3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi şöyle aslında. 15 dersi var ama yaz okulunda 6 tanesini alacaktı mezun durumunda olduğu için,dönem içerisinde de diğerlerini alacaktı ve tek ders çift ders sınavına 2 tanesini bırakma şansı vardı. Yani aslında 13 dersi vardı. Bana baya bir beddua etti ve canım sıkılıyor bu duruma. Bir de bıraktıktan sonra mı böyle oldum, yoksa ayrılırken ders mi bahane oldu aslında bilmiyorum ama böyle sevgim bitmiş gibi hissediyorum. Ve kendi kendime, seven insan zaten ayrılmazdı,muhtemelen farkında olmadan sevginde bitmişti diye teselli ediyorum kendimi ama bilmiyorum kafam çok karışık...
yaz okulunda altı ders alınmaz max 3 alınır. Konu kopmalık olmuş

onun bu tarz şeyleri yoktu ama okulu bitirmekte çok zorlanıyordu. Bir de yalnız bir insan,arkadaşı çok yok okuduğumuz yer de, not vs bulmakta zorlanıyordu. TAbi bu konuda haklıydı,bölümdekiler birbirine günahını vermeyen tipler vs.
5 yıllık iliskimi maziye gömeli 5 yıl olacak. Ve bu 5 yılda tam sizin anlattıgınız gibiydi sorumluluk 0, okul baglantısı dersleri ve okulunu uzaması hiç mi hic saymıyorum. Adamı gören saygılı, efendi sanıyor. Kendi halinde şiddet desen yok, gayet iyi anlaşıyoruz tam sizin ayrıldıgınız sevgiliniz gibi. Benimde içim rahat.... güven desen o bicim... sonra ne mi oldu? Adamın jigola sitelerine üye oldugunu, binbir çeşit arkadas siteleri yükleyip instagrama bagladıgını, sunu niye ekledin bunu niye ekledin diye sormadıgım hatunlara baska sitelerde yazması.... yanımdayken tüm uygulamaları silmesi.... daha da saymayacam. İnsan burnunun ucundakini tanıyamıyor bazen. Çok emin olmamak lazım. Sorumluluk görmemissin ve bitmis. Oturup düşünmeyin fazla.

yorumlar da en çok dikkatimi çeken sevsen ayrılmazdın vs denmiş.
ben burada şu anda takılıp kaldım gerçekten.
sevmediğim için mi ayrıldım ve diğer her şey bahane miydi,yoksa seviyordum ama gelecek açısından mutsuz edeceğini mi düşündüm inanın kafam çok karıştı ne yazacağımı şaşırdım. sonuçta 3 sene az bir süre değil...

yorumlar da en çok dikkatimi çeken sevsen ayrılmazdın vs denmiş.
ben burada şu anda takılıp kaldım gerçekten.
sevmediğim için mi ayrıldım ve diğer her şey bahane miydi,yoksa seviyordum ama gelecek açısından mutsuz edeceğini mi düşündüm inanın kafam çok karıştı ne yazacağımı şaşırdım. sonuçta 3 sene az bir süre değil...

Bu adamın okulu bitirmesini 3 yil daha beklersin, sonra is bulcam diye gezer 2 yil daha beklersin inan adam gamsiz cunku. Ben onumu gormek istiyorum dersen ayrilmak en mantiklisi kime ne sen seviyorsun ya da sevmiyorsun, burdan ahkam kesmek kolay. Bekle bekle hayat mi tuketeceksin?

yaz okulunda altı ders alınmaz max 3 alınır. Konu kopmalık olmuş

ya aslında şöyle söyleyeyim. bu dönem+ yaz okulu + seneye birinci dönem 15 ders. ben o kadar fazla düşünce var ki kafamda yanlış yazmışım. yani bu dönem 6 ders alacaktı öyle hatırlıyorum. eğer hepsini verebilirse, yaz okuluna 6 ders alabiliyordu(mezun durumunda olanlara hak verildi haberim vardı bu durumda). yani hepsini verse 2 dersi kalacaktı seneye. yani ben yanlış yazmışım kafamda o kadar fazla şey var ki kusura bakmayınç.

Çocuğu ciddi küçümsemişsiniz.
Sizi çocuğa karşı acımasız buldum.
Burada evlendikten sonra eşi atanan nice kadın okudum. Sizin adamda gönlünüz yokmuş. Bu da bahane olmuş.
Umarım o çocuk çok iyi yerlere gelir.

ya aslında şöyle söyleyeyim. bu dönem+ yaz okulu + seneye birinci dönem 15 ders. ben o kadar fazla düşünce var ki kafamda yanlış yazmışım. yani bu dönem 6 ders alacaktı öyle hatırlıyorum. eğer hepsini verebilirse, yaz okuluna 6 ders alabiliyordu(mezun durumunda olanlara hak verildi haberim vardı bu durumda). yani hepsini verse 2 dersi kalacaktı seneye. yani ben yanlış yazmışım kafamda o kadar fazla şey var ki kusura bakmayınç.

okulu yarım dönem uzadı zdyip 1 sene çıkıp kafam başka yerde demek. Yorum yok gittim..

okulu yarım dönem uzadı zdyip 1 sene çıkıp kafam başka yerde demek. Yorum yok gittim..

ya hayır normalde yaz okulunun sonunda okulu bitecekti bu sene ama şartlı olan bir dersten kaldığı için seneye sarktı okulu(ilk döneme). olay buydu aslında.
bahar dönemi 6 ders alacak
yaz okulunda 6 ders alacak
seneye ilk dönem 3 ders alacak ve bitecek dedi bana. tabi aldığım derslerden kalırsam,seneye ilk dönem ders alma hakkım var ilk dönem alıp ocakta bitiricem dedi bana. ben de sana inanmıyorum ocak da bile bitiremezsin sen dedim ayrıldım. umarım anlaşılmıştır.

Çocuğu ciddi küçümsemişsiniz.
Sizi çocuğa karşı acımasız buldum.
Burada evlendikten sonra eşi atanan nice kadın okudum. Sizin adamda gönlünüz yokmuş. Bu da bahane olmuş.
Umarım o çocuk çok iyi yerlere gelir.

evet biraz öyle oldu ama doğruları söyledim ben

Bu zaman da guzel seven erkek kalmadi malesef,azicik ask kirintisi icin hayallerinden vazgecen nice kizin konusunu okudum.Ne sanlisiniz ki sizi seven size bagli bir erkek arkadasiniz var/MIS ama kiymeti bilinmemis.Hep yazarim deveye diken insani da s .....n yaranir.Gozu disarda olsaydi,aldatmalarini yakalasaydiniz,ailesi de kendisi de varlikli olsaydi askinizdan ölüp biterdiniz.Gunun sonunda hirs yapip cok iyi yerlere geldiginde karsilasiriniz umarim.Ne kaybettin gor dercesine birde guzel bir kadinla aile olursa ki umarim hakettigi herseyi bulur,siz neler hissedersiniz varin siz dusunun...

Bu zaman da guzel seven erkek kalmadi malesef,azicik ask kirintisi icin hayallerinden vazgecen nice kizin konusunu okudum.Ne sanlisiniz ki sizi seven size bagli bir erkek arkadasiniz var/MIS ama kiymeti bilinmemis.Hep yazarim deveye diken insani da s .....n yaranir.Gozu disarda olsaydi,aldatmalarini yakalasaydiniz,ailesi de kendisi de varlikli olsaydi askinizdan ölüp biterdiniz.Gunun sonunda hirs yapip cok iyi yerlere geldiginde karsilasiriniz umarim.Ne kaybettin gor dercesine birde guzel bir kadinla aile olursa ki umarim hakettigi herseyi bulur,siz neler hissedersiniz varin siz dusunun...

evet etraf pislik kaynıyor ama beni isteyen, işi gücü yerinde düzgün insanlar var. Ayrıca ben de güzel bir kadınım ve sizin bahsettiğiniz gibi kötü tiplere denk geleceğime inanmıyorum. bunu sadece mal mülk olarak düşünmeyin,ben gidip de yanlış bir insanı zaten sokmam hayatıma gerekirse yalnız kalırım.

• Komik
Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X