3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben eşimle 9 sene çıktım kütahyada makina mühendisliği okuyordu 4 sene okudu sonra askerliğini yaptı (kısa dönem) sonra para kazandı ve sonrada evlendik
Bak benden sana abla tavsiyesi hırs mırs bunlar geçici şeyler ve en önemlisi de sevdiğin birini sırf saçma sapan şeyler için bırakman ve seni seviyormuş kültürleriniz aynı eee daha ne istiyorsun??bu zamanda aşık bir adam ve kadın bulmak çok zor bence sen onun kıymetini bilememişin
Çocuğu bildiğin aşağılıyorsun bu çok yanlış açıkça diyorsun ki onda o kapasite yok bunu demeye hakkın yok kimse kimsenin kapasitesini ölçmek için yaratılmadı
Çok üzgünüm ama çocuğun verilmiş sadakası varmış evlenince de ben senden üstünüm derdin evlilikler sevgililikler böyle olmaz olmamalı
Bir kere maddi olarak bakılmamalı zengin kocaya gideyim veya ben senden daha çok para kazanıyorum bu yüzden çok boşanma duydum yanlışsın canım aşk bu değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…