• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılım gitti .

3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
Merak etme canim,o adami o kizada yedirmezler:KK14:onuda yari yolda birakir..Zararin neresinden donsen kardir,bosveeerr!iyilesir zamanla yaran..:KK19:

bol bol üzül..
bütün üzüntünü yaşa ve bitir..
bu sana çok güzel bir ders olur neler çıkarırsın içinden.. sonunda da iyi ki böyle olmuş çok şükür dersin..
Rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz.. sonra bakarsın ki asıl gerizekalı hata direkt geri olan onlarmış dersin..
kendini çok harap etmeden üzül bitir..

konu sahibi, şimdi siz kendi hayatınıza bakın, güzel bir hayat var önünüzde.

ama arkadaşları da izlemede kalın, mutlu olamadıklarını göreceksiniz.

bardağın dolu tarafına bak...ya iş ciddiye binseydi evlenseydin ozaman öğrenseydin daha mı iyi olurdu...mutlu olmak için sebebin var senin iyiki şimdi öğrendin...
bırak takip etme onları sil telefonunuda...

ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .
Bırak mutlu olsun bakalım .Siz hiç önemsemeyin gerçekten, allaha dua edin ki size erkenden bu adamın ne olduğunu göstermiş .Hayatta bu insandan başka size değer verip sayıp, sevecek birçok insan var .İnşallah sizi hakeden biri ile birlikte olursunuz.

canım sakın mutsuzluğunu belli etme şu an onlar sana karşı birlik olduklarını ve kendilerini olduklarından daha değerli görüyolar.. bak işte başka kızı aldattık bizim aşkımız büyük bizi kimse ayıramaz falan sakın ama sakınnnn üzüldüğünü belli etme anındaaa ama anında topla kendini..
ayrıca aşk öyle bişi diil aynı şehirdenolmak çok farketmez neyse işte onları önemseme güçlü ol..

ayrıca boşa umutlanma pişman olmıycak..
pişman olcak olsa senin o fotoları görmene izin bermezdi senin duygularını düşünür kıyamazdı sana.. adam alenen seni sallamıyo..
senin 3 yılın gittiyse onunda gitti:)

O fotoğraf koymalar falan çok aşık olduklarından değil sana inat buna emin ol.büyük ihtimalle o kızın isteğiyle senin gerçekten unutulduğunu falan göstermek için konuldu.Biliyorum söylemesi kolay ama Sen bunları umursamayıp hayatına devam edebilirsen uzun vadede sen kazanırsın.unutma başkasının acısı üzerine kurulan bir ilişkinin süresi çok kısa oluyor.

ne kadar şanslısın bekarken aldatılmışssın birde evli çocuklu olaydın.bence sevinmelisin.beni seviyor diye diye evleneydin nolacaktı.

Bazen bazi hemcinslerimden utaniyorum hic ama hic uzulmeyin gelen gideni aratir biliyorum onemsenmemk cok zor siz uzulurken onlarin mutlu olmasi insanin icini acitir ama siz anladigim kadariyla masumsunuz hatali onlar bedelini oderler daha cok yeni siz sabredin simdilik kafanizi dagitin onun icin diyorlar alma mazlum ahini diye sen rahat uyurken o uyuyamiyor bunlar yanlarina kalmaz

O fotoğraf koymalar falan çok aşık olduklarından değil sana inat buna emin ol.büyük ihtimalle o kızın isteğiyle senin gerçekten unutulduğunu falan göstermek için konuldu.Biliyorum söylemesi kolay ama Sen bunları umursamayıp hayatına devam edebilirsen uzun vadede sen kazanırsın.unutma başkasının acısı üzerine kurulan bir ilişkinin süresi çok kısa oluyor.
siz ne yaptınız merak ettim.umarım kapınızda sürünüyordur.

Tam tencere kapak olmuş desene 2 karaktersiz bir arada.
Üzülme sevin bence.
Evliyken de yapabilirdi bunu, ucuz kurtulmuşsun.

Çocuktaki ayrı midesizlik kızdaki ayrı midesizlik. İnsan bir düşünür benimle onu aldattı beni de başkasıyla aldatır herhalde diye. Boşver bırak şu yarım akıllıları. Kız şimdi zafer kazanmış gibi ama o heves kursağında kalır onun.
Zaten ilk mesaj attığında yeterince yaktı canimi hala neden uğraşıyor yeter aldı artık zaferini hiç mi insan değil bunlar ya .

3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
Ahh canim yaa 3 yil nedir ki boyle bir 'adamla' evlenip bir ömür gecirmenin yaninda onune bak dunya kadar erkek var ona mi kaldin 3 5 ay sonra onune daha iyi biri cikacak eminim hiçte aci çekme giyin suslen gez kafanı dagit dunyaya onunla mi geldin sanki

Böyle bir insanla ömrün gitse daha mı iyiydi? Giden 3 yıla üzülme hayatını yaşa.

Aşk'a inanmıyorum ben iyi karektere inanlardanım
aşk geçici bazıları sürekli heycan arar tükenince başka kıza aşık olur bazı tipler senin kide bunlardan herhalde , üzülmeye değmez yalancının biriymiş

Uzme kendini nolur nasıl acı çektiğini iyi biliyorum ama o suan sana nispet yapıyo mutlu olmak zorunda hissediyo kendini Çünkü mutsuzlugunu belli edip senin ona oh olsun demenden korkuyo ilişkisi kötü gitse bile dışarı yansitamaz bunu bi süre böyle takilcak ama herşeyin üzerine kalibimi basarim ki seni aricak köpek gibi pişman olcak senden özür dilicek belki helallik isticek bu tip şeyleri kendimde dahil çok arkadasimda gördüm sonuç hep dediğim gibi. Yuva yıkanın yuvası olmaz kuzum sen duani eksik etme onun sana ulaşmasına izin verme ve kendine bi söz ver aglamaktan meraktan gebersen bile ona herhangi bi yolla bakma sil engelle her yerden sakin ama sakın bakma bu çok önemli bi strateji iyilesmeni hizlandiriyo sende mutluymus gibi rol yap bi süre ama abartma dediğim gibi güçlü durki pişmanlığı kat kat artsın

ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .

Koysunlar aman brad pittle angelina jolie cifti sanki. Bok boku kenefte bulur hesabi. Kizdan da tam emin degilmis ki sana gelip inandirmak istemis. O daha cazip çünkü kıçının dibinde iki ay sonra görürüm onlarini goz onunde yasadiklari iliski gozler önünde igrenclesince. Ve şunu unutma bi adam alisilmisin dışında fedakarlik yapiyorsa yaptigi pisligi örtmek icindir. Üzülme.

Back
X