Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay bu perşembeler mi cabuk geliyor yoksa banamı öyle geliyor.

Yok canım gümüşhane de yaşıyoruz ya eşimin işi yüzünden gümüşhaneli arkadaşlar getiriyo kahvaltıya sevdim ama ben de.
Evet benimde karadenizli arkadaslarım yapmıştı güzel tadı gercektende.gümüşhanede küçük bi yer sanırım yazın görmüştüm de.ama pestil kömeler çok güzel:)

menün güzel ama her gün yemek yapmalısın en azından bir çorba yanına salata oh mis
Evet önceden yapmaya alışsan olcak.benim eşim üstüste zamanlarda fastfood yemeyi sevmez ben öyle alıstım düzenli yapmaya yoksa ben hergün olsa makarna yerim mesela

merhabalar tanışmadık henüz sanırım hoşgeldin ben aybüke şu an izindeyim yakında geri döneceğim vaktim varken girip yazmak istedim
canım kuş kadar yiyorsun sabahla öğle arasına bir ara yapabilirdin meyveleri de ana öğün olarak değil ara öğün olarak tercih etsen daha güzel olur spor çok güzel
Merhaba, hosbuldum:KK54:
Yemeye çalışıyorum daha dikkatli olurum inşaallah, teşekkür ederim:)

kizlar bende burdayim ya bu hafta hep 11de uyandim iki ogune dustu yemeklerim bi zarari olmaz dimi? evimi temizledim yemeklerimi yaptim bide kek attim firina ama yemiycem tabi. yokmu kimsecikler

***3.Takım 396.ETAP***

Efser: (74,7///%)

Ayulduzz: (74,6///%)
Kelebekolacam: (76,5///%)
Nilyyyaaannn : (76.8///%)
Chnnmkiz : (74.9///%)
Sahgull : (62.3///%)
Nar38 : (57,6///%)
Olvidos : (60.7///%)

HedefVeBasari : (79,6///%)
Xpreiaz : (73,8///%) yeni üye geliş tarihi 01.01.2015, başlagıç kilosu 77, hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması:%

Listemizde hazır olsun yarına
Emine hiç uğramadı inşallah bildirimde bulunur:KK51:

3344bb7f0b7f.gif

3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,7 ==> 72,7 :KK73:
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,5
Kelebekolacam ==> 76,5 ==> 75 :KK30:
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>:KK22:
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==> 75
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73 :KK69:
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==> 57,3
Olvidos ==> 60,7 ==> 60
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62

Xpireiaz ==> 73,8 ==>70 :D

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Hedefleride yeniden görelim:cool:

Evet önceden yapmaya alışsan olcak.benim eşim üstüste zamanlarda fastfood yemeyi sevmez ben öyle alıstım düzenli yapmaya yoksa ben hergün olsa makarna yerim mesela
Bugün yemek yaptım kızlar ama mütevazı bir itirafta bulunarak benim yaptığım yemek dışardakinden çok daha güzel olduğundan kendimi zor durdurdum :) bu hafta sanırım 3.8 kilo hedef biraz fazla olmuş ilk hafta daha rahattım . Önümüzdeki hafta yemek çeşidi konusunda daha hassas olucam

edanın diyetisyen listesi alıntısı Kızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo :KK9:

sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir

ara 1 pors meyve

öğle
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta

akşam
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ayran çorbasının yapılışı çok basit :KK9:
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz

yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun :KK9::KK9::KK9:

kızlar ilginizi çekebilir diye gecmişten buldum

edanın bununla kaç kilo gitmişti o hafta. Bende mi yapsam haftaya tüm paketlerimi iptal edip

tatli ruyalar fistiklar iki gundur herkes cok kilo vermissin diyo bende sizden bahsediyorum hep harika bi duygu duydukca dahada hirslaniyorum ve kendime inanamiyorum uc ay bitecek ve ben hala diyetteyim yavaslarsa yavaslasin diyorum acele etmiyorum veee hedefimi 60 a cekiyorum mezun olanlarin basari hikayelerini okudum bir yil burada kalanlar var kesinlikle esneme yok ama acelede yok neyse cenem dustu yine bende uyuyayim artik.

Tebr,k ediyorum aysem seni. Bende 64 e cekicem. Bu bildirimde unutmalayalımda diyelim kaptana. Banada kimse zayıfladın demiyor. Bu gün çaycı abla dedi yüüzün küçülmüş senin diye. başkada bişi yok. Herkess yooo aynısın diyo. Yahu 17 - 18 kilo verdim ben yaaa. 2 yasında cocuk gitti kimsecilker anlamıyor :KK43::KK43:

Bugünkü menüm
Sabah:bir haslanmis yumurta 2 zeytin
Öğle:2yk karnibahar
Ara:10badem
Aksam: elma, mandalina
Ara:yeşil cay 3 kuru kayısı
700ip
1saat yürüyüş,20dakika egzersiz
3,5lt su

Canım meyve masum geliyordur sana belki ama inan masum değil gece yinen meyveler. onun yerine yemek ye bak daha güzel gidicek kılolar :KK36:

Selam kızlar menumu hatırlayıp yazayım bian önce bu aralar aklım çok dağınık
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık 2 çatal turşu kavurması
Ara: çeyrek armut çeyrek yaş hurma 1 dilim muz 1 çilek ( aşermiş gibi meyve çekti canım anlatamam zor durdurdum kendimi)
Akşam 1 lahmacun salata ayran ( yarına yemek yaptım bu ne biçim kadın kaç gündür hazır yiyo demeyinnn nolur çoluk çocuk olmayınca bekar gibi takıloyoruz işte :))
Ara: çeyrek bardak süt
3-4 badem ( malesef yedikten sonra kavrulmuş olduğunu farkettim)
Ama suçlarımı kapatmak adına 1 saat koşu
3 lt su

Seni o kadar iyi anlıyorum kii. Bende boyleydım. Yemek yapamıyodum. Sımdı 2 tane daha kız geldı evımıze masallahları var. Hergun azcıkta olsa yapıyolar. Onları gordum ozendım. Belkı benımde paketler bıtınce onlara takılcam :) benım paketlerde 5 subatta bıtıcek

Bu akşam yapıyorum kesin :) bu arada afedersiniz kabızlık sorunu başladı gün kurusu aldım sabah aç karnına yedim bi tane de inş işe yarar kabızlık çok zor.

Bi tane iyi gelir mi ki. Bana rafinera bi ögünde 6 tane göndermiiş ama bana mısın demedi. Hala kabızım :(

Bende dün giremedim kızlar. İşten geç çıktım eve geldim bilgisayar bile acmadan kendimi sokaklara attım sporumu yapıyım diye bayada yurumusum.

14.01.2015 menüsü

sabah: dil peynir, yeşil biber, 2 dilim ekmek

Ara: 6 kayısı , fındık

Öğlen: brokoli yemegi, salata

Ara: karammeli puding

Akşam : sebzeli begendi üstüne et

Sıvı: 1,5 lt su ( içmeyi unutmuşum çalışmaktan)

Spor : Screenshot_2015-01-14-23-00-27.webp

Yemeklerin resmi:
20150114_075622.webp

Bi tane iyi gelir mi ki. Bana rafinera bi ögünde 6 tane göndermiiş ama bana mısın demedi. Hala kabızım :KK43:
Gelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yok :( dediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce

15.01.2015 menüsü

Bugün paket istemedim

Sabah: kepekli ekmek arası peynir , 3 zeytin

Ara: 200 gr yogurt 3 kuru kayısı

Öğlen: beğendi et, mercimek corbası, slatalıklı yogurt

Aksam: tonbalıklı salata

Spor : yok
Sıvı: 3 lt su , 1 bardak yesıl cay , 1 bardak detoks cayı

Back
X