- 11 Mayıs 2020
- 116
- -22
- 13
- 36
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
3 sene uzun bir süre değil,benim çevremde 8 senedir birbirini bekleyenler var yazacaktım3 sene uzum bir süre var benim çevremde 8 senedir birbirini bekleyen insanlar var.Aşık olsaydınız zaten ayrılmazdınız çokta geçerli bir sebep gibi gelmedi bana
Okulu bitirip işe girdiğinde bir tarafı kalkıp o seni terk edecekti emin ol
O zaman neden bıraktınız bu mükemmel insanı ?asla böyle bir şey yapacak bir insan değildi, bu konuda günahını almam. o konuda süphem sıfır benim. Gerçekten seviyordu beni ve bana çok bağlıydı.
İşalla zengin koca bulursun, ama içinden ne çıkar belli olmaz.
Adamı sevseniz bunlar ufak birer ayrıntı olurdu. Türkiye’de yüzbinlerce çift böyle yapıyor. Ama sizin beklentileriniz farklı, ona göre birini bulmanız daha yerinde olur.Ailesinin de maddi durumu vs iyi değil, bu yüzden gelecek açısından bana sunabileceği bir şey yok.
evlenseydik, yıllarca ev borcu vs ödeyecektik.
O zaman neden bıraktınız bu mükemmel insanı ?
3 sene uzum bir süre var benim çevremde 8 senedir birbirini bekleyen insanlar var.Aşık olsaydınız zaten ayrılmazdınız çokta geçerli bir sebep gibi gelmedi bana
Ya ya kesin aynısını bende diyordum her şekilde destek oldum asker oldugu dk başladı Bi tarafı yükselmeye o iş öyle sandığınız gibi degil bence sorun zaman yada para iş meselesi değil adam sorumsuz belli yani sorumluluk sahibi olsa 15 dersi kalmaz bu iş böyle uzamazdı üstüne düşeni yapmıyor ve hep böyle gider buasla böyle bir şey yapacak bir insan değildi, bu konuda günahını almam. o konuda süphem sıfır benim. Gerçekten seviyordu beni ve bana çok bağlıydı.
İmreniyorum sizin gibi aşk konusunda iradeli insanlara. Benim de bir zamanlarki sevgilim bilg. mühendisliği okuyordu 2. sınıfta yapamayacağım diyip başka bölüme geçti, o bölümü de bırakıp başka bölüme geçti, o bölümü de bırakıp... en son gene sınava gireceğim dediğinde bende kayış koptu ve ancak o zaman bitti diyebildim. Tabi çok yalvardı okulu tamamen bırakacağım evlenelim diye tutturdu ama engel olmak istemedim.. sonuç olarak hala başka bir bölümde okuyormuş.. Hala bıraktığım yerde yani.. hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Ya ya kesin aynısını bende diyordum her şekilde destek oldum asker oldugu dk başladı Bi tarafı yükselmeye o iş öyle sandığınız gibi degil bence sorun zaman yada para iş meselesi değil adam sorumsuz belli yani sorumluluk sahibi olsa 15 dersi kalmaz bu iş böyle uzamazdı üstüne düşeni yapmıyor ve hep böyle gider bu
Adamı sevseniz bunlar ufak birer ayrıntı olurdu. Türkiye’de yüzbinlerce çift böyle yapıyor. Ama sizin beklentileriniz farklı, ona göre birini bulmanız daha yerinde olur.
Ya moralim bozuldu. Bende üniversiteyi bu sene bitiricem KPSS çalışıcam 28 yaşımdayım . Sevgilimde böyle düşünüyormudur acaba . En son evlenince çalış demişti zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?