3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

Bunu mi anladiniz cidden.. pes..
Ben çocuğunuz için dedim bunu. Tek istediği beni boşamak diye yazıyorsunuz kendiniz.Madem boşanmak istiyor sorun ne o zaman? Bu istek uzun süredir mi devam ediyor yoksa bir kerelik ağzından çıkan bir şey mi? Uzun süredir sizden boşanmak istiyor gibi izlenim aldım o yüzden bu yorumu yaptım. Çünkü ezilen çocuğunuz oluyor arada bu sebepten fikrimi söylüyorum.

Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Şöyle bir baktım da gerçekten evliliklerin bitme sebebi kocanın evlendikten sonra da bekar hayatı sürdürmek istemesi ve sorumsuzluğu yüzünden bitiyor Rabbim yardım etsin çocuğunuzun yanında keşke kavga etmeseydiniz bir travma olarak kalıyor malesef..

Eşime göre öyle değil
Boşanınca babalık bitiyor
Bi adam Karısını severse çocuğu da sever
Çok üzüldüm ya 3.5 yasında bebek o daha. Nasil beni özleme ben yokum der bir insan bir baba. Gerçekten gözlerim doldu, çok sinirlendim. Umarım çocuğunuzun çok güzel ve sevgi dolu bir hayati olur..

İnşallah boşanırsın inşallah hayatınıza adam gibi bir insan girer babalık neymiş yaşar evladın. Beni özleme ben gidiyorum ne demek ya film çevirmiş yarın biraz bişeyler hatırlayınca sen kavga ettin babam gitti demez umarım.

Back
X