Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menu kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çatal turşu kavurması
Öğle: 7-8 kestane
Aksam: 1 pizza
Ara: karışık meyve (hepsinden tadımlık)
1 saat hızlı yürüyüş
3 lt su

Canım ben seni çok özledim :KK74:gecen gün yazacaktım birden kayboldun:KK30:hadi bekliyoruz seni merakla :KK49:
bende seni özledim canım :KK60: herkesi çok özledimmm bu aralar arada girebiliyorum yakında burdayım inşallah
giriyorum yazıyorum hemen çıkıyorum bugün kaldım biraz geçmişi okuyamıyorum çook gerideyim :KK17: geldiğimde bir özet geçersiniz belki

Merhaba Ben bugun kendimi zor zabtettim tartılmamak için iznin ne zaman bitiyo ben çömezim buralarda :)
merhabalar hoşgeldin aybüke ben :KK3: bende öyleydim ama araya başka şeyler girince unuttum gitti
zamanla haftada 1 e indirirsin eğer bir aksilik çıkmazsa gelecek hafta dönmeyi planlıyorum
alışırsın zamanla geri döndüğümde daha da kaynaşırız

bende seni özledim canım :KK60: herkesi çok özledimmm bu aralar arada girebiliyorum yakında burdayım inşallah
giriyorum yazıyorum hemen çıkıyorum bugün kaldım biraz geçmişi okuyamıyorum çook gerideyim :KK17: geldiğimde bir özet geçersiniz belki
Bekliyoruz hadi çabuk gel :rolleyes:
Ben çok özet gecemem çok vakit bulamıyorum bu aralar geçmişe :oops:

hiçbir şeye vakti olmayınca insanın böyle oluyor şehir değiştirdik dersler falan her şey üst üste geldi psikolojik olarak da yıprandım biraz :KK14:

Şuan bitmiştir insallahhh herseyy yoluna oturmustur inş

merhabalar hoşgeldin aybüke ben :KK3: bende öyleydim ama araya başka şeyler girince unuttum gitti
zamanla haftada 1 e indirirsin eğer bir aksilik çıkmazsa gelecek hafta dönmeyi planlıyorum
alışırsın zamanla geri döndüğümde daha da kaynaşırız

Ay cokk sevindimmm gel aramıza dön gariii

artık çok geç artık bitmedi şu pizzalar ki bi türlü :KK43: ekmek almıyorum eve ekmek de olmayınca tıkandım kaldım ne yesem diye. Pizzadan son bi tane kaldı onu da yarin ben işteyken eşim yer de biter inş. Daha da önünden geçmicem söz
Canım bu hafta listeye alıcam seni
Hadi bakalım cumaya var daha erit o pizzayı süper bi giriş yap, ben ilk listeye girdiğim hafta birinci olmuştum genelde :D
her gün tartılan ben haftalar oldu tartılmadım :KK51: vermiş gibi görünüyorum bakalım böyle tartılmamak daha güzel izinden döneceğim gün tartılacağım nasıl olsa

Sen vermişsindir canım ben eminim
Süperrr çok sevindim en çokta iyi olmana:KK19:

Merhaba kızlar 1 günde hamlar mı bi insan dün koşamadım bugün nefes nefese kaldım valla ancak hızlı yürüyüş yapabildim peheyy çok nankor bu spor işi anladım. Eşim nöbette bacılarım tek kendime yemek yapasım gelmiyo buzlukta pizza var ama yememe kararı almıştım napsam ki bi fikirr
yemedin inşallah

Ben bugun kahvenin yanında reddeddim bunu valla :D kendimle grur duyuyorum bir çırak olarak :D
bak süper bu

Canım evet sonuçlarımm süper çıktıı
Serum işe yaramış
sevindim kaptan
selam kizlar nasilsiniz gunduz hic isim bitmiyo bu aralar kaynanamin yanindada telle ugrasamiyorum ayip olur diye hatta banyodan yaziyorum suan :)
ayy kıyamam ya

Back
X