3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar ve başarılı olanlar buraya

Allah seni nerede bebeğini nasip edecekse oraya yönlendirsin arkadaşım...umarım dondurulmuş tırtılın sana göbişinde bebek olarak geri döner canım..
çok talısın gayem ya :)yaşın kaç ben 31
sıkma canını arkadaşım diğer doktora da git kendi doktoruna da belki daha iyi olur senin için.
hem dondurulmuş embiryoların şansı daha yüksek
hadi ya dondurulmuşların daha mı yüksek vallaha bilmiyodum daha neler öğrenicem ama benim 1 tanecik ya havuz yapar büyük ihtimal bana dondurur toplananlarıda sonra tarnsfer öle diyodu tabi nasip

inanmasınlar boşver... ben de çocuk soranlara sinir oluyorum.. olmadığını görüyorlar olsa herhalde yanımda olur :) yok diyince yap bir an önce diyorlar ... nasip diyorum ... yok yok sen yap deyip ısrar etmelerine sinir oluyorum.. olsa herhalde sna soracak değilim tabii içimden
kimilerine de istediğimi söyleyince "ben ilk denememde şıp diye oluverdi" o zaman işte film kopuyor bende

35 oldum canım maalesef :)

ben ilk geceden hamile kaldım biz bunun günümü biliyoduk olsa 1 kezlede olur diyo ananem:) mucize bunlar rivayet haha
nie malesef 35 bende 31 çok sakıncalı bi ya ilk denemem de keşke 35 olaydım diye çok veryansın ettim hatta yaşımı bile büyütücektim eşim sen kafayı mı yedin dedi çift embriyo tarnsferi için istiyodum ama şimdi 3. kez deniyorum ve çift embriyo tarnsferi mümkün

hiç çift embriyo konsun diye yaşını büyütenleri duymamıştım canım ya ...
inşallah bundan sonrası güzel olacak bak görürsün ..

evet canım dondurulmuşlar belli bir işlemden geçtiğinden dolayı dayanalıkları daha yüksekmiş

ahhh densiz insanlar işte bizim halimizi anlamazlarki bilmezler ki ne acılar çekiyoruz
onla o kadar rahatlar ki "ben korunmayı bıraktım hemen oluverdi" demek kolay zaten
birisi hamile kaldım dediğinde bana o kadar büyük bir şey geliyor ki sanki onlara uzaydan gelmiş gibi bakıyorum
ben hiç hamile kalmadım ve doğal yollar ile imkansız gibi bir şey benim için

bana da senin gibi imkansız geliyor doğal yolla hamile kalmak ... ama çok yakın bir arkadaşım var .. doktor kendisine tüp tedavisiyle bile %20 şans verirken mart ayında kendiliğinden hamile kaldı.. Allah'ın mucizesi işte ... Allah nasip ettiyse vakti zamanı geldiğinde kendiliğinden oluyor her şey...

Son düzenleme:
biraz zor iş yaş büyütmek ya:) hayırlısı rabbimden bu ara ben dua ediyorum Allah kabul ederse yasin meryem suresi falan okuyorum tavsiye edeceğiniz sizin okuduğunuz dular varmı

ben de senin gibi dilim döndüğünce Yasin ve Meryem Surelerini okuyorum Allah kabul ederse

gayem07 sen hangi memorialda tedavi oldun cnm? ben de yeni denememe şişli memorialda başlayacağım kısmetse. senin de orası ise doktorun kimdi merak ettim cnm:)

gayem07 sen hangi memorialda tedavi oldun cnm? ben de yeni denememe şişli memorialda başlayacağım kısmetse. senin de orası ise doktorun kimdi merak ettim cnm:)

ben Antalya dayım canım... şu an tüp tedavisinde değilim. tedaviye hazırlık sefhasındayım ; ama tedaviye başlamadan önce İstanbul da Neslihan Hanım a gitmeyi planlıyorum..

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın Pembecim :) valla burası çok sıcak pişiyoruz desem yalan olmaz onun dışında her şey normal ... sen nasılsın?

gayeciğim hazırlık safhasında neler yapıyosunuz merak ettim,bana doğum kontrol hapı vermişlerdi 2 ay önce,

Günaydın Pembecim :) valla burası çok sıcak pişiyoruz desem yalan olmaz onun dışında her şey normal ... sen nasılsın?[/QUOTE]

sanada günaydın canımmm,
güzel bir gün olsun umut olsun
birde cumanız mübarek olsun arkadaşlarım

Günaydın tatlım :)

günaydın kızlar,hayırlı cumalar

hayırlı cumalar kızlar bende iyiym napayım işteyiz bu sıcakta keske bende antalyada olsaydım ya denizzzzzzzzzz ay çok özledim ya biz anca ramazandan sonra çıkıcaz tatile o zamanda tedaviye başlarmıyım bilmiyorum tatilde yatar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…