• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılım gitti .

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda

Şimdi bu adama birçok laf diyesim geldi ama tutuyorum kendimi !!!!!Sizin hakkınızda bu hayırlısıymış .Önemsemeyin önemsenecek bir durumda değil bu adam bence sizi haketmiyor.Sabırlı olun kimsenin ahı kimsede kalmaz....

maalesef hayatın bir yüzü.
Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Dümende olsak nerelere götürürüz gemiyi, güzel bir manzarada demir atarız ama maalesef...
Unutmaya çalışacaksın, zamanla alışacaksın..
Günün birinde güleceksin.

Neden üzülüyorsun.
Ne güzel , bu şekilde davranmaya devam etsinler.
Allah demek ki sana mutluluğun en büyüğünü hazırlıyor.
Sen güldüğün zaman onlar , aldıkları ah ile hiçbir işlerini rast getiremeyecekler.
Ama son gülen sen olacak ve cok mutlu olacaksın ben buna eminim.

Şimdi bu adama birçok laf diyesim geldi ama tutuyorum kendimi !!!!!Sizin hakkınızda bu hayırlısıymış .Önemsemeyin önemsenecek bir durumda değil bu adam bence sizi haketmiyor.Sabırlı olun kimsenin ahı kimsede kalmaz....
ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .

üzüleceksin şimdi ama iyi olmuş baksana seni benimle aldattı demiş
ya öyle devam etseydi ve sen saf saf seviyor beni deseydin
bırak gitsin kurtulmuşsun..

Iki ergenden bunlar beklenir kiz bide sana mesajmi atmis tam cahil kafa iste uzulmene deymez gercekten elinde olmaz biliyorum ama inan okad dusuk davraniyorlarki gül bence arklarindan:KK73:zaman en iyi ilac ilahi adaleti bekle:KK39:

Kurtulmuşsun canım resmen sevin.Bırak kendi seviyesizliklerini ekleyip ekleyip eğlensinler bugün sana bunu yapan ,yarın da şimdiki yanında mutluluk pozları verdiği kıza da aynısı yapar.Hiç üzme kendini sen kaybetmedin aksine kazandın karaktersizin tekiymiş zaten..

Gün gelir devran döner.Sana da olacakları seyretmek kalır...

3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
bugün sana yapan o kızada aynı şeyleri yapmaz mı sanıyorsun.bence kurtulmuşsun dua et.şimdi mutlu olabilirler zamanında senin mutluğu olduğun gibi ya sonra üzülmene bile değmez.

Seninle beraberken o kız nasıl kabul etti eski erkek arkadaşını ilginç ama alışkın sanırım onun basinada gelecek aynı şey bir gun sen sevin bitmiş kurtulmussun kim ister öyle ilişkiyi

üzülme,hiç mutatap olmadığım halde bana ileri geri mesaj atan konuşan bırı kadın vardı,evlendi onunla,sonuç mu,eve ben çok acı çektim,ama o kadında burdan yazamacağım bir hastalığa yakalandı evliliğin ilk bir yılında,halen hasta,ama tabi sorsan,çok mutlu,sevdiğin adamı aldı,çocuğu var,zengin,lakın gel görki ağır bir sınır hastalığını pençesınde,şu an üzül,ağla,ama bılki sen gülerken başkasına sıra gelir

Bu olaylar sana deneyım kazandırcak.
Bırak 2 midesiz birlikte olsun ..
Emın ol onlarda mtlu olmaz. Çunku senın mutsuzlugun uzerıne kuruldu bu sevgi.

Hayat ileriye doğru akıyor. 3 sene gittiyse gitti, hayırlısı..
Bir arkadaş ne güzel demiş "iyiki ömrün gitmedi" diye..

Söylenecek bişey yok, bulmuşlar birbirlerini yaşasınlar aşklarını (!)

Kız seni arayıp seni benimle aldattı dedi öyle mi . Sen de bunlar için üzülüyorsun :KK12:. Sen de sevebileceğin birini bulmaya çalış . Onla birlikte sen de ekle oraya buraya resimlerini onlar mesajı almaya başlarlar zaten yavaş yavaş . :KK66:

Back
X