mrb arkadaşlar yeni gördüm bu formu bende 3.denememde bebeğimi kucağıma aldım oğluşumu artık uzman dr.kadar tecrübeliyim:))
merhaba hoşgeldin serender sen hangi tüp bebek merkezlerinde denedin ve hangi merkezde gebelik elde etttin bize biraz bahsedermisin ve o oğluşunu benim yerimede öp rabbim bu mürek ayın hürmetine hepimize senin yaşadığın mutluğu yaşatır inşallah
inşallah allah herkeze yaşatsın canım rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün evlattan yana...
ben:
1.olarak anatolia hakan yaralı
2.olarak anatolia hakan yaralı bülent traş ikisi hangisi boştaysa baştan savma bir tedavi oldu
3.maddi açıdan fiyat olarak en uygun bulduğumuz maya osman denizhan özgün
3 tedavide de gebelik oldu ama 10.haft hep kalbi durdu bebişlerin meğer pıhtılaşma varmış direk tüp bebek diyen dr.beni hiç araştırmamışlar hep sperme göre tedavi uyguladılar 2 defa kürtaj oldum 6 ay araları tedavilerimin...oğlum şuan 20 aylık 5 .yılımız biticek temmuzda...
çok yorucu yıpratıcı üzücü aşamalardı son tedavim negatif olsaydı bitmiştik biz maddi olarak zaten borç harç tedavi olduk madevi olarakta bitecektik allah şükür hala borç ödüyoruz ama neyseki oğlum tesellimiz oldu....
öperim teyzesiii öpmemmmi seve seve:)))
arkadaşlar birde ben anneler gününde kürtaj olmuştum ağlaya ağlaya anne olamıcam diye diye narkozdan uyanmışım...hala gözlerim dolar aklıma gelince..ama inanın hepsi bebeğiniz olunca geçicek bütün stres üzüntü.daha sonra toparlandım neler yaparım diye araştırdım 4444 dua var en son tedavimde onu okudum suya ve 21 gün süren tedavimde hergün bir yasin ve taha suresini okudum herşey rabbimin izniyle en son oğluma hamile iken 15 gün hastanede yattım dış gebelik belirtisi ile kanama oldu 3.ay bitene kadar...ama rabbim korudu işte...herşey dua ile oğlumun adınıda taha koyduk
merhaba sea hoşgeldin bazı bakışlar yakalıyosun insanların gözünde olmayacak bunun çoçuğu die acıyarak bakıyolar herşey allahın takdiri tatlım rabbim verirse bizimde meleğimiz gelir inşallah birgün
amin canım inşallah ya bende platese başladım erkekler görüyo mal gibi bakıyo die bıraktım deişik hareketler yaptırıyolar heriflerin gözünün önündesen verdinmi kilo
hayrılı olsun canım evet birkaç kişi okuyup bağışlanırsa daha çabuk biter ben belki 15 kişi ile bitirmiştim....
benim onlar bile bilmiyordu sadece eşimm ben şöyle yaptım kendim niyet edip başladım onlara eşimin tayini için demiştim...onlarda bağışlarken niyet eden kişiye bağışlıyorum rabbim niyetini kabul eyle demişlerdi bağışlarken..evet canım ama ben kimseye söyleyemedim sadce kayınvalideme anneme
MERHABA KIZLAR OPERATİF HİSTERESKOPİ OLDUM ŞU AN BEL VE KASIK AĞRIM VAR SONUÇ HİÇBİŞEY ÇIKMADI OFİS OLACAKTIM Bİ ANDA OPERATİF OLDUAMA MUTLUYUM BİŞEY ÇIKMADI FAKAT AMH DEĞERİM DÜŞÜK BUDA E BÜYÜK ENGEL TABİ
forumdan iki arkadaşımda okuycak allah kabul ederse bakalım kendim daha başlıyamadım adet oldum ama dün kararını alırken adetli olduğumu düşünemedimbenim onlar bile bilmiyordu sadece eşimm ben şöyle yaptım kendim niyet edip başladım onlara eşimin tayini için demiştim...onlarda bağışlarken niyet eden kişiye bağışlıyorum rabbim niyetini kabul eyle demişlerdi bağışlarken..
teşekkür ederim canım sağolasın evet şu an rahatım dün hasta olmuşum haberim bile olmadı feci bi kasık ağrım oluyodu benim hasta olurken olmadı şaşırdım 1. günü dayanılmaz ağrım oluyodu dünde adetli olduğummu galiba bu yüzden hatırlayamdım hehe:)canım çokk geçmiş olsun birşey çıkmadığına sevindim.enazından için rahatladı.
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar,
inşallah bu mübarek aylarda Rabbim herkesin gönlündekini nasip eder.bizlerede hayırlı evlat nasip etsin.
tutulan oruçların yüzü suyu hürmetine Rabbim evlat hasreti çeken herkese evlat sevgisini yaşatsın
mumucum ben yine aynı hastanemde yada şişli memorialda düşünüyorum.şişli bana uzak olduğu için ve dr umu sevdiğim için yine ataşehir bana sıcak geliyor. ama şişlinin de labratuvarı çok iyi diyorlar.gerçi ataşehirin embriyologuda şişliden gelmiş yıllarca orada çalışmış biri. biliyorsun bize pgt yapılıyor. o yüzden embriyologların tecrübeleri de önemli.
kararsızım henüz eylül gibi düşünüyorum tabi nasip. belli olmaz. belki de artık dr beni daha iyi tanıyor bu sefer ona göre düşünür diyorum. hem de 3. denemem olacağı için aynı yerde bana indirim de yapacaklar. o yüzden ataşehir e hala sıcak bakıyorum. acaba şişliye gitsem aynı indirimi yaparalar mı? sonucta aynı gurubun hastaneleri? ben şişliye gitsem ya aynur hanımı yada müstecab beyi isterim. çünkü bütün hastaların ilaç dozlarını bu ikisi ayarlıyormuş. aynur hanım oranın bölüm şefiymiş. benim bir arkadaşım öyle dedi. iki dr oradan ayrıldı diye hastanedeki sistem çökmez merak etme. ben yine de güveniyorum şişliye.
sen de 2 defa memorial şişlide mi yaptırdın? negatifler için üzülüyoruz ama en iyi şartlarda bile ilk seferde olma ihtimali %40-50 arası. bizler zaten zor vakayız. o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum. bak incinin de pgt yaptırma zorunluluğu vardı ama 3. de oldu. inş bizimkiler de 3. de bize gelir ve bizi daha fazla yormazlar.bu işler nasip kısmet. daha zamanımız gelmemiş demekki.
sevgilerimle mumucum.
artemise de 3 kere şişli de mi yaptırdın diye yazmıştım ama o bana cevap yazmadı. merka ediyorum.
bende okurum tefriciye şu mübarek günlerde arkadaşım ne olucakki birde tüp bebekten önce ben ananas ve ballı bir karışım yemiştim öğrenip yazıyım buraya yumurta kalitemi artırması ve sprem ve yumurta sağlıkla birleşsin diye gonal f aldığımız ecz.yaptırmıştı. allah yar ve yardımcınız olsun
bende okurum tefriciye şu mübarek günlerde arkadaşım ne olucakki birde tüp bebekten önce ben ananas ve ballı bir karışım yemiştim öğrenip yazıyım buraya yumurta kalitemi artırması ve sprem ve yumurta sağlıkla birleşsin diye gonal f aldığımız ecz.yaptırmıştı. allah yar ve yardımcınız olsun
tarçın bal karışımımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?