- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Bizde evlenirken saglik ocagi evlatlarini tamamlarken bi de ne goreyim 29 yasinda gozukuyor kagittam hemen cikart kimligini dedim 23 yasindaydi rahatladim.29da olsa bunu takmazdim ama dogruyu soylemedi diye bozulurdum. Evlenmissin hamilesin zaten bosver cnmm artik mutlulugna bakevet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
Yaşını bilseydim yine ona koşardım yine evet derdim yine çok severdim. Ama gizli kapaklı bu bir yalan bu kadar kolay olmamalı ...
Hic mi kimligini gormediniz simdiye kadar?
Niye oturmus karsilikli agliyorsunuz onu anlamadim.
Fazla dramatize etmissiniz bence.
Pasaportta nasıl farklı oluyor isim ve doğum tarihleri.Eşimin 2 kimliği var normalde Türk bir İngiliz bir Türk kimlik ve bir pasaport başka isim diğer pasaport başka isim bunu niye değiştirdi biliyordum. Ama İngiliz pasaport başvuru yaparken Doğum tarihimin yanlış demiş. Düşünüyorum Türk pasaport zaten hiç görmedim hep İngiliz kullanıyordu nasıl görmem düşünüyorum ama yok görmedim çünkü İngiliz'de yokmuş ben farketmedim bilmiyorum
Aynen,Evlenirken imzalanan defterde de yazıyor doğum tarihi.İnsan eşinin doğum tarihine hiç mi denk gelmez. Hiç mi kimliğini görmez.
En basitinden evlilik cüzdanınızda bile yazıyor doğum tarihleri.
Kendi evlilik cüzdanınızı da mı hiç görmediniz?
Çok enteresan.
Aynen,Evlenirken imzalanan defterde de yazıyor doğum tarihi.
Yani, ancak öyle olursa ucundan tutulabilir doğru.resmen evli değilsiniz sanırım.
Bir önceki konunuzda ultrason fotoğrafında 09\07\1995 yazıyor siz 94 lü olduğunuzu söylüyorsunuz. O tarih ultrasonun çekildiği tarih olamaz herhalde :)
Niye o ağlıyor?oda mı yeni öğrenmiş yaşını?))evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?