3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

insan eşinin kimliğini bir kez eline almaz mı ya, nikah işlemleri için bile olsa
eşiniz kadar siz de tuhafsınız o yüzden bence ayrılmayın

Kolpa bence bu konu baştan aşağı, nick 95 78 demişler zaten :) konu sahibesi basbayağı biliyormuş işte.

Plata o plomo? NARCOS! Neyse gidiyorum soldan soldan

Kardeşi açmış demişti.
Kardeşi 95 annesi 78 doğumluymuş öyle demişti ama ultrason fotoğrafı işi bitirdi

Senaryo da berbat ama
Ablamın adını kendi doğum tarihimi ve annemin doğum tarihini birleştirip kullanıcı adı alıcam, değişik.

Hadi kimliğini görmediniz nikah defteri?mesela ben on kere bakmisimdir ona..enteresan bir durum.
Ayrıca kullanıcı adinizda doğum tarihleri yazıyor üyelik çok önceden açılmış. Yeni öğrenme durumu olamaz bu.zaman kavramı karmaşası yaşıyorsanız o başka tabi ki..

Adam çok genç gösteriyor demek 38 yaşında olduğunu anlamamışsın...
Olayı buraya üye olmadan önce mi öğrendin nedir şokunu şimdi yaşayınca konu mu açtın?

ayy AllaHıım yaa :) tamam adam çekinmiş soylememiş evet yalan kötu bsy ama suc sende .yahu 2 sebe flört de hiç mi kimlik eline gecmez ...ben 3 aylık eşimle flört ederlen bı ver bakam kımlıgını herkes yasını cok buyuk gosterıyon dıyor ne malum belkı evlısın dıye aldım baktım kımlıgıne hatta cok bozulmuştu ama en azından senın gıbı yıllar sonra da oğrenebılırdım...burda tıftıklemeyen sensın adam da soylememış.kaldı ki bu adam sana deger verıyor mutlusun eeee maşallah subhanallah...hamilesin de...daha nolsun...hem çıtır karısı var adam yatsın kalksın şükretsin...

allah başka yalanlar göstermesın bu hıc bsy bence

ayy AllaHıım yaa :) tamam adam çekinmiş soylememiş evet yalan kötu bsy ama suc sende .yahu 2 sebe flört de hiç mi kimlik eline gecmez ...ben 3 aylık eşimle flört ederlen bı ver bakam kımlıgını herkes yasını cok buyuk gosterıyon dıyor ne malum belkı evlısın dıye aldım baktım kımlıgıne hatta cok bozulmuştu ama en azından senın gıbı yıllar sonra da oğrenebılırdım...burda tıftıklemeyen sensın adam da soylememış.kaldı ki bu adam sana deger verıyor mutlusun eeee maşallah subhanallah...hamilesin de...daha nolsun...hem çıtır karısı var adam yatsın kalksın şükretsin...

allah başka yalanlar göstermesın bu hıc bsy bence

Annem le aynı yaşta

Iyide şuana kadar anlamadiysaniz demek ki annenizle aynı yaşta değil.

Yalan sorusu sorulduğunda , yalana tahammülüm yok demişsiniz, ama konumuz ve diğer mesajlarinizin tamamı yaşa odaklanmaniz. Yani derdiniz yaşı.

Evet bana gorede o kadar yaş farkı iyi değil özellikle kadın 20 ki yaslardaysa.
Ancak sizin evliliginiz çok iyi gidiyormuş.
Demek ki adam karakterli birisi.

Ayrıca şuana kadar yaşını öğrenmemek sizin hatamız , onun değil. Nikah defterine imza atarken bile gözü çarpar insanın . Ya da ne bileyim nikah işlemleri yaparken. Hiç mi ev içinde kimlik , ehliyet görmediniz ?

bu nasıl absürd konu. önemsiz bir şey diyenleri de çok anlamıyorum. insan senelerce eşine yalan söyler mi?
insan eşinin yaşını nasıl anlamaz ya? 40a girecek adamla 30 bir mi? kafamda deli sorular

Sosyal olarak inan o kadar çok işim var ki tahmin bile edemezsin.
Noldu zoruna mı gitti yapılan yorumları okuyor olmam?
Pardon da benim size yonelik herhangi bir sözüm var mı?Yok.
Size çok sey soylerim ama ban yerim diye yazmıyorum.
Haddini bil.
Buraya konu acarken iyiyide kötuyüde kabul edeceksin. Ister iyi yorum yaparım ister kötü yorun yaparim istersem hiç yapmam.
Ve sen yurtdisindasında nolmus aklın hala bi karış havada. Daha kocanın 17 yas buyuk oldugunu dün ögrenmişsin.

Muhtemelen daha bebekken ölen bir kardeşinin nüfus kaydı eşinize geçmiştir yada anne babası başka bir işlem için yaşını büyük yazdırmıştır. Eskilerde 4 çocuğu olan yurt dışına işci olabilirken çocuk 5 olunca kabul görmüyormuş. bir yakınımın babası da yurt dışına işci olabilmek için yıllarca cocuğuna nüfus kaydı yaptırmamış. Taki çocuğun okul zamanı gelene kadar. yani kısaca böyle bir olay da olabilir. Yoksa asla sır olarak kalamayacak bir konuda (örnek pasaporttan öğrendiniz, nüfus kayıt örneği alabilirdiniz ayrıca evlilik cüzdanında da yazıyor) size yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Mutlaka bir açıklaması vardır. Sıkmayın canınızı ne dertler ne sorunlar var insanlarda.

Baslıga bakinca üç yıldır tanıdıgım hayat arkadasım 17 den sonra 17 yasinda birine asık falan sandım. Adamla mutlusun iste yasit olup mutlu olmamakta vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…