3 yavru kedi:((

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Kızlar merhaba
Dert mi bu diyebilirsiniz ama çok üzülüyorum
Ben memlekete köye gelmiştim geçen hafta. Geldiğimin ertesi günü dolaşırken yavru kedi takıldı peşime eve kadar geldi ben de bahçede bakmaya başladım . Hastaydı düzeldi şimdi çok iyi. Sonra 1 yavru daha kendisi geldi bahçeye derken 2 oldu. Sonra 1 tane daha geldi ve şuan 3 oldu.
Anneleri yok zaten annenin bakacağı kadar küçük değiller ayrılmışlar anneden . Kardeş de değiller biri diğerlerinden daha büyük.
Sorunum şu. Ben 1 hafta sonra dönüyorum dönmek zorundayım ben gidince ne yapacaklar ? Havalar soğuyor nasıl yaşayacaklar ne yiyecekler .. Cidden çok için sızlıyor kızlar yiyecek bulabilirler mi soğuğa dayanabilirler mi...

Nerde oturuyorsun, belki yakınında onları almak isteyecek birileri vardır?

Kızlar merhaba
Dert mi bu diyebilirsiniz ama çok üzülüyorum
Ben memlekete köye gelmiştim geçen hafta. Geldiğimin ertesi günü dolaşırken yavru kedi takıldı peşime eve kadar geldi ben de bahçede bakmaya başladım . Hastaydı düzeldi şimdi çok iyi. Sonra 1 yavru daha kendisi geldi bahçeye derken 2 oldu. Sonra 1 tane daha geldi ve şuan 3 oldu.
Anneleri yok zaten annenin bakacağı kadar küçük değiller ayrılmışlar anneden . Kardeş de değiller biri diğerlerinden daha büyük.
Sorunum şu. Ben 1 hafta sonra dönüyorum dönmek zorundayım ben gidince ne yapacaklar ? Havalar soğuyor nasıl yaşayacaklar ne yiyecekler .. Cidden çok için sızlıyor kızlar yiyecek bulabilirler mi soğuğa dayanabilirler mi...
Merhaba, Facebook'ta çeşitli sahiplendirme sayfaları var, sanırım en çok takipçisi olan, benim pek sevmediğim HAYSEV sayfası. (Sevmeme nedenimin sayfayı bir ara ergen zihniyette biri yönetiyordu ondan; yoksa adları her hangi bir dolandırıcılığa ya da kötü bir şeye bulaşmış değil) O tazr sayfalara mümkünse foto da çekerek gönderin.
Duyarlılığınız da takdire şayan.

Köyde yaşama şansları şehire göre daha fazla, çok küçük değillerse tabi. Ordan burdan atılan yiyecekler, avlanma şansları var. Ahırlarda, damlarda ısınma ve barınma şansları var. İnşaallah köyde sahiplenip, en azından önüne her gün iki lokma ekmek veren birileri olur, o zaman başlarının çaresine bakmaları çok kolay olur çünki.

Koyde biseycik olmaz canim bizim koyde de var masallahi var dunyayi yiyorr minicikti :) Bir kap koy su icin bide ekmekmkirintisi falan koyacaklari kap koy koydekiler verir

Otobüsle döneceğim için 3 ünü götüremiyorum Ankara ya döneceğim burdan 4,5 saat sürüyor . Ama ona rağmen bir yolunu bulup götürürdüm ama öyle ters bir zamanda oldu ki döndükten sonra çok uzun süreliğine yurt dışında olucam Malesef
Bi çare bulamıyorum

Yaşadığınız yerin hayvan severler dernegi vardır. Köy demissin ama köyün bulunduğu şehrin mutlaka vardır. Fotolarını cekip onlara gönderin. Sahiplendirmeye çalışırlar. Başta da geçici yuva bulurlar. Araştırıp onlara ulaşın eğer bulamazsanız size bi yer soylicem onlara ulaşırsaniz yardımcı olurlar.

Sakin bulunduklari yerden uzaklastirmayin ve ayirmayin bebekleri. Birbirlerini isitmalari gerekir. Siz kaldiginiz yerden kuru mama ismarlayabilirsiniz, bir tanidik onlar buyuyene kadar besleyebilir. Bir deneyin isterseniz. Ayrica koyde yiyecek bulmalari cok cok kolay sehire gore. Avlanmayi ogrenince hersey yoluna girer uzulmeyin.
Bu arada hayvanciklara sefkat gosterdiginiz icin tesekkur ederim keske herkes sizin gibi dusunse.

Yerlerinden etmeyin bence bizim koyumuzdede vardı kedi hemde sehirdekilerden çok daha güçlü ve bakımlı orda gerçekten çok daha güzel ve güvenli büyüyorlar siz biraktiginz gidecgnz için vicdan yapiyosunuz ama getirip yuva bulamamakta var bnce fazlaca yemek ve su koyun bahcenize bir tane büyük kedi evi yapın yeterli

Kedi evini ilk bulduğum gün yaptım
Yerlerinden etmeyin bence bizim koyumuzdede vardı kedi hemde sehirdekilerden çok daha güçlü ve bakımlı orda gerçekten çok daha güzel ve güvenli büyüyorlar siz biraktiginz gidecgnz için vicdan yapiyosunuz ama getirip yuva bulamamakta var bnce fazlaca yemek ve su koyun bahcenize bir tane büyük kedi evi yapın yeterli
um u

Giderken birilerini tembihle muhakkak, köyde illa birileri vardır. Dindar birisi varsa peygamber efendimiz de beslermiş sünnet de, sevap de işte onlar maalesef iyi şeyleri böyle yapıyor!. Bir de petarkadaş ve facebookta sahiplendir siteleri var. bi fotoğraf yüklemene bakar sahiplenilmeleri canım...

Back
X