3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Allahım daha neler görücez?
Ben olsam o evlilik cüzdanını 1500 defa açıp açıp bakardım.
Yani ya siz evliliği umursamamışsınız, ya da şuan bizi kekliyosunuz.

Hiçbir aşamada bakmadın mı adamın kimliğine yahu?? Valla çok garip geldi bana.
Ne bileyim kontrol için değil de, muhakkak gözünün önünde bişeye lazım olur onca zaman. Hiç mi bi göz atmadın?
Sağlık işlemleriydi, form doldurmasıydı, nikahıydı, otel girişleriydi, uzar da gider.. Hiç bişey olmasa kimlikteki resmini merak eder bakarım. Valla ilginç

5-6 senedir Bdv yi takip ederim ve bu okuduğum en garip konu. Aldatma, dayak çok gördüm de kocasının yaşını bilmeyen eş ilk defa gördüm.
bendee:) biz eşimle flört zamaninda kimlik cüzdanina baktik:) oda benimkine bakti cüzdanda:) saklı gizlimiz olmayacagi anladik evlendik:) halada saklamiyoruz:)
kızın kocasinin gerçek yaşini yeni öğrenmesi çok garip:)
benim arkadaşim da kocasini 83lü bilmiş ama sonradan 81li olduğu ortaya çikmiş kıza 28 yaşinda tanitmiş meğer ki 30 yaşindaymiş:)
kimliğinde 83 yaziyor. adam kendi sölemiş arkadaşa daha evlenmeden önce:) 4 sene oluyor.

çok kötü olmuş. ewt 17 yaş çok ciddi bir yaş. ben olsam ben de şok geçirirdim. hem de yalan var o da ayrı konu. ama insan eşinin doğum tarihine illa ki dikkat etmeli. ister Türk kimliği ister İngiliz kimliği olsun. demek ki tanıdığınızı sandığınız adam aslında tanımadığınız birisi. işte bu kadar körü körüne evlilik yapılmamalıydı. o yalan söylemiş haksız ewt ama siz de yanlış bir evlilik yapmışsınız. belki de başka ülkelerde eski karısı,hala olan karısı, üzerine kayıtlı çocuklar falan da vardır. bunun olmadığına asla emin olamazsınız.
bundan sonra ağlayıp zırlayıp bebeğinize de kendinize de eziyet etmeyin. gerekirse birinden destek alıp (aile veya dedektif) adamı araştırın. bakalım daha neleri var. ondan sonra bir değerlendirme yaparsınız. bu şekilde bilmeden bir evlilik yürütülemez, çocuk olsa bile.

çok çok ilginç.
bu kadar büyük yaş farkı illaki belli olur fiziksel olarak ta.
ne bileyim hiç şüphelenmemen ilginç geldi.
kaç doğumluyum dedi sana?
bir de aranızda konuşurken sohbet ederken anılarını anlatırken filan nasıl sakladı bu adam koskoca 17 yılı?
çok ilginç.
eşin de bi alemmiş.
nikahtan önce bari söyler insan doğruyu.

erkeğin yaşını gizlemesimi yoksa kadının kendisinden neredeyse 20 yaş büyük olan kocasının yaşını anlamaması mı garip olan bilemiyorum.

siz eşinizi tanımadan evlenmişsniz insan yaşını sormaz mı bilmez mi, nüfus kağıdını da görmediniz yuh yanii....
hem o kadar yaş olsa ne yazar benımde esımle aramda 15 yaş var gayette anlaşıyoruz...
yaş farkı sevmeye engel değil ki...

Yaş engelmidir aşkınızı yaşamaya ,sorun teşkil edeceğini düşündüyseniz keşke başta yani tanımaya başladığınız zaman sorsaydınız kaç yaşındasınız diye ?
Hergün daha çok sevmişsin zaten,birde bebeğiniz olacak mutlusun.
Şimdi sırf 17 yaş fark var diye neden bu kadar içerlediniz belki bir insan bir an garip olur .Ama aşkım ya inanmıyorum sen 40 yaşındamısın hiç göstermemişsin derdim yani !!ağlıyacak ne var onuda anlamadım!Hayatınızın tadını çıkarın ALLAH aşkına ....

neden hakaret ediyorsunuz sıkıştınız tabi
cevapladınız mı bilmiyorum bende sorayım hiç nüfus kağıdına bakmadınız mı
yok diyin de tam olsun

sakamısınız :)
17 yas farkı nasıl anlamadınız ? 3-5 yas degıl...

adam ben 30 yasındayım dedıyse gercekde 17 yas buyuk olan bırı 30 durmaz kı ?dıyelım kı 30 gıbı duruyor kendıne bakmıs ozaman zaten sorun ne?

e sız hıc sormadınızmı hıc kımlıgını gormedınızmı ben 2 yıllık esımın tc nosunu ezbere bılıyorum yahu aıle sıra nosunu falan...cok ılgıncsınız gercekden :)

Yaşını bilseydim yine ona koşardım yine evet derdim yine çok severdim. Ama gizli kapaklı bu bir yalan bu kadar kolay olmamalı ...

yani evlisiniz,ayni evde yasiyorsunuz,o kadar sure flort ediyorsunuz ustune bide hamilesiniz ve simdi ogreniyorsunuz oyle mi yasini ?
siz esinizden daha garipsiniz kusura bakmayin.
bu kadar dikkatsiz olamaz insan.
ya evlilik icin hazirladiginiz belgeleri filan soyle bi alip bakmadiniz mi ne sacma sapan is bu?

3 5 değil 17 yaş yahu. ileri derecede göz bozukluğunuz filan mı var?

Bence hatayı kendinizde arayın.
3 senedir hayatınızda ve 1 senelik evlisiniz ,bukadar basit birşeyi bu zamana kadar öğrenmediğiniz için kendinizi sorgulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…