Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvalti 1haslanmisyumurta,peynir,zeytin,domates,salatalik,dereotu,1dilim b.ekmegi,1dilim bugdayeknegine surulmuss tahinpekmez
Ara turkkahvesi,1hurma
Ogle 1kse corba 1kase bulgur pilavi,kirmizi lahana
Ara 1elma cay bir biskuvi
Aksam 1tabak sulu kofte salata
Ara neskafe
Yesil cay 2bardak 30 dakka bisiklet

Son düzenleme:
aslında spor salonu benim için en iyi çözüm hem evden dışarı çıkmak için hemde spor yapmak için ama görev yaptığım yer küçük bi ilçe ne yazıkki buna imkan yok

Ama spor salonunada gıdemezsın kı bu yogunlukta o zamanda para verdıgınle kalırsın canım bence en guzelı bebısı onune oturtbıleceğin bi spor aletin olursa veye bısıklet mesela kucagına alabileceğin. Salonada koyarsın esinede cayını koyarsın onunla hem sohbet eder hem bisiklet binersin olmaz mı ? cok mu abarttım :KK16:

Boyle seyler yapılmaz mı bebiş ile canım

bekarlar henüz çocugu olmayanlar 35 yaşının altındakiler,hala imkanlarınız bolken ideal kilonuza koşun walla.görüyorsunuz halimizi,evde türlü türlü yemek yapmamız gerekiyor,spor yapmak zor oluyor metabolizma yavaşlyor.yor da yor.

24 saat yetmıyor malesef doktorum. Yaslarıda ara yas hep bırlıkte spor salonuna yazılalaım desen.

yok sağolsun eşim yardımcıdır her işi yapar yemek ev işi çamaşırları o yıkar kurutur mesela ama birimiz iş yaparken birimiz çocuk bakmak zorunda ilk başta dediğin gibi yaşayınca hepsini tecrübe edersin en kısa zamanda Allah sanada bir evlat nasip etsin
O zaman o iş yapsın sen cocuk bak. Cocukla yapabıleceğin sporlara bak aslında :KK75::KK75:

eslerde pek cekistirilmis benimki isten gelir ki kendi isi gidis gelis saatleride oldukca esnek. yemegini yer tv karsisina gecer sekerlemesini yapar sonra haber seyrederken cayini icer macini izler bana tek faydasi oglumu uyutmasi daha dogrusu oglumu uyutmak icin yataga girer ondan once uyur ama dunyanin en iyi kocasi bana gore askin gozu kor iste bekarlara sesleniyorum siz boyle sultan suleyman gibi hissrttirirseniz adama kendini benim gibi mutlu ama yorgun bi cariye olup cikarsiniz. erkek kismisina acimiycaksin
:KK70::KK70::KK70:

Ben şimdiden diyorum yemek yapmam temizlik yapmam ütü yapmam beni alıcaksan böyle al . yaparımda işte ben temizlik yaparsam sen yemek yaparsın. o da yazık tabikide dedi gecen en sonunda cabuk işler bıtsın daha cok vakıt gecıririz dedi ama yine körüyü gecene kadar olayı mıdır bilemedim

Menü:Sebzeli peynirli omlet , salatalık, 2 d,l,m kepek ekmeği

Ara:1 mandaline

Öğlen: nohutlı domatesli corba , ceizli bıgday pilavı , 5 kofte brokoli soslu

Ara: ton balıklı dip ve kepekli galete

Aksam : yarım lt ayran 2 havuc, 1 dilim peynir ( yemeğimi yemek istemedi canım )

Spor: 45 dk eliptik , 35 dk yürüyüs bandı , gün boyu 6000 adım

Sıvı : 3,5 lt su

Resim :

20150112_081521_resized.webp

Ben şimdiden diyorum yemek yapmam temizlik yapmam ütü yapmam beni alıcaksan böyle al . yaparımda işte ben temizlik yaparsam sen yemek yaparsın. o da yazık tabikide dedi gecen en sonunda cabuk işler bıtsın daha cok vakıt gecıririz dedi ama yine körüyü gecene kadar olayı mıdır bilemedim
hiiiic inanma canim icraata bak ben evlenene kadar yatagimi bile anneme toplattim el bebek gul bebek ayse simdi ev hanimi kisvesiyle hizmetcilik yapiyo bastan nasil alistirirsan oyle gider hersey karsilikli hayatta musterek ilk gununuz nasilsa on yil sonrada oyleverkek kismisi degistirilebilir bir maddeden uretilmemis malesef :))

menuu
sabah klasik kahvalti
ogle bir bardak kefir iki ceviz
ara nescafe
aksam az az herseyden yedim kaynana munasebetiyle cok yemek vardi ve ekmek aramiyorum artik yemekte mucize gibi bi oturusta yarim trabzon ekmegi yiyen ben gun boyu iki dlm ekmek yiyorum oda kepekli
3 lt su
600 ip atlama

menuu
sabah klasik kahvalti
ogle bir bardak kefir iki ceviz
ara nescafe
aksam az az herseyden yedim kaynana munasebetiyle cok yemek vardi ve ekmek aramiyorum artik yemekte mucize gibi bi oturusta yarim trabzon ekmegi yiyen ben gun boyu iki dlm ekmek yiyorum oda kepekli
3 lt su
600 ip atlama
Sen ip atlamada feci rakip oldun bana valla

hiiiic inanma canim icraata bak ben evlenene kadar yatagimi bile anneme toplattim el bebek gul bebek ayse simdi ev hanimi kisvesiyle hizmetcilik yapiyo bastan nasil alistirirsan oyle gider hersey karsilikli hayatta musterek ilk gununuz nasilsa on yil sonrada oyleverkek kismisi degistirilebilir bir maddeden uretilmemis malesef :))
Aynen hala anamın evinde bişeye elimi sürmüyorum

Ahh ahh denir öyle denir ama önce severek başlanır sonra insanın başına kalırama benim eşim çok yardımcı hatta bazı şeylerde benden iyi oda zararlı çok karışıyo böylece

Back
X