3. Trimester çok yorgun olma ve kas ağrıları

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Multivitamin kullanıyorum ama bütün gün bişey yapmadıgım halde yoruluyorum bacaklarım falan ağrıyor nasıl daha dinç olabilirim

Bir de karnım kasılıyo gibi içten değil ama sanki yüzeysel gibi karnım mı geriliyo acaba ya da yatakta dönmeye çalıştıgımda zorlanıyo gibi kaslarım heralde bu doğumsal kasılmaların başlangıcı değildir değil mi

Yürüyüş yapmanız lazım yeterli oksijen gitmiyor kaslarınıza bu da yogunluk ve agrı olarak donuyor. Oturdugunuz yerden hiç kalkmamak zaten cok zararlı hiç değilse yarım sa veya saatte bir kalkıp 15 dk bile olsa yürüyus yapmanız lazım ki kaslara dizlere oksijen gitsin kan dolasımı olsun. Ayrıca bebek içinde cok faydalı yuruyus yapmanız plesantaya giden oksijeni kan dolasımını artırır. Kısaca gunluk en az yarım sa yuruyus yapın. Bu konuda kendinizi zorlayın doguma kadar. Düzenli yuruyus kolay dogum yapmanızıda saglar. Allah saglıcakla kavustursun inşallah.

Yürümeden yoruluyorum yürüsem nolurum bilmiyorum yürüyüş yapıyım diyorum ama işten gelince yorgun hissedince gözük kesmiyor yığılıp kalıyorum çok bi iş yapmadıgım halde
Az az da kendinizi zorlamadan yürüyün hareket edin o zaman işyerinde . Evde de yastıkla yukarıda bacaklarınızı dinlendirin .

Yürüyüş yapmanız lazım yeterli oksijen gitmiyor kaslarınıza bu da yogunluk ve agrı olarak donuyor. Oturdugunuz yerden hiç kalkmamak zaten cok zararlı hiç değilse yarım sa veya saatte bir kalkıp 15 dk bile olsa yürüyus yapmanız lazım ki kaslara dizlere oksijen gitsin kan dolasımı olsun. Ayrıca bebek içinde cok faydalı yuruyus yapmanız plesantaya giden oksijeni kan dolasımını artırır. Kısaca gunluk en az yarım sa yuruyus yapın. Bu konuda kendinizi zorlayın doguma kadar. Düzenli yuruyus kolay dogum yapmanızıda saglar. Allah saglıcakla kavustursun inşallah.
Tamam teşekkürler 🙏🏼

Back
X