Evet canım
Haha ayy seslı guldumBenim çocukta babasını evde istemiyor. Adam zile basıp eve geldiğinde kıyamet kopartıyor. Sık sık baba uykun gelmedimi git uyu diyor. O yaşlarda normal galiba
Tatlı dille ara ara izah ediyorum. Babasının onu çok sevdiğini falan anlatıyorum. Yani tatlı şeyler ama yaaOedipus kompleksi sizin cocugunuzdaki de. Gayet normal babaya karsi ofke. Sizi ondan kiskanma. Size karsi su an ask yasiyor :) birakin duygularini bastirmasin. Ayip oyle denmez babaya filan demeyin.
Haha ayy seslı guldum
benim de kızım kreşe başladı başlayalı aynı şeyleri söylüyor.Kızım 3 yaşını dolduracak ay sonunda. 2 yaşına kadar ben baktım. Sonra kreşe başladı. Bu aralar ben seni sevmiyorum, babamı çok seviyorum demeye başladı. Benimle oynamak falan da istemiyor. Uykuya da babası yatırsın istiyor. Bunalıma giricem. Normal mi? Normal değilse de nasıl normale döneriz?
Bnm kızda öylee bnden nefret eder 4 yaşına girdi bni sevmediği gbi bnm onu sevmemi bile istemiyor .)). Halasına babannesine bilee aşırı sevgi besler bni hiç sevmez .)
Bana da normal geldi. Kızım babasının varlığını 3 yaş civarında farketti derim ben hep. 3 yaşından beri acayip babacı.Bence normal. İlk tanıştıkları karşı cins baba. Ona aşık büyüyen kız çocuklarının ilk rakibide anne. Sizi kıskanıyor hatta yanyana oturmanıza bile müsade etmiyor olabilir.
Israr etmeden, inatlaşmadan yaklaşın. Yatmadan önce isterse masalını siz okuyun. Sonra babası uyutsun. Ara ara onu çok sevdiğinizi söyleyin. Sevmiyorum dediğinde “Olsun ben seni hala çok seviyorum” diyin. Geçer bunlar. Ne dönemleri geldi geçti.
Benimki de o yaşlarda başladı. Adam bana sarıldığında trip atıyordu. Ben seni sevmiyorum dediğinde hiç farketmez ben seni çook seviyorum dedim her seferinde. Şimdi 6 yaşında. Seni de çok seviyorum babacım ama en çok annemi seviyorum diyor. Geçiyor rahat olun.
Cok normal.
Benim kiz konusmaya basladigindan beri ..beni babam dogurdu..diyor.
O kadar col seviyor babasini.
Ustunde durmayin bence
Bnm kızda öylee bnden nefret eder 4 yaşına girdi bni sevmediği gbi bnm onu sevmemi bile istemiyor .)). Halasına babannesine bilee aşırı sevgi besler bni hiç sevmez .)
Benimki daha 2 yaşında,babası gelince sen salona git annecim diyor bana,babasıyla oynayacakmış. Haftasonu kahvaltısını yedirmeye çalışıyorum,babacım sen yedir diyor. Nevarki bunda?
Bu aralar bizimki sadece babacı, haftasonları da dahil.benim de kızım kreşe başladı başlayalı aynı şeyleri söylüyor.
normal sanıyorum.
kızgınlığından böyle yapıyor
hafta sonu ya da izinli olduğumda gayet iyiyiz . ama işe gittiğm günler hep babam gelsin .babam gitsin . bana ise 'seni sevmiyorum ' diyor kızım 2 buçuk yaşında olacak 1 ay sonra
benim kizimda 3.5 yasinda eşime yaklaşayım sarılayım gelip ittirir. git der "benim babacim" der. eşimle konuşurken "babacim nereye gidiyon" " tamam babacim" "babacim napiyon " benimle konuşurken hic annecim demez bende bu duruma icerliyorum biraz ama çocuk bunlar hele kiz cocuklari daha düşkün babalara
Kızım 3 yaşını dolduracak ay sonunda. 2 yaşına kadar ben baktım. Sonra kreşe başladı. Bu aralar ben seni sevmiyorum, babamı çok seviyorum demeye başladı. Benimle oynamak falan da istemiyor. Uykuya da babası yatırsın istiyor. Bunalıma giricem. Normal mi? Normal değilse de nasıl normale döneriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?