- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bildiğin gibi.bu aralar kilo işleri kesat görünüşte sürekli iltifat alıyorumda baskule yansımadı gitti bu hafta umutluyum bakalımkelebekolacam sen napıyorsun, nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğin gibi.bu aralar kilo işleri kesat görünüşte sürekli iltifat alıyorumda baskule yansımadı gitti bu hafta umutluyum bakalımkelebekolacam sen napıyorsun, nasıl gidiyor
Yok çabuk geliyor gercektenay bu perşembeler mi cabuk geliyor yoksa banamı öyle geliyor.
Evet benimde karadenizli arkadaslarım yapmıştı güzel tadı gercektende.gümüşhanede küçük bi yer sanırım yazın görmüştüm de.ama pestil kömeler çok güzel:)Yok canım gümüşhane de yaşıyoruz ya eşimin işi yüzünden gümüşhaneli arkadaşlar getiriyo kahvaltıya sevdim ama ben de.
Evet önceden yapmaya alışsan olcak.benim eşim üstüste zamanlarda fastfood yemeyi sevmez ben öyle alıstım düzenli yapmaya yoksa ben hergün olsa makarna yerim meselamenün güzel ama her gün yemek yapmalısın en azından bir çorba yanına salata oh mis
Merhaba, hosbuldummerhabalar tanışmadık henüz sanırım hoşgeldin ben aybüke şu an izindeyim yakında geri döneceğim vaktim varken girip yazmak istedim
canım kuş kadar yiyorsun sabahla öğle arasına bir ara yapabilirdin meyveleri de ana öğün olarak değil ara öğün olarak tercih etsen daha güzel olur spor çok güzel
Tesekkur ederim:)Çiğ yani kavrulmamış olacak 10 tane veriyor diyetisyenim
Bugün yemek yaptım kızlar ama mütevazı bir itirafta bulunarak benim yaptığım yemek dışardakinden çok daha güzel olduğundan kendimi zor durdurdum :) bu hafta sanırım 3.8 kilo hedef biraz fazla olmuş ilk hafta daha rahattım . Önümüzdeki hafta yemek çeşidi konusunda daha hassas olucamEvet önceden yapmaya alışsan olcak.benim eşim üstüste zamanlarda fastfood yemeyi sevmez ben öyle alıstım düzenli yapmaya yoksa ben hergün olsa makarna yerim mesela
edanın diyetisyen listesi alıntısı Kızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo
sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir
ara 1 pors meyve
öğle
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta
akşam
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ayran çorbasının yapılışı çok basit
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz
yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun
kızlar ilginizi çekebilir diye gecmişten buldum
tatli ruyalar fistiklar iki gundur herkes cok kilo vermissin diyo bende sizden bahsediyorum hep harika bi duygu duydukca dahada hirslaniyorum ve kendime inanamiyorum uc ay bitecek ve ben hala diyetteyim yavaslarsa yavaslasin diyorum acele etmiyorum veee hedefimi 60 a cekiyorum mezun olanlarin basari hikayelerini okudum bir yil burada kalanlar var kesinlikle esneme yok ama acelede yok neyse cenem dustu yine bende uyuyayim artik.
Bugünkü menüm
Sabah:bir haslanmis yumurta 2 zeytin
Öğle:2yk karnibahar
Ara:10badem
Aksam: elma, mandalina
Ara:yeşil cay 3 kuru kayısı
700ip
1saat yürüyüş,20dakika egzersiz
3,5lt su
Helal arkadasim supersin azim senden destek bizden..ayrica biz daha cok burda olacaz cunku koruma topigi acicaz![]()
Selam kızlar menumu hatırlayıp yazayım bian önce bu aralar aklım çok dağınık
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık 2 çatal turşu kavurması
Ara: çeyrek armut çeyrek yaş hurma 1 dilim muz 1 çilek ( aşermiş gibi meyve çekti canım anlatamam zor durdurdum kendimi)
Akşam 1 lahmacun salata ayran ( yarına yemek yaptım bu ne biçim kadın kaç gündür hazır yiyo demeyinnn nolur çoluk çocuk olmayınca bekar gibi takıloyoruz işte :))
Ara: çeyrek bardak süt
3-4 badem ( malesef yedikten sonra kavrulmuş olduğunu farkettim)
Ama suçlarımı kapatmak adına 1 saat koşu
3 lt su
Bu akşam yapıyorum kesin :) bu arada afedersiniz kabızlık sorunu başladı gün kurusu aldım sabah aç karnına yedim bi tane de inş işe yarar kabızlık çok zor.
Gelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yokBi tane iyi gelir mi ki. Bana rafinera bi ögünde 6 tane göndermiiş ama bana mısın demedi. Hala kabızım![]()