• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılım gitti .

Eger kiz , erkek arkadasinin sevgisinden cok emin olsaydi sana mesaj atmazdi, umursamazdi, aciklama geregi duymazdi. Nasilsa onu seven yaninda diye askina devam ederdi.
Sabret, bekle, gor. Takip etme. Hayat bir sekilde karsina cikaracaktir onlarin sonunu. Bir sure daha mutlu mutlu gezecekler. Hep oyle olur. Sonra tam da senin artik onlari umursamadigin anda onlarin dibe vurdugunu goreceksin. O yuzden ne kadar cabuk unutursan o kadar cabuk sonlarini gorursun. Uzulme. Bunu yasayan sadece sen degilsin. Birak ilahi adalet atsin onlara tokadini...
Bir de soyle dusun. Hayatina daha iyi biri cikmasi icin belki de bunun gitmesi gerekiyordu.

Simdi nolcak biliomusun sen aci cekiceksin surekli aglicaksin onlari takip ediceksin mutlu pozlarini gorceksin ama bir yere kadar bir bakmissin senin hayatin duzene girmis belki birisi olmus cok mutlusun ama o insani o andada takip etmeyi unutma cunku emin ol ayrilcaklar ve depresif takilcak pisman olcak kimsenin ahi kimsede kalmaz ve bu iliskilerin yuzde doksani boyle olmustur acini cek agla icine atma sakin ama onlara hic bir zaman belli etme bunu

Eger kiz , erkek arkadasinin sevgisinden cok emin olsaydi sana mesaj atmazdi, umursamazdi, aciklama geregi duymazdi. Nasilsa onu seven yaninda diye askina devam ederdi.
Sabret, bekle, gor. Takip etme. Hayat bir sekilde karsina cikaracaktir onlarin sonunu. Bir sure daha mutlu mutlu gezecekler. Hep oyle olur. Sonra tam da senin artik onlari umursamadigin anda onlarin dibe vurdugunu goreceksin. O yuzden ne kadar cabuk unutursan o kadar cabuk sonlarini gorursun. Uzulme. Bunu yasayan sadece sen degilsin. Birak ilahi adalet atsin onlara tokadini...
Bir de soyle dusun. Hayatina daha iyi biri cikmasi icin belki de bunun gitmesi gerekiyordu.
mutsuz olacaklarını düşünmüyorum aynı sınıfta yiyip içip gezip tozuyorlar. 2 ay olacak nerdeysr beni aldattığı için en ufak bir pişmanlık ya en azından ayıp ettkmdusuncesi bile yok meger 3 yil kapi duvar ile cikmisim hic sevmemis .

Ana hayatımda bu kız kadar da salağını görmedim ha :) seni benle aldattı ne demek ya o zaman onu da seninle aldatmış oluyor. Ama dur sen bu kızı bi başkasıyla da aldatır o zaman kız mal gibi kalır.

Kiz da bi ilginc :D
hayir yani...insan bile bile cukura atlar mi :D

seni meleklerin koruyor tatlim....
uzul ve bitir icinde su hayvani

Bu hayatta şunu öğrendim ki yapanın ah alanın yanına kalmıyor.şimdi mutlu dursunlar sonu hüsran olur eminim.cok acımasızca...

3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
seni başkasıyla aldatan bi kansız şerefsiz,onu da aldatır mrk etme :)
öyle kendini bi şey sanmasın bence
o kadar üzülme hakkında hayırlısı olmuş
böyle biriyle devam etmektense hayatını yaşaman daha mantıklı

bnm de bekarken 3.5 yıllık sevdam beni aldatmıştı askerdeyken....ben bunu duyduğumda yıkılmaya başlamışken birde üstüne o kızı kaçırıp düğün yapmışlardı mahvolmştm ama şimdi iyiki öyle olmuşta hayatıma onunla devam etmemişim diyorum yoksa şimdi buraya dayak yedim aldatıldım yazıları yazarak sizlerden yardım isteyecektim.. herşeyin hayırlısını iste unutursun geçer gider...

Bugun seni aramizda bisey yok deyip kandiran adam yarin onuda kandirir. Valla okul ortamında benim gözlemlediğim kimin eli kimin cebinde belli değil. 10 kişiden anca 2sininki ciddidir diğerleri hep eglence, zaman gecirmece. İlahi adalete inanıyorum zamanla ayni aciyi onlarda ceker.

mutsuz olacaklarını düşünmüyorum aynı sınıfta yiyip içip gezip tozuyorlar. 2 ay olacak nerdeysr beni aldattığı için en ufak bir pişmanlık ya en azından ayıp ettkmdusuncesi bile yok meger 3 yil kapi duvar ile cikmisim hic sevmemis .
2 ay nedir ki? Bekleyerek de kendini tüketme. Ama illa ki bitecek.... Sen önüne bak. bittiğini zaman sana gösterecek. Sen sadece hayatına geri kalan yerden devam et, takip etme. Bekle ve gör.

Back
X