3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Bizde evlenirken saglik ocagi evlatlarini tamamlarken bi de ne goreyim 29 yasinda gozukuyor kagittam hemen cikart kimligini dedim 23 yasindaydi rahatladim.29da olsa bunu takmazdim ama dogruyu soylemedi diye bozulurdum. Evlenmissin hamilesin zaten bosver cnmm artik mutlulugna bak

İnsan eşinin doğum tarihine hiç mi denk gelmez. Hiç mi kimliğini görmez.
En basitinden evlilik cüzdanınızda bile yazıyor doğum tarihleri.
Kendi evlilik cüzdanınızı da mı hiç görmediniz?
Çok enteresan.

Pasaportta nasıl farklı oluyor isim ve doğum tarihleri.

Aynen,Evlenirken imzalanan defterde de yazıyor doğum tarihi.

eşinizin kimliğini bu zamana kadar incelememiş olma ihtimaliniz yok gibi bir şey… garip.

arkadaşım tamam baya fark varmış ama seviyorsan hiç bir önemi yok adam da demekki senin tepkinden korkmuş diyememiş . Boşver Allah başka dert vermesin ... takılma derim böyle şeylere ahh ahh benim başımdaki sorunları bi bilsen böle bişe yi öper başının üstüne koyarsın keşke tek dert bu olsa Üzme canım kendini boş yere yarına çıkacağımız garanti bile değilken.. geç eşinin karşısına konuş sana anlatmamasının nedenini sor illaki bir açıklaması olcak..

Bir önceki konunuzda ultrason fotoğrafında 09\07\1995 yazıyor siz 94 lü olduğunuzu söylüyorsunuz. O tarih ultrasonun çekildiği tarih olamaz herhalde :)

Siz söyleyince baktım

Hakikaten konu sahibi 94 diyor ama ultrason fotoğrafında 95 doğum yılı.

Artık kesin fake diyorum

Niye o ağlıyor?oda mı yeni öğrenmiş yaşını?))

Nden ağlıyorsunuz? Saçma yani evlisiniz seviyorsunuz ne önemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…