3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..

Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek.. kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Kızınızı korumaya onun olduğu evde sinir krizi geçirecek kadar kavga etmeyerek başlayabilirsiniz 🤷‍♀️

Kızınızı korumaya onun olduğu evde sinir krizi geçirecek kadar kavga etmeyerek başlayabilirsiniz 🤷‍♀️
Patlamaya hazır bomba gibi.. hiçbişey söylenmiyor.. en ufak şeyde bağirmaya başlıyor.. eve sadece uyumak ve yemek yemek için geliyor . Bize karşı ilgisiz. Evin ihtiyaçları ile ilgilenmiyor. Bende çalışıyorum ama her ise yetişmeye uğraşıyorum.yıllardır alttan alıyorum.ama ben alttan aldıkça dozunu artırdı.. artk benimde tahammülüm.azaldi

Patlamaya hazır bomba gibi.. hiçbişey söylenmiyor.. en ufak şeyde bağirmaya başlıyor.. eve sadece uyumak ve yemek yemek için geliyor . Bize karşı ilgisiz. Evin ihtiyaçları ile ilgilenmiyor. Bende çalışıyorum ama her ise yetişmeye uğraşıyorum.yıllardır alttan alıyorum.ama ben alttan aldıkça dozunu artırdı.. artk benimde tahammülüm.azaldi
Çocuklar bağırış çağırıştan aşırı etkileniyorlar maalesef. Ya bu işi çözeceksiniz evlilik terapisti vs ile ya da çocuğunuz için bitirteceksiniz

Çocuklar bağırış çağırıştan aşırı etkileniyorlar maalesef. Ya bu işi çözeceksiniz evlilik terapisti vs ile ya da çocuğunuz için bitirteceksiniz
Eşime daha önce bunu söyledim defalarca.
Asla kabul etmiyor sorun sende sen beni sinirlendiriyorsun diyor. Ama sinirlenmeye hazır bekliyor. En ufak şeyde patliyor. Bende hep gerginim onun yanında artk

Babasızlık nedir bilirim benim babamda yurt dışında çalışıyordu. Yılda bir kez gelirdi ama hep annemle kavga dövüş çok huysuz bir adamdı. Çocukken üzülürdüm neden herkesin babası gibi bizim babamız da yanımızda değil diye ama iyi ki de değilmiş diyorum şimdi eğer öbür türlü olsaydı şuan bulundumuz konum ve psikolojide olmazdık. Ayrılarak daha iyi anne ve baba olabilirsiniz belki de. Bir evde huzur çok çok önemli bir çocuk için sizde bilirsiniz🤷‍♀️

Havadan nem kapan biri anladığım kadarıyla a desen z diye yankılanır.

Gereksiz tartışmalara girmemek en iyi çözümdür bazen çözüm aramamak çözüm olur.

Konuşayım dersiniz olmaz susayım dersiniz olmaz yazarsınız o okumaz yani deliyi kendi haline birakin

Çocuğunuz içinse onun suyuna gitmek tek seçenek

Evlilik içinse kendinizi yıpratmaya değmez eeeeh deyip bir kere çekip gitmek uzaklaşmak kafa dinlemek dinletmek ise yarayabilir

Bazı anne babalar cocuktan sonra sosyalleşmeyi unutur hava soguk cocukla gidilmez gec oldu gibi bahanelerle dis dunyayi unutur ve kocasına karısına sarmaya başlar bence gün içinde odaları ayırarak oturmak bile ise yarar sürekli dipdibe iyi olmuyor

Konunuzda tek isteği boşanmak demişsiniz boşanmak isteyen adam alttan alarak düzelmez ki bu şekilde anne babayla aile olacağına o aile hiç olmasın neden bu zamana kadar boşanmadınız?

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz kötü bir insan, kendi çocuğuna bile merhameti yok. Çocuğunuzu aramazsa diye üzülüyorsunuz ama arasa kimbilir neler saçmalayacak küçücük yavruya.
Kızınızla güzel bir hayat kurun kendinize bence. O da naparsa yapsın.

böyle öküzleri niye baba yaparsınız ki
Hiç mi yapmadı evlenmeden önce böyle şeyler
Hiç mi yani bu ilk mi
Emin’im ilk değildir.
Kız için çok çok üzüldüm
Umarım güçlü bi çocuk olur ve sevgiye inancını kaybetmez.
Annesi onu çok ama çok seviyor... O da annesini çok seviyor..
Bundan şüpheniz olmasın..

Kızımın babasız buyuemsini istemedim.
Ama bu babayla da olmuyor
İnan seni ve düşünceni anlıyorum ama böyle bir babayla büyümesi iyi bir fikir değil ayrılınca baba buhar olup uçmuyor yine babalığını yapacak ama en azından kavgasız gürültüsüz evde huzurla büyür bak geçmişte annelerimiz aman babasız büyümesin diye diye kaçımıza ne travmalar yaşattı açın şu formu üç beş sayfa okuyun çoğunun rezil adamlara katlanmasının tek sorumlusu o ilgi ve sevgi göstermeyen hasta ruhlu babalar huzursuz yuvalar adam kadını dövüyor sövüyor kadın diyor ki ama iyi biri merhametli biri çünkü içinde eksiklik var iki gram o eksiği doldursa yetiyor huzursuz evde büyüyen çocuklar bu huzursuzluğu bbüyünce de otomatikman normal sanıyor bunu ama iyiyken iyi ben sinirlendirdim adamı diyorlar kızınız böyle mi olsun istersiniz yoksa kendi ayakları üstünde duran kimseye minneti olmayan bir kadını mı örnek alsın istersiniz

Sizinkisi aşk evliliği mi ? Aşk bitince gerçek karekterler ortaya çıkıyor , herkesin maskesi düşüyor, gerçek ve kalıcı olan asaletli karekterler , aşka hiç bir zaman inanmadım !!!!!!!

Back
X