3 yaş grubu anneleri

bugun ogluma tokat attim kendimi asla affetmiyorum.bugun cok gergindi sabahtan basladi mizmizlanmaya parka götürdüm sürekli agliyor sürekli bahane sürekli memnun olmama inatcilik.parkdan eve dönerken yine bagrimaya basladi ama ne bagirma ciglik cigliga gitme k istemiyormusu aksam olmus ve yagmur yagmak uzerydi.anlatiyorum ogluma yagmur yagacak islaniriz yarin yine gelecez diye ama benim her sözümün arkasina ciglik atiyor dinelemek istemiyor beni dayanamadim elim birden kalkti ve yanagina vurdum o kadar hizli vurmadim ama sonucda vurdum o an icim acidi ama ben artik vurmustum.ddim simdi agla oglum cunku sana vurdum bunun icin agla bir sebebi olsun dedim.suan uyuyor ama benim icim aciyor neden yaptim diye kendimi affetmiyorum biraz daha sabir gösterebilirdim.arkadaslar oglum 3 yasima yeni girdi cok degisti herseye agliyor ufak bir cocuk bile yanian gelse dokunsa bagiriyor ne yapacam nasil davranacam sasirdim hci böye hareketler yapmazdi cok uysaldi.hadi gidiyoruz dedim mi gelirdi yapm,a dedim dururdu simdi bebek gibi hersey miz mizzz cok mu simartiyorum acaba diyecem ama sevigimi gösteriyorum fazlasiyla bunuda kisamam sanirim,oglum canim oglum benim seni cok seviyorum annecimm ve senden cok özürdilerim canim oglum benim affet beni kendimi tutamadim ben senin canini acitmak istermiyim hic seni cook seviyorum annecimm

bugun ogluma tokat attim kendimi asla affetmiyorum.bugun cok gergindi sabahtan basladi mizmizlanmaya parka götürdüm sürekli agliyor sürekli bahane sürekli memnun olmama inatcilik.parkdan eve dönerken yine bagrimaya basladi ama ne bagirma ciglik cigliga gitme k istemiyormusu aksam olmus ve yagmur yagmak uzerydi.anlatiyorum ogluma yagmur yagacak islaniriz yarin yine gelecez diye ama benim her sözümün arkasina ciglik atiyor dinelemek istemiyor beni dayanamadim elim birden kalkti ve yanagina vurdum o kadar hizli vurmadim ama sonucda vurdum o an icim acidi ama ben artik vurmustum.ddim simdi agla oglum cunku sana vurdum bunun icin agla bir sebebi olsun dedim.suan uyuyor ama benim icim aciyor neden yaptim diye kendimi affetmiyorum biraz daha sabir gösterebilirdim.arkadaslar oglum 3 yasima yeni girdi cok degisti herseye agliyor ufak bir cocuk bile yanian gelse dokunsa bagiriyor ne yapacam nasil davranacam sasirdim hci böye hareketler yapmazdi cok uysaldi.hadi gidiyoruz dedim mi gelirdi yapm,a dedim dururdu simdi bebek gibi hersey miz mizzz cok mu simartiyorum acaba diyecem ama sevigimi gösteriyorum fazlasiyla bunuda kisamam sanirim,oglum canim oglum benim seni cok seviyorum annecimm ve senden cok özürdilerim canim oglum benim affet beni kendimi tutamadim ben senin canini acitmak istermiyim hic seni cook seviyorum annecimm

Figen canım bu kadar üzme kendini lütfen,sen onun annesi oluyorsun ve sonuç olarak bir anlık öfkene ve sinirine hakim olamadın ve bu tür bir hareket ile karşı karşıya kaldınız.Evet bazen bizlerin ssanki sabrını ölçüyor çocuklarımız,aynı şeyler benim oğlumdada oldu bir dönem ama gelip geçici sana tavsiyem oğlun ile daha çok konuşman olucak.
Ben sana bir anımı anlatayım benim oğlum 4 yaşında bu arada :emir_bebek:,çalışan bir anneyim ben ve oğlumu ancak akşamları görebiliyorum.Bir gün işten o kadar yorgun geldimki eve kolumu kaldıracak halim yok,ama oğlumun istekleri hiç bitmiyor tabi,sanki bana inat.Tam oturuyorum anne şunu ver ,anne hadigel....Tabi bende hayır diyemiyorum hakveriyorum çünkü eve gelmemi dört gözle bekliyor yavrucak.Anne banyo yapıcam dedi banyosunuda yaptırdım,sonra yatağına uzandı,babamla oynacağım dedi fırladı gitti,bende bu arada azıcık dinleneyim derken babası ile tartıştılar,(babamız biraz sabırsızdır:1closedeyes:)ve babası bağırmaya başladı,tabi bende çok üzüldüm:çok üzgünüm:sonrasında sanki benden hıncını çıkarırcasına inatlaşmaya,hiç görmediğim hareketler yapmaya başladı,odasının kapısını suratıma kapattı.Ben o kadar çok kötü oldumki o an babası şu çocuğuna saygılı olmayı öğret demezmi bana babamızda bağırmaya başladı tabi (sanki bir tek benim oğlummuş gibi:1closedeyes:)sonra ben ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum hıçkırıklarlasenağlama odasından çıkıp benim yanıma geldi oğlum,o küçücük kollarıyla bana sarıldı ve annecim özür dilerim sizleri çok üzdüm,bir daha böyle yapmayacağım dedi.Biliyordumki bizlerden gün içersinde ayrı klamasından kaynaklanıyordu bu tepkileri.
Oğlum ile onunla bir çocuk gibi değil büyük bir adam gibi konuştum ve sonunda bir daha asla böyle bir şey yapmayacağına dair söz verdirdim,sonra gitti babasından da özür diledi..

Yani kısacası canım bazen çocuklarımız hiç beklemediğimiz tepkiler ve hiç istemediğimiz hareketler yapabiliyor.Amaç sadece daha çok dikkat çekmek ve daha çok ilgi istemeklerinden kaynaklanıyor.Lütfen kendine bu şekilde düşünerke zarar verme ve zamanla düzelecektir..Sevgilera.s.

:CüvCüv:Selam arkadaşlar benim de iki oğlum var.Biri 6 yaşında diğer bir ay sonra 3 yaşına girecek.Küçük oğlum şu 5-6 aydır çok huysuz aslında çok uysal bir çocuktur bebekliğinden beri ama neden bu duruma geldiğini anlayamıyorum abisi ile pek geçinemiyor hep kendi dediği olsun istiyor evde çığlıklar havada uçuşuyor akşama kadarkafamçokkarıştı,işin kötü yanı da ben 3.bebişime hamileyim ama bunu oğullarıma henüz söylemedim evde daha çok gerginliğe neden olmamak için..Allah sabır versin ben ve benim durumumda olan annelere çok zor özellikle erkek çocuk büyütmek:Saruboceq:a.s.

cnm hayırlısı olsun aynı zamanda allah yardımcın olsun.3.isteyerek mi yoksa kazayla mı oldu?büyük cesaret bana göre.kaç aylık hamilesin?çocuklardan ne zamana kadar saklayabilirsin ki?birbirlerine nasıl alıştıysalar elbette 3 numaraya da alışacaklar bence kafana takma.

cnm hayırlısı olsun aynı zamanda allah yardımcın olsun.3.isteyerek mi yoksa kazayla mı oldu?büyük cesaret bana göre.kaç aylık hamilesin?çocuklardan ne zamana kadar saklayabilirsin ki?birbirlerine nasıl alıştıysalar elbette 3 numaraya da alışacaklar bence kafana takma.

3. bebeği isteyerek yaptım evet ama şuan için söylemicem oğullarıma doğuma yakın söylemeyi düşünüyorum.8 haftalık hamileyim,güzel dileklerin için teşekkür ederim a.s.:1hug:

:CüvCüv:Selam arkadaşlar benim de iki oğlum var.Biri 6 yaşında diğer bir ay sonra 3 yaşına girecek.Küçük oğlum şu 5-6 aydır çok huysuz aslında çok uysal bir çocuktur bebekliğinden beri ama neden bu duruma geldiğini anlayamıyorum abisi ile pek geçinemiyor hep kendi dediği olsun istiyor evde çığlıklar havada uçuşuyor akşama kadarkafamçokkarıştı,işin kötü yanı da ben 3.bebişime hamileyim ama bunu oğullarıma henüz söylemedim evde daha çok gerginliğe neden olmamak için..Allah sabır versin ben ve benim durumumda olan annelere çok zor özellikle erkek çocuk büyütmek:Saruboceq:a.s.

Merhaba aramiza hosgeldin ebruli :1hug:
Hayirli olsun bebisin ;Allah tamamina erdirsin ...
Benim de 3 yasinda oglum var ve bende ikinciye hamileyim 5,5 aylik :asigim:bir oglus daha geliyor gamyoncuiremsu
3 yas grubu cocuklar genelde boyle canim malum sendrom :bbo:

ZEPP hoşgeldin canım nasıl yerleştin mi memnun muusn kaldığın yerden? nasıl bi yermiş? uçak yolculuğu nasıl geçti? ufaklık durdu mu uçakta?
bende taşındım canım. baya yerleştim hamdolsun. artık benim oğluş 4,5 yaşında buraya yazmaya utanıyom. sizinkinden büyük ya birde.

ZEPP hoşgeldin canım nasıl yerleştin mi memnun muusn kaldığın yerden? nasıl bi yermiş? uçak yolculuğu nasıl geçti? ufaklık durdu mu uçakta?
bende taşındım canım. baya yerleştim hamdolsun. artık benim oğluş 4,5 yaşında buraya yazmaya utanıyom. sizinkinden büyük ya birde.

Merhaba canim tsk ederim sende hosgeldin :1hug:hayirli olsun ...
Yerlestim bende cok sukur ...cok kucuk biryer burasi fazla birsey beklemiyordum ama nasil oldugumu(zu) soyle ifade edeyim ''attan indik degil esege binmek yaya kaldik '':bbo:senağlama o derece yani ...10 gunu gecti geleli iste alismaya calisiyoruz ...
Masallah senin oglus buyumus:nazar:benim ki de eylulde 3,5 olacak ..krese verecegim teyzesi cok istiyor ''okula gidecegim ''diyor :)gamyoncuiremsu
ucak yolculugum cok kotu idi ;gece yolculuk yaptik lavabo ve oturdugum yer arasinda mekik dokudum cok bulantim vardi yaa o zamanlar ..bir gorsen beni icim disima cikti :bbo:
cok sukur simdi 5,5 aylik oldu minik oglusta bulanti yok artik :)
bizde boyle canim durumlar ...
cok opuyorum sende gel:1hug: oyle cocuk buyudu deyip gelmemezlik etme :mymeka::1hug:

canım sağolasın. evet kreş iyi olur hem senin için hem onun için arkadaşları olur bişeyler öğrenir açılır bakalım biz napıcaz? belki verebiliriz. geçmiş olsun canım hep aklım sendeydi nasıl yapıcak hem hamile hem ufaklık var çocuk durcak mı midesi bulanacak mı diye? haplar filan varmış ama ablama aldık hiç fayda etmemişti. inşallah günahlarına keffaret olur canım çektiğin sıkıntılar. maşallah minikte büyümüş. bizde faaliyet yok düşünmüyoruz daha korktuk daha doğrusu. düşükler çocuğun hastalığı yaramazlığı filan. bu eve alışmaya çalışıyoruz işte. burası daha iyi. akşamüstü kapıönüne inebiliyor ufaklık. başka çocuklarda var pek oynamayı bilmiyor daha. bisikleti var bakalım öğrenir inşallah. öptüm canım. grş

Merhaba aramiza hosgeldin ebruli :1hug:
Hayirli olsun bebisin ;Allah tamamina erdirsin ...
Benim de 3 yasinda oglum var ve bende ikinciye hamileyim 5,5 aylik :asigim:bir oglus daha geliyor gamyoncuiremsu
3 yas grubu cocuklar genelde boyle canim malum sendrom :bbo:

Sağol canım:1hug: seninde bebişin hayırlı olsun sağlıcakla dünyaya getirirsin inşallah,güzel paylaşımlar içinde olmak dileğiyle sevgiler :CüvCüv:

Kuzularım merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar geldim çok şükür.
Kızım staj yapıyor halen, o artık büyüdüğü için onunla gereği kadar ilgilenemiyorum çünkü araya mesafeler koyuyor belki istemeden yapıyor ama ona karşı artık sorumluluklarımı yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bundan sonra sadece yanında olmamı hissettirdiğinde yanında olmak istiyorum. Zaten kendi istediği zaman, çıkarlar devreye girdiğinde yanımıza geliyor naniknanik:sm_confused:
Oğluşumda durmadan ufak tefek bazende büyük kazalar atlatıyor kızlar sormayın.. yeni hastaneden çıktık sayılır. Bindiği arabasından ayağa kalkarken dengesini kaybetti sanırım önüne düşünce burnu gitti. Hemen götürdük film çekildi çok şükür şimdi iyi ama nefes alıp vermede zorluk çekiyoruz. Onun dışında bana ve anneannesine yalakalıkları devam ediyor o tatlı diliyle her dediğini yaptırıyor. Şimdi bize kokancam deyip diyor..(kokarca) bez bebekteki emre tiplemesine dedikleri yakıştırma, iyi birşey olduğunu düşündüğü içinde bizede diyor. Kendi küçük kokanca imiş ben orta kokanca anneanneside büyük kokancam diye seviyor. Bu arada kokarca diyemediği için kokanca diyor. R ler ile ilgili sıkıntıyı gideremedik söyleyemiyor.
Bende ÖSS sınavını aldım kızlar bu arada bakalım. Hem çalışıp hem de okuyamaya devam. Benimde sağlık sorunlarım çıktı bir sürü onlarla ilgilendim bu giremediğim dönem içinde. Ciddi bir kaç sorunum var ama Allah' ın izniyle yenicem onlarıda... Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim. Yavrularınızı benim yerime koklayıp öpün, sizleride çok öptüm.. Sağlıcakla kalın...
a.s.

Zeppim merhaba güzelim, sen ne yaptın bakayim.. bebişimiz nasıl üzmüyor değil mi seni.. Türkiye ye de yerleştin artık.. Delikanlı nasıl uyum sağlayabildi mi..

ekilgs9.jpg
Kızlar bu şekilleri nereden bulup yapıyorsunuz.. çok aradım ama bulamadım. yardımcı olurmusunuz...

kavakyeli geçmiş olsun canım Allah sabır versin hastalıklarına şifa versin. çocuklar yapıyor yaramazlık. büyük kaç yaşında bilmiyorum ama genç galiba ergenlik psikolojisi çok etkiliyor insanı hormonlar değişiyor. kendini fazla üzme üzüldükçe hastalıklar artıyor. öptüm canım

Zeppim merhaba güzelim, sen ne yaptın bakayim.. bebişimiz nasıl üzmüyor değil mi seni.. Türkiye ye de yerleştin artık.. Delikanlı nasıl uyum sağlayabildi mi..

Mrb canim sende hosgeldin ...
Gecmis olsun canim oncelikle Allah sifa versin ...
Bizde alismaya calisiyoruz iste inan ki cocuklar daha cabuk uyum sagliyor ...
Bebiste iyi teyzesi :asigim:pek kipir kipir hic durmuyor bel agrim disinda cok sukur bir SIKintim yok ..Seni ve cocuklari cok optum :1hug:

Merhaba arkadaslar sizlere havadislerim var :)
Selim Mert'imi okula yazdirdik Eylul basinda okullu olacak kuzum gamyoncuiremsu
Yarim gun verdik ;tam gun agir gelir ve o kadar ayri kalmak istemedim kuzumdan ...:asigim:
sizler naptiniz bu konuda ?

hayırlı olsun zepp. doğru az kaldı okulların açılmasına biz hiç gezmedik eşimlede konuşmadık. taşınma işi baya yıprattı maddi manevi. yarım gün iyi olur servisle mi gidecek sen mi götüreceksin?

hayırlı olsun zepp. doğru az kaldı okulların açılmasına biz hiç gezmedik eşimlede konuşmadık. taşınma işi baya yıprattı maddi manevi. yarım gün iyi olur servisle mi gidecek sen mi götüreceksin?

sagol canim darisi size :)
evimize yurume mesafesinde dogum yapana kadar ben goturecegim daha sonra esim birakacak ...
Ayy !bir gorsen teyzesi cok istiyor okula gitmeyi :)cok begenmis:)oyun oynayacakmis ,resim yapacakmis ,yemek yiyecekmis ...bilmis :)
hergun ''annecigim acilsin okula gidelim'' diyor :)ama hergun kac defa soyluyor bir gorsen kafamçokkarıştı

inşallah okula gidince de sever arkadaşlarıyla oynar canım. faydası olur çocuğa da senin içinde iyi olur bi gezer gelirsin kaçta başlayacak kaçta bitecek? fiyatları nasıl? burda geçen yıl sormuştuk tüm gün 350 ytl idi. ve servis ve masraflar. ama çok güzel bi yerdi. başka yerler de var. bi bakıcaz artık.

Back
X