Yaşasın yalnız değilimBende de var bi tane baba delisi. Konuyu takipteyim..
Benim kızım sizinkinden küçük ama.. 10 aylıktan itibaren babasının olduğu her ortamda onu tercih etti. Beni ittirmişliği, babasını öpünce bana vurmuşluğu, yanlarına yaklaştığımda kolumu ısırmışlığı çoktur. Henüz konuşamıyor ama konuşsaydı eminim bana da “ben seni sevmiyorum, babamı seviyorum” derdiKüçükken annem bana “anneliğin” önemini vurgulamak için hep “sen hiç baba diye ağlayan çocuk gördün mü?” diye sorardı. Aha işte o çocuk benim kızım oldu çıktı.
Neyse şimdi biraz biraz benden de hoşlanmaya başladı sanırımDert ettiğin şeyin dönemsel olduğuna eminim. İnsan annesini sevmez mi ya? :)
BennnnnnBende de var bi tane baba delisi. Konuyu takipteyim..
Benim kızım sizinkinden küçük ama.. 10 aylıktan itibaren babasının olduğu her ortamda onu tercih etti. Beni ittirmişliği, babasını öpünce bana vurmuşluğu, yanlarına yaklaştığımda kolumu ısırmışlığı çoktur. Henüz konuşamıyor ama konuşsaydı eminim bana da “ben seni sevmiyorum, babamı seviyorum” derdiKüçükken annem bana “anneliğin” önemini vurgulamak için hep “sen hiç baba diye ağlayan çocuk gördün mü?” diye sorardı. Aha işte o çocuk benim kızım oldu çıktı.
Neyse şimdi biraz biraz benden de hoşlanmaya başladı sanırımDert ettiğin şeyin dönemsel olduğuna eminim. İnsan annesini sevmez mi ya? :)
Zaman zaman üzülsem de ben halimden memnunum gerçekten. Nasıl olsa anne-kız olarak bağımız hayat boyu baki. Her evlat için baba önemli ama kız çocuğu için önemi başka. İlerde seçeceği erkeğin ona uygun olması için babayla iyi bir ilişkisi olması her zaman avantaj. Demek ki eşiniz iyi bir baba. Bırakın aşklarını yaşasınlar. Babanın kalbini çalan kadının (bu siz oluyorsunuz) önemini anlayınca size yönelecektir. Siz de kafa dinleyin bu arada :)Yaşasın yalnız değilim
Benim çocukta babasını evde istemiyor. Adam zile basıp eve geldiğinde kıyamet kopartıyor. Sık sık baba uykun gelmedimi git uyu diyor. O yaşlarda normal galiba
Evet canımOglan mi sizin cocugunuzun cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?