı bıdahakı haftanın basına ben 66.8 ı gördum cook sukur darısı basına.ama kafam karıstı banu ıftara yakın sonuc yanıltıcı olabılır demıs off nebılıyım ben ben ıfatrdan sonra suya ve bıtkı cayına sarılınca 2kg fazla cıkarım kesın neyse yarın yıne tartılcam ama o tartıda 66 gördumya öleyımde nerelere gömuleyım![]()
yaa ama ben dün bunu görmedim o yüzden bu sabah tartıldım benim + çıkışım bundan ozaman :18:Bugun iftardan hemen önce :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
su fazlasıyla iyiymişDünkü menüm
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
domates
1 zeytin
ara:2 dilim ananas
öğle:
baharatlı tavuk
salata
akşam:
tavuklu mantarlı salata
2 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma dün dışarıdaydım şiddetli baskı altında yedim ben suçsuzum kaptan
su: 3,5 litre
gaptanım yaa ben bu sabah tartıldım benim + çıkışım o yüzden. napıçaz şimdiiafiyet olsun karatayda bak yok ama sen zaten çok az yag yakımı için kullanıyorsun sanırım
gelelim kızartmalara bence biberleri fırında közlemelisin karatayda kızartmada yok canım
canım iftardan önce dogru kilo olur belli bir saati yok yeter ki iftardan önce tartılın
aha edaa çikilatalı dondurma yemiş cezasını verelim
abowwwwwwww götürmüşsün tatlıları tadına baka baka![]()
hiçbirsey yememişsin canım ya böylede yapma inşallah düzelir olaylar biran önce
gelecegim canım bugun sabah karatay kahvaltısı yaptım
oo plan tamam
a) b)
Eki Görüntüle 1176264 Eki Görüntüle 1176263 hangisi kızlar şu karpuz ve kavun dilimlerine bir açıklık getirelim
biliyorum bir sorayım bakayım nerelerde
mücver fırındaysa süper canım
gayet iyi menü ve bilindik olması iyi riske atmamakla iyi edersin
geçmiş olsun canım benim
yok ablacmm iyiyim şükür menüleri düzenledim ilk günleere göre şimdi yumurta peynir domates falan yeyince biraz daha tok tutuyo o yüzden fazla sarsılmıyorum. kazaya bırakmam ablacm içim rahat etmiyo ramzan ayında oruç tutmayıncaSlm fıstıklarrrrkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelinimiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
süper yasemincimmmdışardaki iftarınızda çok güzel geçmişşş ne güzel bir değişiklik oldu sizin için
minnacıkmış
bugünün tarihini yazalım bir kenara ilk kez kaçamak yaptın Edacımmmm
neyseki kararında yemişsinnn cezalık değil bence
Eminecimmm 1 lt hibisküs çok değilmi bitanemm:44::44::44: 3 bardaktan fazlası zararlı olabilir cnmm
Ablasını nasılda biliyorrrama bu sefer ben gittimmm
Abimlerdeydik kuzummmm gelinimizde göndermedi
Gayet güzel bir menü cnmmmm kalabalık misafir için idealkolay gelsin
bak ya kilo vermek için neler planlıyodişlerin bitince çok güzel olacak inş cnmm
oruç süresi uzun havalar sıcak o yüzden haklıısn bızdıkımmm fakat mükafatı da o derece olacak sabret cnmmm fakat çok zorlanıyorsan sonra kaza da edebilirsin gerçi öyle olunca kalıp gidiyor
Canım blue işyerindeyken giremiyormuş bilgisayarlar girmiyormuş engellediler sanırımmm cepten de çok zor oluyor dedi canım sıkılıyor giremiyorum dedi sabah
canım ölçümnü sabah aldrımışsın hem iftar hem sahur hazmetmek zor o yüzden mümkünse iftar öncesi ölçülerini aldırırsan doğru sonuç o zaman çıkar![]()
Hakikaten çok ilginç hiç duymamıştımmm aklımda olsun yeni bebeği olanlara söyleyecek birşeyim daha oldu şirinemmmm ayva yemeyi unutma bak hamileyken gamzeli olsun yeğenim teyzesine benzesinn
tatlım sabah alındığı için bu ölçüler doğruyu yansıtmıyor bitanem sıkma canınıramazandan sonra nasıl farkedecek bak göreceksin
abim hiç süt içmemiş küçükken çay diye delirirmiş boyu 1,83 o yüzden bilemiyorum bende süte bayılırım ama boy 1,68ama cildim hakikaten düzgündür o konuda katılıyorum kemikler için şart günde hiç olmazsa 1 bardak içmemiz lazım
yoğurtta süper cnmmm afiyetolsun
abin tecrübesini anlatmış öğrenme dönemi geçince inş kendine daha çok zaman ayırabilirisn bitanemm ama sizin meslekte doktorluk gibi sürekli gelişim ve değişim içinde yenilikleri takip etmek zorundasınız:26: bence günün belli saatlerini sadece klendine ayır iş bitmez bitanemm
elbette dertlerini anlatacaksınnn anlatırsan rahatlarsınn burada büyük bir aile olmadıkmı biz içinde biriktirirsen hasta olursun allah korusun ayrıca önce psikolojin düzgün olacak ki rahat kilo verebilesinnn cnm benimo yüzden sakın çekinme helall olsun bitanem ne demek
sen bu hafta kilo alma ben ona dua ediyorum Eylülüm çok kaçamağın var çokkkk
uuuv yürüyüş süper menü güzell tebriklerrSelam kizlar bgn erken geldim :) bu kadar oldu tabi erkenim. Izmire donucem diye oruc tutmamistim ama donemedim yarina kaldi. Neyse en azindan skintiyi cozdum cok sukur. Su mubarek gunlerde rabbim yardimci oluyor cok sukur.
Sabah ( 8.00) karatay kahvaltisi + 1 activia
Ogle ( 12.30) 1 kase sehriye corbasi - 1 tabak tavuk yemegi
Aksam 3 kayisi 200 gr yogurt
3 km yurudum :) 3lt su ictim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Selam kizlar bgn erken geldim :) bu kadar oldu tabi erkenim. Izmire donucem diye oruc tutmamistim ama donemedim yarina kaldi. Neyse en azindan skintiyi cozdum cok sukur. Su mubarek gunlerde rabbim yardimci oluyor cok sukur.
Sabah ( 8.00) karatay kahvaltisi + 1 activia
Ogle ( 12.30) 1 kase sehriye corbasi - 1 tabak tavuk yemegi
Aksam 3 kayisi 200 gr yogurt
3 km yurudum :) 3lt su ictim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Slm cnmmmm hoşgeldinnn oh hadi gözümüz aydın halletmişsinnnn sorunuuhaftasonu İzmirdesin yanii
hoşbuldum bitanemmmmaynennn giremeyince birşeyler eksiktiiii aminnn cnmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş gülşahıma iremime miniğime ferideme gelinimizeee allah daha fazla aratmasın inşş bu arada müjdeyi duydunumuz bilmiyorum perihanın ikizleri olacakmışşş
aslında ramazanda en doğru tartı zamanı öğleden sonra olmalı bence
çünkü akşama kadar fazla su kaybetmiş oluyoruz bu yğzden yanıltıcı olabilir ama bilemedim ben mesela 300 gr vermiş görünüyorum ama sanmıyorum
yarın öğleden sonra tekrrar tartılacağım bakalım doğrumu![]()
evet Ayçacım çok şükür ailemiz kalabalık ve birbirine çok düşkünn bir düğün olsa kendi sülalemiz yetiyor inan annemler 9 kardeş 18 kuzeniz baba tarafı desen ayrı çok şanslıyım hakikatenn allah muhabbetimizi bozmasın inşşş Aminnn
Bitanemm böyle çok zor nasıl dayanıyosunki bir an önce sorun belli olsa da tedaviye başlasan cnm benim![]()
yaa ama ben dün bunu görmedim o yüzden bu sabah tartıldım benim + çıkışım bundan ozaman :18:
su fazlasıyla iyiymişmenün güzel dondurmaya da bişey diyemedim
gaptanım yaa ben bu sabah tartıldım benim + çıkışım o yüzden. napıçaz şimdii![]()
yok ablacmm iyiyim şükür menüleri düzenledim ilk günleere göre şimdi yumurta peynir domates falan yeyince biraz daha tok tutuyo o yüzden fazla sarsılmıyorum. kazaya bırakmam ablacm içim rahat etmiyo ramzan ayında oruç tutmayınca
uuuv yürüyüş süper menü güzell tebriklerr![]()
sonucta belirgin bişey yok canım ondan istemiştir.ablacım bugün hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdım ama bida idrar kültürümü ne öyle bişey varmış ondan istedi onuda yaptım sonuçlar salı günü cıkacak ilk tahlilde bu cıktı ne anlama geliyoki ben salıya kadar nasıl dayancm bilmiyorum çünkü su içmediğim için şuan cok kötüyüm![]()
sonucta belirgin bişey yok canım ondan istemiştir.
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /1,01% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/ / /% )
3. takım ortalaması:%
evet eda beni gectiğinin resmidir azmin zaferidir tebrik ediyorum.bana gelince ne yazıkki kabızım ve bi önceki akşam yediğim kuruyemiş tuzluydu 2 gün önce 800 gr eksideydim 2 günde bu 1 olur diye umut etmiştim ama umutlarım fos cıktı.:85: