3 yaşında kızımın velayeti

Elinizde mesaj falan varsa tutun direk söyleyin iletişimi kopardığın anda şikayet etcem die
Nereye gidersen git diyor çünkü şikayette etsem birşey olmayacağını biliyor beni defalarca dövdü şikayetçi oldum sonuç 0 tehtid edildim ailemde dahil olmak üzere sonuç yine 0 kanatlarım varken üstelik.

Nereye gidersen git diyor çünkü şikayette etsem birşey olmayacağını biliyor beni defalarca dövdü şikayetçi oldum sonuç 0 tehtid edildim ailemde dahil olmak üzere sonuç yine 0 kanatlarım varken üstelik.
Çocuk konusunda kısıtlama alır o zaman anlar bişey oluyor mu olmuyor mu

Hangi ilde yaşıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_0492.webp
    IMG_0492.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0493.webp
    IMG_0493.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0494.webp
    IMG_0494.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 51
Cidden hep iyi niyetimden kaybettim. Ne olursa olsun anlaşamadık boşandık ama biz evebeyniz aramızda bir dava yok babasın sen bende anneyim dedikçe daha da delirdi
Nolur kendinizi hırpalamayın benim kocam denilecek varlık da aynı bu şekilde. Hiçbirşey yapmamama rağmen bir gün beni ve 2 çoçuğumu terk edip gitti aylar oldu dönmedi. Beni yerden engelledi. Çoçuklarla asla görüşmüyor benimkisi daha de kötü. Ancak çocuklarla ilgili bir durum olsa haber verebileceğim hiçbir yer yok zaten umrunda da değil. Bence psikolojileri bozuk zavallıı canlılar onlar

Nolur kendinizi hırpalamayın benim kocam denilecek varlık da aynı bu şekilde. Hiçbirşey yapmamama rağmen bir gün beni ve 2 çoçuğumu terk edip gitti aylar oldu dönmedi. Beni yerden engelledi. Çoçuklarla asla görüşmüyor benimkisi daha de kötü. Ancak çocuklarla ilgili bir durum olsa haber verebileceğim hiçbir yer yok zaten umrunda da değil. Bence psikolojileri bozuk zavallıı canlılar onlar
Nesi daha kötü? Adam sizi istemiyor sadece, ne şiddet var ne de tehdit. Çocuklar zaten babalarını görmek istemiyor, adamın da çok umurunda değil. Sizin maddi olarak yanınızda, boşansanız çocukları almakla tehdit edecek biri de değil anlattığınız kadarıyla. Adam metres yapmış, onunla olmazsa size geri dönecek. Bahanesi de kafa dinlemek olmuş.

Konu sahibi şiddet görmüş, psikopat bir aileyle uğraşıyor ve bir ay boyunca çocuğunun ne halde olacağını bilemeyeceği için korkuyor. Sizin konunuzla alakası yok. Hem 25 yaşında olmasına rağmen sizden çok daha cesur davranmış. Eski kocasına davayı sen aç deyip, geri döner diye bir köşede beklememiş.

Sizinle aynı durumu yaşayan bir üye daha var, etiketliyorum nickini. Onun çocuğu 4 yaşında ve takipli kalp hastası. Çocuk yaz tatilinde babada yatılıyken biz de gün saymıştık üyeyle. Hiç bir şekilde iletişim kuramamıştı çocuğuyla. O da avukatıyla beraber hareket ediyordu.
E Efsa0705

Kısıtlamamı aldırırsın ne yaparsın bilmem ama mutlaka yap.
Çok tehlikeli eşinin bu yaptığı.

Allah korusun ne manyaklar okuyoruz. Oldu ki çocuğa bişey yaptı ya da çocuğa bişey oldu.
Senin haberin 1 ay sonra mí olacak????

Hiç vicdan yapacağın bi konu yok ortada.

O zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günah 😭
Onu da bırakın babası düşünsün. Onun yaptığı gibi yapsaydınız şu an bunları yaşamıyor olurdunuz muhtemelen. Babası çocuğunu düşünmüyor, siz zorladıkça da adam tepenize çıkıyor neden görmüyorsunuz?

Merhaba hanımlar
3 yaşında kızım var 5 aylıkken boşandık boşanırken ortak velayetti geçen sene babası dava açtı ben kazandım. Ancak yaz döneminde 1 Ay boyunca ayrı kalacak şekilde karar verildi babası teslim noktasından alıyor başka türlü iletişim kurmak istemediği için ondayken de ben iletişim kuramıyorum heryerden engelledi ki daha önce 10 gün ondayken hiçbir şekilde haber alamamıştım şimdi de 1 Ay boyunca alamayacağım. Hukuki olarak dilekçe yazdım babasındayekn 3. Şahıs aracılığıyla iletişim kurmak için öyle bir dava yok dediler o da olmadı başına böyle durum gelen var mı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Avukatınızla ilerleyin lütfen.
Küçük çocuğu böyle yapamaz diye düşünüyorum. Duygusal gelişimi açısından sıkıntılı.
Ahh medenice ayrılıp anne-baba rolü unutulmasa keşke.

Back
X