Gereksiz hafıza dolduruyorTv nin nesinin zararlı olduğunu anlamıyorum.
Çizgi film izler en fazla,gerilim izleyecek hali yok çocuğun .
Renkli ,şekilli ,çocuk ses tonundan karakterler ilgisini çeker ve size de zaman kalır.
Anne olmayınca böyle düşünmem normal sanırım
Oyuncakla yada legoyla falan oynamıyor kendisi ılla bende oynayacagim birlikteLego.
Ama şu küt olan blok olanlar değil.
Lego duplo diye satılan, daha küçük, daha estetik duran, farklı parçaları olanlardan.
Bir de balkonunuz varsa, su-köpük aktiviteleri tam yaz için :)
Yakınınızda oyun alanı olan bir kafe varsa o da çok iş görüyor :) siz oturur çayınızı kahvenizi içersiniz, çocuk top havuzunda/oyun alanında oynar...
Araştırmalara göre 0-3 yaş aralığı için tvnin olumlu etkisi yok,sanırım konu sahibi daha erken diye izletmiyoe yolsa ömür boyu süren bi tv yasağı yok diye anladım ben..Tv nin nesinin zararlı olduğunu anlamıyorum.
Çizgi film izler en fazla,gerilim izleyecek hali yok çocuğun .
Renkli ,şekilli ,çocuk ses tonundan karakterler ilgisini çeker ve size de zaman kalır.
Anne olmayınca böyle düşünmem normal sanırım
Çok haklisinizBazı arkadaşlar biz izledik bişey olmadı yazmış ben de tam tersi dikkat dağınıklığı var. Bunu çocukken çok tv izlememe bağlıyorum. Bu yüzden okul hayatımda çok zorlandım üstelik zeki bir öğrenci olmama rağmen. hatta iş hayatımda ve gündelik hayatta bile zorlanıyorum unutkanlık da yapıyor. 7 aylık bebeğim var o doğduktan sonra tvnin zararlarını araştırdım şimdiye kadar hiç izletmedim bütün gün tv açmıyorum ben de izlemeyi unuttum. Geçen gün bununla ilgili bir haber çıkmış çocuklara tv izletmek şizofren yapıyor diye o haberi de izleyemedim tv yine kapalıydı. Benim bildiğim hiperaktivite, otizm, odaklanma problemi, geç konuşma gibi problemlere sebep olabiliyor. Ben mümkün olduğunca izletmemeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?