- 19 Mayıs 2015
- 341
- 35
- 48
- 37
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Ya tek yalan adamın yaşı yalan olsun neler var şu hayatta bir bilsenEvet Yeni öğrendim.
bendee:) biz eşimle flört zamaninda kimlik cüzdanina baktik:) oda benimkine bakti cüzdanda:) saklı gizlimiz olmayacagi anladik evlendik:) halada saklamiyoruz:)5-6 senedir Bdv yi takip ederim ve bu okuduğum en garip konu. Aldatma, dayak çok gördüm de kocasının yaşını bilmeyen eş ilk defa gördüm.
çok çok ilginç.evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
siz eşinizi tanımadan evlenmişsniz insan yaşını sormaz mı bilmez mi, nüfus kağıdını da görmediniz yuh yanii....evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
neden hakaret ediyorsunuz sıkıştınız tabiAptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın
Yaşını bilseydim yine ona koşardım yine evet derdim yine çok severdim. Ama gizli kapaklı bu bir yalan bu kadar kolay olmamalı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?