merhaba arkadaşlar benimde 19.08.2004 doğumlu bir oğluşum var.Adı Yusuf Ali.Şimdi beraber yazıyoruz msjı.
Bu aralar çok inatçılık yapıyor beni üzüyor.Olmadık şeylere saatlerce ağlıyor.Tuvalet alışkanlığınıda henüz tam olarak oturtamadık.bizim sorunlarımız bunlar şimdilik.Valla huyları böyle giderse 2.çocuk gözümde büyüyor arkadaşlar...
merhaba canım, seni gıpta ve takdirle okurken adeta kendimi buluyorum yazılarında... son derece bilinçli ve duyarlı bir annesin. gerçekten bir annenin çocuğuna verebilecekleri belli bir yaşa kadar yetebiliyor ancak. hani anne sütü gibi. 6 ay ful vermen gerekirde: sonra ek besin yerine düşer... anne eğitimide tıpkı böyle benim gözümde.
dialog kalitesi hakkında söylediklerine birebir katılıyorum tatlım. az ama kaliteli bir dialog sürekli boşlanan bir çocuktan daha iyidir. yada bütün benliğini çocuğuna adamış, anneden başka bir sıfatı kalmamış olmak çok acı. insan eğitimi, kaliteyi, güzel olan herşeyi vermek ister yavrularına. ama tüm bunları da yaparken: kendini ezdirmemek şartıyla.
her çocuk annesinin dizi dibinde olmak ister... ama ona bunun mümkün olmadığını er yada geç göstermeliyiz... bende senin gibi kreş yaşının 3-3,5 olduğu kanısındayım şekerim... annesi çalışmıyor diye çocuk kreşe gitmez mi canım! böyle şey olur mu hiç?!kafamçokkarıştı
enteresaaaannnnnCADIARZU
tebrik ederim canım, örnek bir annesin, üzülme bence a.s.
merhabalar haziran 2005 doğumlu bir oğlum var aranızda olmaktan mutluyum oğlum daha konuşamıyor ahh birde konuşabilse...
bu konu çok uzadı ve tatsızlaşamaya başladı hepimiz çocuklarımız için iyi birer anneyiz.kim ne istiyosa onu yapsın.kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değil burda amacımız 3 yaş gurubu annelerinin çocuklarıyla yaptığı etkinlikler,onların sorunları,yapıcı öneriler sanıyordum.ben arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım.size tekrarlamayı düşünmüyorum.çalışmayan annelerin çocukları kreşe gitmesin de demedim.böyle bir hakkım yok sadece oğlum üzülüyo giderken dediği için yazmıştım.sadece bir tavsiyeydi.ve bu tavsiyemi istanbulda özel bir kılinik sahibi çocuk psikoloğu olan ve 2 özel kreşte danışmanlık yapan abimin sözlerine dayanarak yaptım. ama sizin yaptığınız hoş değil.insanları bilmeden yargılayamazsınız.ben 93 tane anaokul öğrencisi yetiştirdim.ikide çocuğum var tabiki her çocuk farklıdır ihtiyaçlarıda farklıdır.2 yaşına kadar kendi kendine oynayan çocuk bu yaştan sonra arkadaş arar.ama kreş ve anaokulu eğitimi farklı.ana okulu şart kreş çocuğa göre değişir.sen örnek annesin sende kendimi görüyorum.çalışmayanların çocukları kreşe gitmesin enteresaaaaan.hoş değil.ben kendimi tüm annelerde görüyorum.her anne çocuğuna canını verir.yararlı fikir alışverişlerinde görüşmek ümidiyle
a.sTatsızlaşıcak yada gerginleşicek birşey olduğuna inanmıyorum burda herkez sizin gibi arkadaşımda kendi fikrini ,tavsiyelerini sunuyor :1no2:Size de Herkeze teşekkür ediyorum ve bu konuyuda burda kapatıyorum çünkü bu başlık bana ait değil diğer Anne lere haksızlık oluyor burası çocukların paylaşım ve etkinlik köşesi daha fazla uzamasını istemiyorum.
bu konu çok uzadı ve tatsızlaşamaya başladı hepimiz çocuklarımız için iyi birer anneyiz.kim ne istiyosa onu yapsın.kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değil burda amacımız 3 yaş gurubu annelerinin çocuklarıyla yaptığı etkinlikler,onların sorunları,yapıcı öneriler sanıyordum.ben arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım.size tekrarlamayı düşünmüyorum.çalışmayan annelerin çocukları kreşe gitmesin de demedim.böyle bir hakkım yok sadece oğlum üzülüyo giderken dediği için yazmıştım.sadece bir tavsiyeydi.ve bu tavsiyemi istanbulda özel bir kılinik sahibi çocuk psikoloğu olan ve 2 özel kreşte danışmanlık yapan abimin sözlerine dayanarak yaptım. ama sizin yaptığınız hoş değil.insanları bilmeden yargılayamazsınız.ben 93 tane anaokul öğrencisi yetiştirdim.ikide çocuğum var tabiki her çocuk farklıdır ihtiyaçlarıda farklıdır.2 yaşına kadar kendi kendine oynayan çocuk bu yaştan sonra arkadaş arar.ama kreş ve anaokulu eğitimi farklı.ana okulu şart kreş çocuğa göre değişir.sen örnek annesin sende kendimi görüyorum.çalışmayanların çocukları kreşe gitmesin enteresaaaaan.hoş değil.ben kendimi tüm annelerde görüyorum.her anne çocuğuna canını verir.yararlı fikir alışverişlerinde görüşmek ümidiyle
Bakin Konunun Bizim Yüzümüzden Konunun Kilitlenmesini Istemiyorum.
Merhaba hanımlar yeni okudum konuyu benimde 4.mart.2005 doğumlu bir sarı yağızım var.Oldukça uysal sayılır oğlum benimkide geç konuştu her derdini anlatıyor ama yine de kelimeler tam yerine oturmadı 2,5 yaşına girmeden hem gündüz hemde gece tuvalet sorunumuz kalmadı .Yanlız bu ara tv ye çok düştü uyanır uyanmaz çizgi film açılıyor başından kalkmak istemiyor ben kapatıyorum evde biraz koştıruyorum oyalıyorum ama yine tv başına dönüyor.bu da beni üzüyor.....Malum ev işleride yapılmadan olmuyor hava çok yağışlı olmadığı zaman dışarıda çıkıyoruz .Sizin başka çözüm önerileriniz var mı?
a.sTatsızlaşıcak yada gerginleşicek birşey olduğuna inanmıyorum burda herkez sizin gibi arkadaşımda kendi fikrini ,tavsiyelerini sunuyor :1no2:Size de Herkeze teşekkür ediyorum ve bu konuyuda burda kapatıyorum çünkü bu başlık bana ait değil diğer Anne lere haksızlık oluyor burası çocukların paylaşım ve etkinlik köşesi daha fazla uzamasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?