Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ablacigim gule gule git gelselam kızlar
yarın ğşleden sonra umre için mekkeye doğru yola çıkıyoruz inş
bayramdan sonra görüşürüz
Çok haklısın banucum. Resmen test edip onayladım bende biraz meyveye ağırlık verdım sonuc kilolar gitmedi. Ama benim için meyve olayı bitmiştir. Memlekete gittim tabi günübirlik. Annemlerle kayısı bahcesıne gıttık 1 tan bıle agzıma koymadım. Dahada dıkkat edıcem artık
Evet bu aralar yogundun ama bitti sanirrim sukurSelam kızlarr, dün giremedim. Bi bakım ne var ne yok. Ben bu gecede sabahcıyım iş yerinde ama bitiyor kabusum çok sükür.özledim sizleri sanki çok uzun zamandır giremiyorum gibi geliyor sanırım çok ilgilenemediğim için. Bi geçmis yapıyım bakım neler olmuş.
Perisan olmus ama perisana yenilmemissinuff cok yogunum cok.günler ne çabuk geciyor menülerde nerde kalmıstım.dünle bugünü paylaşayım öncekilerden kalan olduysa unuttum ne yediğimi.
yazacamda perşembeyi cumaya bağlayan gecenin sahurunu unuttum
cuma iftar
1 kepce mercimek corba
bol salata
1 parcacık pide
ciğer sote 1 porsiyon
yogurt
ara:yarım avuc badem
2-3 kayısı
sahur:
haşlanmıs yumurta
2- salatalık
domates
peynir
çavdar ekmeği 1,5 dilim
iftar
1 küçük karnı yarık kızartma değil
3 kaşık ciğer sote
bol salata
1 parca pide
2-3 dilim karpuz
ara:
10 kadar badem
baş parmakla işaret parmagının birleşince yuvarlagı kadar kurabiye(yarım)şuan bile yanımda yememek için zor tutuyorumcok sevioyrum bu perişan kurabiyeyi beni perişan etsede.ama yemiycem iftardan önce tartıldım 500gr daha gitmiş.
2 kuru kayısı
selam kızlar
Günaydın kizlar
Dun anne evinde uyudum kaldim benim yaramaz kardesler heryerime yazi yaMis onceden olsa tik sesine uyanirdim bu hamilelik uykusu rezil etti beni![]()
İnşallah ablacigim gule gule git gel
Evet bu aralar yogundun ama bitti sanirrim sukur
Perisan olmus ama perisana yenilmemissin500 gr daha gitmis maşallah
![]()
Günaydın kizlar
Dun anne evinde uyudum kaldim benim yaramaz kardesler heryerime yazi yaMis onceden olsa tik sesine uyanirdim bu hamilelik uykusu rezil etti beni![]()
Cok sukur kaptanim. Projeyi kuanima actik artik haftaya hata alirsak yine sikinti olur ama almazsak bitti simdilik cok sukur 1 ay rahat ederimde sonrasi bilinmez.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın kizlar
selam kızlar
Çok haklısın banucum. Resmen test edip onayladım bende biraz meyveye ağırlık verdım sonuc kilolar gitmedi. Ama benim için meyve olayı bitmiştir. Memlekete gittim tabi günübirlik. Annemlerle kayısı bahcesıne gıttık 1 tan bıle agzıma koymadım. Dahada dıkkat edıcem artık
Bugun ugrayamiyirum annemlerdeyiz maaile iftar filan derken bugun unutun beni
Esiminde dogum gununu erken kutluyoruz bu kadar kalabaligi bulmusjen aradan cijarayim dedim hemde beklentisi olmaz bi hun onceden süpriz olur![]()
Evet ablacım ondan çok şerbetlıydı yiyemedim zaten iki çatal anca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm fıstıklarrrr güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn
inş bşr sorun çıkmaz bitanemmm 1 ay dinlenirsin birazcıkk
kıyamam sana ne yazdılarki çok merak ettimmmm
Güle güle gidin gelin inş Haticecimmm
bahçedeki kayısı da yenmöezmi kuzummm hiç olmazsa alsaydın yanına kahvaltılarda yerdin birer tanecikama haklısın koruma döneminde yersin önce iddiayı kazanalım bitanemm:13:
eniştenin doğum günü kutlu olsun cnmmmm
sanada bu yakışırdı cnm benim
![]()
selam kızlar
Bizim hep boyle banucum hersey bahceden. Dayim aile icin mesela tavuk fln bakiyo. Dayimlarlar annemler cok hasas bu konuda benim hem anane hem dede kanserden vefat etti cok dikkat ediyilar bu yuzden. Kurbanini bile kendi kuzu iken alir dogal buyutur. Yumurtamiz koy yumurtasi yaglarimiz kendimiz yaptirirz. Bahcelerimiz desen bir uctan bir uca istedigin meyve cok sukur. Sebzeler desen oyle. Ama hepimiz etli butluyuz cunku bilmeyiz sinirli yemeyi. Alismamisiz. Bahcenin bir yerinde girer her agactan 2 ser meyve koparip yiye yiye gideriz. Bir bahce turu = 2 kilo meyveo yuzden dikkat etmem lazim canim. Annede diyodu nasil yasican sen meyvesiz. Dedim bilmiyorum ama denicem. Allahtan istanbuldayim diyorum bu yuzden.
Insallah canim insallah cikmaz. Artik gucum kalmadi cunku. Sizin takimada yazdim evime tasindim :) 27. Kat is donusleri 2 kere inip cikmayi planliyorum sporumu bi sekilde yaparim bi muddet artik.olur mu ki. Su merdiven cikmak basen yapar olayi gercek midir yoksa.
selam arkadaşlar nasılsınız![]()
Bugunku menum:
Sabah (9.30 )1 avuc badem ve findik. 4 tane gun kurusu
Oglen (16.00) elti cin yemegi
Aksam ( 20.00) 1 bardak ayran
Cok yememisim gb gorunuyir sanirim ama ogleni cok gec yedigim icin sanirim acikmadim. Artik activa yemiyorum meyve kacamagida yapmiyorum.insallah bu hafta sonu duzgun bir sonuc alabilirim.