3 yaşında kızımın velayeti

Ne pislik çıktı ya..Sizdeykende o da mı iletişim kurmuyor,alma vermeler nasıl oluyor diyelim almaya geldi ama siz markettesiniz ev kapı duvar
Bendeyken de yine aramıyor hep engelliyim teslim alma noktasından almak istedi mahkeme günlerinde ordan alıyor oraya bırakıyor

Derdi ne peki neden size göstermiyormuş? İletişim kurdurmuyormuş? Şerefsiz adam olsa evliliğini ayakta tutardı. Çocuğa inşallsh iyi bakıyordur.

Aslinda varya hic umursamayacaksin ama iste anne yuregi.
Benim ust komsu da bosanirken cocugu aldi, annesi zaten umursuzdu hic ikiletmedi velayeti babaya verdi, simdi de esine yalvariyormus cocugu al diye.

böyle bir insana iletişimsiz 1 ay nasıl çocuk emanet ediyor bizim bu yargı sistemi? Ben bunu hala anlamadım. Hiç mi eş dost kimse yok? İlk def mı 1 ay alacak?
Bende anlamadım 3 yaşında olan bir çocuğun me gibi bir yaz tatili dönemi olur ki okula gitmiyor kreşe gitmiyor üstelik

Evlenilecek adamı herkes bulur mesele boşanılacak adamı bulmakta!!!! Ortak bir çocuğunuz var ortak bir hazine. Yani ne olur anlaşabilsek. 3 yaşındaki bir çocuğun özellikle kız çocuğunun annesine ihtiyacı olduğu neden göz ardı ediliyor ? Onda kalabilir ama bir anne çocuğunu daima merak eder.Çocuk sizdeyken siz bari babasından mahrum bırakmayın.Bir çocuk hem anne hem de baba sevgisine ihtiyaç duyar.

Evlenilecek adamı herkes bulur mesele boşanılacak adamı bulmakta!!!! Ortak bir çocuğunuz var ortak bir hazine. Yani ne olur anlaşabilsek. 3 yaşındaki bir çocuğun özellikle kız çocuğunun annesine ihtiyacı olduğu neden göz ardı ediliyor ? Onda kalabilir ama bir anne çocuğunu daima merak eder.Çocuk sizdeyken siz bari babasından mahrum bırakmayın.Bir çocuk hem anne hem de baba sevgisine ihtiyaç duyar.
Asla mahrum bırakmıyorum asla ben onun hakkında iyi şeyler söylerken kendisi bana kızım seni sevmiyecek onun sevgisizliği ile yaşayacaksın tarzı sözler söylüyor

Cidden çocuk düştü yanağında para kadar iz oldu diye gidip darp raporu aldı savcılığa kasten yaralamadan şikayetçi bile oldu bu adam. Savcılık beni karakola çağırdı neler neler oldum. Anlatsam roman olur cidden ve ben 22 yaşında anne oldum şuan da 25 yaşındayım. Ama yavrum için canım feda çok özlücem 1 ay görememek ne demek şimdiden uykularım kaçıyor
Akıllı saat alsanız kızınızı arasanız bu süreçte,babasına söyleyin,bizim yüzümüzden o terkedilmiş hissiyatı yaşayacak 1 ay
Bunu ona reva görmeyin yahu daha 3 yaşında

11 ay sizdeyken babasi ariyor mu?
11 ay nasil iletisim kuruyorsunuz?
11 ay umrunda degil 1 ay super baba mi?

11 ay sizdeyken babasi ariyor mu?
11 ay nasil iletisim kuruyorsunuz?
11 ay umrunda degil 1 ay super baba mi?
Bence öyle yengenç
Maksadı acı çektirmek.
Aslında nasıl olsa haber vermiyor, konu sahibesi de hiç ona yalvarmasa oh biraz da sen ilgilen ben tatile gideyim dese varya çocugu almayı da bırakır gibi.
Ama işte konu sahibesi böyle yapmıyor ve yumuşak karnını da iyi biliyor eski kocası.
Yerinde olsam hiç haber et demem, zaten etmeyecek.
Tatile gidecegim iyi oldu desin.

Bence öyle yengenç
Maksadı acı çektirmek.
Aslında nasıl olsa haber vermiyor, konu sahibesi de hiç ona yalvarmasa oh biraz da sen ilgilen ben tatile gideyim dese varya çocugu almayı da bırakır gibi.
Ama işte konu sahibesi böyle yapmıyor ve yumuşak karnını da iyi biliyor eski kocası.
Yerinde olsam hiç haber et demem zaten etmeyecek.
Tatile gidecegim iyi oldu desin.
ayni seyi düşünüyorum. kadini buradan vurmak istiyor yoksa cocugunu cok düşünsene boyle mahvetmezdi psikolojisini.
en iyisi "bir sene ben baktim, 1 ayin keyfini cikar. ben de tatil yapayim" demek cocugun olmadigi bir yerde.

ayni seyi düşünüyorum. kadini buradan vurmak istiyor yoksa cocugunu cok düşünsene boyle mahvetmezdi psikolojisini.
en iyisi "bir sene ben baktim, 1 ayin keyfini cikar. ben de tatil yapayim" demek cocugun olmadigi bir yerde.
Kesinlikle yengenç
Artık akıllandım valla tatil benim de hakkım.
1 ay ilgilen, nasıl olsa babası degil misin ?
Gerektiğinde arar haber edersin, gerekmezse de keyfin bilir desin.
Tatilde oldugunu hatta gerekmedikçe de rahatsız edilmek istenmediği söylerse durum tersine dönebilir.
Arayıp soru sorar, rahatsız eder.
Çocuk seni istiyor der felan filan.
Tatil ve kafa dinlemek isteyen insana eski eşi acı veremeyecegini bileceği için de taktik değiştirir :)
Üst komşumun kocası da aldı velayeti ama 1,5 senedir ebesinin şeyini görmüş olacak ki kadına al diye yalvarıyormuş.
Kadın da almıyor.
İlk velayeti istemiş ama bakmış ki kocası tehditkar bir uslupla devam ediyor al demiş senin olsun.
Hatta dün gece de bagırışma sesleri geliyordu eski eşiyle, çocugu al diyorum, nolacak bu çocugun hali, takadim kalmadı diyordu.

Merhaba hanımlar
3 yaşında kızım var 5 aylıkken boşandık boşanırken ortak velayetti geçen sene babası dava açtı ben kazandım. Ancak yaz döneminde 1 Ay boyunca ayrı kalacak şekilde karar verildi babası teslim noktasından alıyor başka türlü iletişim kurmak istemediği için ondayken de ben iletişim kuramıyorum heryerden engelledi ki daha önce 10 gün ondayken hiçbir şekilde haber alamamıştım şimdi de 1 Ay boyunca alamayacağım. Hukuki olarak dilekçe yazdım babasındayekn 3. Şahıs aracılığıyla iletişim kurmak için öyle bir dava yok dediler o da olmadı başına böyle durum gelen var mı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Biraz aklı başında olsa çocuğu 1 ay anne sesinden görüntüsünden mahrum etmez arar görüntülu konuşturur. Kendi egoları nasıl evlatlarının önüne geçiyor aklim almiyor. Kendisi çalışıyorsa kim bakıyor çocuğa onunla iletişim kurma şansınız var mı

Back
X