Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperssinn efserr tebrik ederimmmBu arda spor için sizin için küçük benim için büyük bir adım attım bazi spor videolarına bakıp yapmaya çalıştım biraz olsa hareket etmiş sayılır
![]()
Canım ben seni çok özledimher gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadımvermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa
selam kizlar nasilsiniz gunduz hic isim bitmiyo bu aralar kaynanamin yanindada telle ugrasamiyorum ayip olur diye hatta banyodan yaziyorum suan :)
Merhaba Ben bugun kendimi zor zabtettim tartılmamak için iznin ne zaman bitiyo ben çömezim buralarda :)her gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadımvermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa
Gercekten çok komik oldum yaasüperssinn efserr tebrik ederimmm![]()
her gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadımvermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa
bende seni özledim canımCanım ben seni çok özledimgecen gün yazacaktım birden kayboldun
hadi bekliyoruz seni merakla
![]()
hiçbir şeye vakti olmayınca insanın böyle oluyor şehir değiştirdik dersler falan her şey üst üste geldi psikolojik olarak da yıprandım birazAy nasıl sabrediyosun ben dayanamazdımmmm .
merhabalar hoşgeldin aybüke benMerhaba Ben bugun kendimi zor zabtettim tartılmamak için iznin ne zaman bitiyo ben çömezim buralarda :)
Gercekten çok komik oldum yaayerlerde top gibi yuvaladım plates yapacağım diye birde şuranı hisset burandan nefes al sanki hiçbiri olmuyor gibi geldi bana
![]()
Bekliyoruz hadi çabuk gelbende seni özledim canımherkesi çok özledimmm bu aralar arada girebiliyorum yakında burdayım inşallah
giriyorum yazıyorum hemen çıkıyorum bugün kaldım biraz geçmişi okuyamıyorum çook gerideyimgeldiğimde bir özet geçersiniz belki
hiçbir şeye vakti olmayınca insanın böyle oluyor şehir değiştirdik dersler falan her şey üst üste geldi psikolojik olarak da yıprandım biraz![]()
merhabalar hoşgeldin aybüke benbende öyleydim ama araya başka şeyler girince unuttum gitti
zamanla haftada 1 e indirirsin eğer bir aksilik çıkmazsa gelecek hafta dönmeyi planlıyorum
alışırsın zamanla geri döndüğümde daha da kaynaşırız
ahaha tamam canımmBekliyoruz hadi çabuk gel
Ben çok özet gecemem herhade çok vakit bulamıyorum bu aralar geçmişe![]()
Şuan bitmiştir insallahhh herseyy yoluna oturmustur inş
Ay cokk sevindimmm gel aramıza dön gariii
Ne bileyim zaten tez canım ilk hemen hocası olayım derim işinilk zaman oyle oluyor. Sen bi kac kere yap hisediceksin acıyan yerlerini
![]()
Canım bu hafta listeye alıcam seni artık çok geç artık bitmedi şu pizzalar ki bi türlüekmek almıyorum eve ekmek de olmayınca tıkandım kaldım ne yesem diye. Pizzadan son bi tane kaldı onu da yarin ben işteyken eşim yer de biter inş. Daha da önünden geçmicem söz
her gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadımvermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa
yemedin inşallahMerhaba kızlar 1 günde hamlar mı bi insan dün koşamadım bugün nefes nefese kaldım valla ancak hızlı yürüyüş yapabildim peheyy çok nankor bu spor işi anladım. Eşim nöbette bacılarım tek kendime yemek yapasım gelmiyo buzlukta pizza var ama yememe kararı almıştım napsam ki bi fikirr
bak süper buBen bugun kahvenin yanında reddeddim bunu vallakendimle grur duyuyorum bir çırak olarak
![]()
sevindim kaptanCanım evet sonuçlarımm süper çıktıı
Serum işe yaramış
ayy kıyamam yaselam kizlar nasilsiniz gunduz hic isim bitmiyo bu aralar kaynanamin yanindada telle ugrasamiyorum ayip olur diye hatta banyodan yaziyorum suan :)
Azz kalmış ne güzeldöneceğim canım haftaya gelmeyi planlıyorum normalde evet genel olarak bitti son demlerdeyimm