- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Yorumunuzu yarisini okurken begendim.Bende sizin gibiyim, o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki duygularınızı, bizler çok severek aşk evliliği yapan kadınlarız, evet belki titiz değiliz ama pis kadınlarda değiliz sadece rahatız, sevilmek bizim olmazsa olmazımız, dediğim gibi evliliğinizde ana sorun siz değilsiniz eşinizin tavrı, davranışı, ben eminim eşiniz evde dağınıklığa devam etse bile size güzel sözler söylese, değer verdiğini gösterse dünyaları önüne serersiniz.
O soğuma hissini bilirim, soğursanız neler olabileceğini tahmin etmek güç değil, eşiniz sizle iletişime yanaşmıyor, duvarlar örüyor aranıza, aslında size ve evliliğinize neler yaptığının farkında değil, evin düzeni, iş güç konuşularak halledilebilecek konularken önünüze set çekmesi işleri güçleştiriyor ve kişilik çatışmaları daha ön plana çıkıyor, aşık olduğunuz adamla evli olduğunuz adam arasındaki farklılıklarda eklenince işin içinden çıkamıyorsunuz.
Cok haklisiniz. Onun verdigi ters tepkiler daha da istemedigi birine donusturuyor beni. Sevgi dolu olsa cok farkli olurdu.
Sogumasina sogudum zaten. Maddi manevi cocuklara yetebilecek olsam bugun esimin yaninda olmazdim.
Esimle bahsettiginiz tarzda bi konusma yaptim. Eninde sonunda bosanacagimizi da ekledim. Ertesi gun 13 yil evli bi arkadasinin karisinin onu bosadigini ogrendi. Ve iki-uc ay boyunca cok cok iyiydi.
Meger sabrediyormus, tahammul ediyormus. Hep icinde biriktirmis. Ramazanda ben yorgunluktan susuzluktan iyice isleri asgari duzeyde yapmaya baslayinca patladi.
Biraz da ben patladim.
Buyuk kavgamiz oldu. Gorumcemin kocasi hakkinda konusuyordu, gunde 4 cesit yemek istiyormus ne kotu adammis, gorumcemin evine hergun yarim gun temizlikci gidiyormus, yeter miymis calismaktan hasta olmus gorumcem, yatili bakici isi birakmis, cocuklara da kendisi bakiyormus. Falan falan. 2 haftada 1 gun eve temizlikci almayi kabul etmeyen benim sikintilarimi yok sayan adam kardesini boyle dusununce delirdim ben. Ki gorumcemin kocasi yilin 8 ayi gemide. Sadece 4 ay evde. Perdeleri merdeleri indirdim asagiya sinirle.
Iftar vakti hic bir sey demeden ciktim evden 11 e kadar disarilarda gezdim. Hatta otelde kalmayi dusunuyordum. Cocuklari da biraktim ki gorsun anyayi konyayi nasilmis biri engelli biri kucuk iki cocukla kalmak.
Ama defalarca aradi. Cocuklar agliyor falan deyince dayanadim dondum geri.
O gunden beri aklimda deli gibi bosanma var iste. Hatta cinsellik icin yaklastiginda bile cogunlukla geri ceviriyorum icim istemiyor artik onu.