Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun ogluma tokat attim kendimi asla affetmiyorum.bugun cok gergindi sabahtan basladi mizmizlanmaya parka götürdüm sürekli agliyor sürekli bahane sürekli memnun olmama inatcilik.parkdan eve dönerken yine bagrimaya basladi ama ne bagirma ciglik cigliga gitme k istemiyormusu aksam olmus ve yagmur yagmak uzerydi.anlatiyorum ogluma yagmur yagacak islaniriz yarin yine gelecez diye ama benim her sözümün arkasina ciglik atiyor dinelemek istemiyor beni dayanamadim elim birden kalkti ve yanagina vurdum o kadar hizli vurmadim ama sonucda vurdum o an icim acidi ama ben artik vurmustum.ddim simdi agla oglum cunku sana vurdum bunun icin agla bir sebebi olsun dedim.suan uyuyor ama benim icim aciyor neden yaptim diye kendimi affetmiyorum biraz daha sabir gösterebilirdim.arkadaslar oglum 3 yasima yeni girdi cok degisti herseye agliyor ufak bir cocuk bile yanian gelse dokunsa bagiriyor ne yapacam nasil davranacam sasirdim hci böye hareketler yapmazdi cok uysaldi.hadi gidiyoruz dedim mi gelirdi yapm,a dedim dururdu simdi bebek gibi hersey miz mizzz cok mu simartiyorum acaba diyecem ama sevigimi gösteriyorum fazlasiyla bunuda kisamam sanirim,oglum canim oglum benim seni cok seviyorum annecimm ve senden cok özürdilerim canim oglum benim affet beni kendimi tutamadim ben senin canini acitmak istermiyim hic seni cook seviyorum annecimm
cnm hayırlısı olsun aynı zamanda allah yardımcın olsun.3.isteyerek mi yoksa kazayla mı oldu?büyük cesaret bana göre.kaç aylık hamilesin?çocuklardan ne zamana kadar saklayabilirsin ki?birbirlerine nasıl alıştıysalar elbette 3 numaraya da alışacaklar bence kafana takma.
:CüvCüv:Selam arkadaşlar benim de iki oğlum var.Biri 6 yaşında diğer bir ay sonra 3 yaşına girecek.Küçük oğlum şu 5-6 aydır çok huysuz aslında çok uysal bir çocuktur bebekliğinden beri ama neden bu duruma geldiğini anlayamıyorum abisi ile pek geçinemiyor hep kendi dediği olsun istiyor evde çığlıklar havada uçuşuyor akşama kadarkafamçokkarıştı,işin kötü yanı da ben 3.bebişime hamileyim ama bunu oğullarıma henüz söylemedim evde daha çok gerginliğe neden olmamak için..Allah sabır versin ben ve benim durumumda olan annelere çok zor özellikle erkek çocuk büyütmek:Saruboceq:a.s.
ZEPP hoşgeldin canım nasıl yerleştin mi memnun muusn kaldığın yerden? nasıl bi yermiş? uçak yolculuğu nasıl geçti? ufaklık durdu mu uçakta?
bende taşındım canım. baya yerleştim hamdolsun. artık benim oğluş 4,5 yaşında buraya yazmaya utanıyom. sizinkinden büyük ya birde.
Merhaba aramiza hosgeldin ebruli :1hug:
Hayirli olsun bebisin ;Allah tamamina erdirsin ...
Benim de 3 yasinda oglum var ve bende ikinciye hamileyim 5,5 aylik :asigim:bir oglus daha geliyor gamyoncuiremsu
3 yas grubu cocuklar genelde boyle canim malum sendrom :bbo:
Zeppim merhaba güzelim, sen ne yaptın bakayim.. bebişimiz nasıl üzmüyor değil mi seni.. Türkiye ye de yerleştin artık.. Delikanlı nasıl uyum sağlayabildi mi..
hayırlı olsun zepp. doğru az kaldı okulların açılmasına biz hiç gezmedik eşimlede konuşmadık. taşınma işi baya yıprattı maddi manevi. yarım gün iyi olur servisle mi gidecek sen mi götüreceksin?