3 yaş grubu anneleri

arkadaşımın oğlunda aynı sorun vardı ama anne kekemeydi.çocuk 3 yaşına kadar konuşamadı suya vuu diyodu.şimdi oldukça düzeldi.inşallah senin yavrunda düzelira.s.

inşallah öyle umut ediyorum bizlerde çok şükür kekemelik gibi sorun yok birşeyler söylüyor ancak ne dediği bir kaç kelime dışında anlaşılamıyor biz anlayamayınca da çok bozuluyor sinir yapıyor inşallah bir an önce konuşurda ben başımı ağrıtmasına razıyım artık o zaman daha iyi anlaşacağımızı düşünüyorum....

:1hug:Güzelim hakkımda düşünce ve yorumların için teşekkür ederim,bence sende çok duyarlı ve iyi bir annesin burası paylaşım sitesi herkez dilediği yorumu yapabilir sende fikirlerime düşüncelerime değer verdiğin için tekrar teşekür ederim .Burası bir Kadın sitesi ve paylaşım platformu kişilerin burdan benim yüzümden birbirlerini kırmasını ,üzülmesini istemem:1no2:SEVGİLERLE

gülsecim bu arada 2 oğlan annesiyle senle aramızı iyi tutmamız lazım:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeyBilemem artık güzelim yerimseni bençocukların resimlerini öyle kolay kolay göstermem valla şaka bir yana kendi köşeme koyarım bir gün resimlerini ok .

Esennil hanım bu konuya son mesajımdır! konunun bu dereceye gelmesini bende istemezdimsiz beni kırdığınızı düşünmesenizde ben kırıldığımı msjlarımda ifade ettiğimi
düşünüyordum Bakın;
ilk msjınızda bana direk olarak oğlunuz neden kreşe gidiyor abim psikolog sorduk engeç ne zaman olursa okadar iyiymiş kardeşi olduğu için çocuğun psikolojisi bozulurmuş....
dediniz ve bende buna bir açıklık getirdim,2 msınızda yine bir eğitmen olarak demişsinizki kreş çalışan anneler için tabiki mecburen yollıycak ama çalışmayanlar için...?
Ben çalışmıyorum ev hanımıyım zamanında çalıştım ama ,yani sizin görüşünüzle çalışan annelermi gönderebilirler merak ettim ,bazen gitmek istemediğini üzüldüğü için yazdım
demişsiniz sadece bir tavsiyeydi diyorsunuz;ozaman daha yumuşak bir uslup takınmak gerekiyor bence!! Tabikide en doğru kararı yine Anneleri verir çocuk eğitimi önce
Annesinden ve ailesinin yanında alır ama erken veya geç buna da ailesi karar verir.Özür dilemişsiniz ,sizden ricam insanları fikirlerinizi yada eleştirilerinizi yaparken biraz daha
dikkat edin demekki farkında olmadan karşımızdakini kırabiliyormuşuz:a015:

ben son mesajımı size yazmıştım.başka sözüm yok.:1closedeyes:
3 yaş grubu anneleri çocuğunuza hangi oyuncakları alıyosunuz.
en çok neyle oynamayı seviyo yavrunuz.biz bugün parmak boyası ve puzzle aldık artık yarın yaparız parmak boyasını çok seveceğine eminim.daha önce patates baskı yaptık oğlumla bayıldı ama her yer battı tabi.
benim oğlum örümcek adam hastası örümcek adamlı ne bulsa istiyo.bazen sevmediği yemekleri örümcek adam çok severmiş diyorum daha iştahlı yiyo.sizde böyle alışkanlıklar var mı?

Bende çok merak ettim güzelim valla özlettin kendini nabersin umarım iyisindir?Sevgilerle kendine iyi bak:1hug:

slm canım benim geçen hafta furkanımın doğum günü vardı tüm hafat misafirler falan derken koşuşturmacada biraz üşütmüşüm hem ben hemde furkan anlayacağın biraz rahatsızım ama sizleri çok özledim ve bu gece bir bakmak için girdim bu hafta biraz zor kendime gelir gelmez burdayım öpüyorum çok

arkadaşlar ben yokken biraz ortalık gerilmiş sanırım burda birbirimizi eleştirmek için değil birbirimizle fikir alışverişi yapıp paylaşımda bulunmak için yazışıyoruz lütfen kırıcı olmayalım herkes fikrini yazmakta tabiki özgür ama birbirimiz kırmadan ve eleştirmeden

canım benim oğlanda07/12/2004 doğumlu adı furkan akran sayılırlar bak ne çok ortak nokatmıaz var:)

merhabalar benimde sekermi seker bi okadarda yaramaz bir oglum var adi ayberk.simdi subatta kardesi olacak hamileyim kiz kardesi olacak.yuvaya gidiyo.orda soruyorlarmis annen nasil.oda yarim yamalak .annem koca karinli diyomus herkeze.karnimi dinlemek istiyo.kardesine merhaba diyo.kizkardesi tekmeleyince.bebek kardes ayberkke vurma vuyma .diyo ay bi sekergorseniz allah nazardan saklasin .herkezin evladini allah bagislasin

haklisin bence kimsenin kimseyi elestirmeye hakki yok siddet olmadiktan sonra.herkezin yogurt yiyisi farklidirya.eyer herkezin ayni digrulari olsaydi toplumda herkez tek duzey olurdu.her anne cocugu icin dogruyu yapar muhakkak

mrb benim de 05mart 2005 doğumlu bir kızım var.
inanılır gibi değil herşeyi biliyoo anında kapıyoo acaip mükemmel varlıklar bu cocuklar.

benim oğlumda 04.02.2005 doğumlu ve hala konuşmuyor.yani sölediği kelimeler çok kolay ilk öğrenilen şeyler.anne,baba,babaanne,dede,git,gel,al,ver...bunun gibi .cümle kuramıyor mesela derdini bana geveleyerekde olsa anlatabiliyo ama sizlerin burda anlattığı gibi değil.çok canımsıkılıyo bu duruma.nie böle oluyo acaba.benim gibi varsa yada tecrübesi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

canım hem Allah bağışlasın hemde Allah analı babalı büyütsün ne mutlu sana.
senin işin sanırım doğumdan sonra daha zor Allah yardımcın olsun ne kadar var doğumuna

tatlım erkek çocukları için daha geç konuşuyor diyorlar umarım öyle bir durum söz konusudur ama biz anne babalara düşen devamlı takip etmek diğer çocuklarla mukayese etmenin doğru olmayacağını söylüyor uzmanlar ama aşağı yukarı genellemeleri var yaş gelişimlerinin ona göre takip edip bir problem teşkil ettiğini düşündüğün anda bir uzmandan yardım almak gerektiğini düşünüyorum ama yinede dediğim gibi çocuktan çocuğa farklılk gösteriyor gelişim özelliklede dil gelişimi

benim kızım 12.09.2004'lü. 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor. hastalıklar dışında her şey mükemmel, özellikle öğretmeni. kızım öğretmen olmak istiyor:)

yorumların için çok teşekkür ederim.öpüyorum seni.:1hug:

:1no2:evet malesEf biraz köşende gerginlik oldu kusura bakma canım:1hug:

a.s. kaç yaşına bastı oğlun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim oğluşuna ŞenizAllah nazarlardan saklasınyavrunu size bağışlasın:1hug:
Kolay gelsin sana bende çok merak ettim uhm:yerimseniben :çok üzgünüm:sende kendine iyi bak SEVGİLERLE

benim kızım 12.09.2004'lü. 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor. hastalıklar dışında her şey mükemmel, özellikle öğretmeni. kızım öğretmen olmak istiyor:)

Allah bağışlasın canım hastalılar çok normal diyorlar ortamdan dolayı ama okul öncesi bu yüzden önemliymiş en azından bağışıklık sistemi gelişiyor okul zamanına kadar.Benim yeğenimde anaokuluna başladı bu sene durmadan hastalanıyor çocuk ilk senesi bizim ufaklıkta ondan alıyor her defasında

aşk olsun gülsecim burası hepimizin paylaşım alanı gönül isterki hiç gerginlik olmasın ama sanalda bazen ifade edemiyoruz yada yanlış aifadeler oluyor karışıyor.Neyse boşverin olmamış sayalım.
canım saol ufaklı 3 oldu tamıtamına teyzesi.Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın canım.Bu sıralar çok sık giremiyorum ama aklım sizlerde çok öpüyorum hem seni hem yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…