3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet etraf pislik kaynıyor ama beni isteyen, işi gücü yerinde düzgün insanlar var. Ayrıca ben de güzel bir kadınım ve sizin bahsettiğiniz gibi kötü tiplere denk geleceğime inanmıyorum. bunu sadece mal mülk olarak düşünmeyin,ben gidip de yanlış bir insanı zaten sokmam hayatıma gerekirse yalnız kalırım.
Vay be.
Tahmin etmiştim.
Tabi ki başka talipler var.
Ondan bu aşırı özgüven.. :KK49:

Şimdi anlaşıldı.

Derken? Napacaksınız yanlış yaptın temalı yorumlar çok olursa geri mi döneceksiniz mesela?

hayır sadece insanların fikirlerini almak istiyorum. yoksa bir daha geri dönme ihtimalim çok düşük, her yerden engelledim ve kavga ederek ayrıldık.

Vay be.
Tahmin etmiştim.
Tabi ki başka talipler var.
Ondan bu aşırı özgüven.. :KK49:

Şimdi anlaşıldı.
Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustum

hayır sadece insanların fikirlerini almak istiyorum. yoksa bir daha geri dönme ihtimalim çok düşük, her yerden engelledim ve kavga ederek ayrıldık.
Bakın ilişkide hoşunuza gitmeyen bir şeyler varmış ve ayrılmışsınız.Yorumlara göz attım iyi yapmışsın diyende var kötü yapmışsın diyende var.Bir sorun birimiz için önemli değildir birimiz için önemlidir.Zaten olan olmuş biten bitmiş.Hani ayrılsam mı diye konu açsaydınız tamam ama zaten ayrılmışsınız ne fikri versinler?Yargılanmışsınız genel olarak.Bir şey yapmışsınız istediniz ve yaptınız insanlara göre yanlış size göre doğru deşmeyin bence bu meseleyi kendi içinizde.

evet etraf pislik kaynıyor ama beni isteyen, işi gücü yerinde düzgün insanlar var. Ayrıca ben de güzel bir kadınım ve sizin bahsettiğiniz gibi kötü tiplere denk geleceğime inanmıyorum. bunu sadece mal mülk olarak düşünmeyin,ben gidip de yanlış bir insanı zaten sokmam hayatıma gerekirse yalnız kalırım.
O isi gucu yerinde ,eli ayagi duzgun iyi aile cocuklari,ana kuzusu cikiyor.Anne babasindan onaysiz hic birsey yapamiyor.Sessiz sakini evinde esine siddet uyguluyor.Is yerindeki evli barkli is arkadasiyla yakinlasiyor.Bunlar hep oluyor yani,kimse zaten ne idugu belirsiz biriyle evlilik yapmiyor.Onun icin kimseyi tanimadan ,ailesinin icine girmeden karakterinin yerinde oldugunu soyleme.Sanada ailene de kotu yonlerini gostericek halleri yok heralde

Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustum
Başkaları varmış canım.
Bir sürü talibi varmış.:KK70:
Çok soğukkanlı yazmıştı.

Ondan şüphelenmiştim ben.

zengin koca arıyor gibi mi duruyorum oradan bakınca? çok ayıp :KK43:
valla bence gayetde burdan bakınca zengin koca arıyor gibi duruyorsun.Hayatınızı birleştirip çekilen çile,sıkıntıyı beraber atlatıp huzuru da beraber hak edecektiniz.Ama sen elini taşın altına koymak istememişsin.Zaten Gerçekten onu sevmiş aşık olmuş olsaydın "ailesinin maddi durumu iyi değil bana gelecek vaad edeceğini düşünmüyorum"kafasına girmez,birlikte biriktireceğiniz miktarla mutluluğu yaşamayı göze almış olurdun diye düşünüyorum.

Başkaları varmış canım.
Çok soğukkanlı yazmıştı.

Evet sımdı dıger yorumlara baktım gordum yakısıklı ıs guc sahıbı isteyenlerı varmıs.
Yazdıgım yoruma da pısman oldum, ben gelecek goremedı ve kendı açısından bitmesinin dogru oldugunu dusunup baya severken ayrıldı guclu durdu falan sandım konuyu okuyunca.
Ne dıyelım.

yorumlar da en çok dikkatimi çeken sevsen ayrılmazdın vs denmiş.
ben burada şu anda takılıp kaldım gerçekten.
sevmediğim için mi ayrıldım ve diğer her şey bahane miydi,yoksa seviyordum ama gelecek açısından mutsuz edeceğini mi düşündüm inanın kafam çok karıştı ne yazacağımı şaşırdım. sonuçta 3 sene az bir süre değil...
Mutlaka seviyorsundur yoksa 3 yıl geçmez belki de alışkanlığa dönmüştür ama aşk olmadığı kesin. Aşk varsa mantık devreden çıkardı bu detaylarda boğulmazdın

Başkaları varmış canım.
Çok soğukkanlı yazmıştı.

aaa yeni gördüm bende..Onu isteyen eli ayağı düzgün insanlar varmış....Bi önceki attığım yanıtta "acaba yanlış mı düşünüyorum" diye içimden geçirsemde asıl düşüncemi yazmıştım.İyi ki yazmışm bikez daha haklı çıktım 🤦🏻‍♀:işsiz:

• Beğen
Reactions: 000
Benim dediğim noktaya geldik işte. Bahaneniz olmuş okulun yarım dönem uzaması. Yarım dönem beklemek size zor gelmiş çünkü size haber gönderen yakışıklı iş güç sahibi erkekler var. Mantıken düşününce evet doğru bu şekilde bir evlilik yapmak istiyorsanız sizin tercihiniz elbette ama yaptığım etik mi diye soruyorsanız hayır değil. Peki siz hayatta nereye geldiniz kendinizi sorguluyor musunuz? Üstte sormuşsunuz ya evet gayet zengin koca arıyor gözüküyorsunuz.

Diğer kısımlarda haklısınız bence ama 15 ders yarım dönemde bitmez diye düşünüyorum. Bir de zor derslerdir kalanlar büyük olasılıkla

sizce sevmediğim için mi bıraktım? yani bir insan severek ayrılamaz mı?
Ayrılamaz. Bahsettiğiniz şeyler çok ütopikmiş gibi konuşuyorsunuz. Ailesinin maddi durumu iyi değilmiş, o yüzden size bir şey sunamazmış vs. Bu kadar hesap kitap yapıyorsanız bir şey eksiktir: sevgi. Ama bu bir tercih meselesi. Yargılamaya hakkımız yok. Her insan iyi şartlarda yaşamak ister. Ama bazıları daha çok ister. Mesela siz. 🤷🏻‍♀️

Cook iyi yapmışsın isabet olmuş. Bende senin gibi okulunu askerligini anasini danasini beklemiştim ki aldatildim sonunda. Artık ahdettim benimle kimse 1 yildan fazla sevgili olamaz. Ciddi adim atmicaksa tekmeyi yicekler. Ozetle cok iyi yapmissin helal olsun

Çok ilginç.
Özlüyorum.
Yanında benden başkasını düşünemiyorum demiyorsunuz da..
Çok beddua etti falan kaygısındasınız.

Yani sevmiyorsunuz da ah mı aldım, haksızlık mı ettim korkusu var.

Bu durumda ayrılmanız iyi olmuş vaktinizden çalmanın anlamı yok.
Bugün ağlar, üzülür, nefret eder.
Gerçek aşkı bulduğunda iyi ki terketmiş diye düşünür elbet.

Ben olsam aynı kararı alır mıydım?
Merakınız buysa eğer söyleyeyim.
Bırakmazdım.
Parasızlığı, uzun seneler ev borcu falan ödeyecek olmamız sorun olmazdı.
Ben mezun olmuşsam çalışır, o parayla gezmemizi de yapardım.
Ona destek olur okulu bitirmesini beklerdim ama gerçekten yarım seneyse yarım bir seneyse bir sene.
Önemli olan beni gerçekten seviyor olması ve güven veriyor olması olurdu.

Neyse sizin için giden gitmiş.
Gerekli acıyı 2 ay boyu çekmiştir zaten.
Geri dönüp tekrar sancı yaşatmayın.
Bencil biri olduğunu hissettiğim için bu uyarıya gerek duydum.

tabi ki iyi yapmışsın bir kere kadınlar içgüdüsel maddi durumu yerinde olmasa bile gelecek vadeden potansiyelli kişilerden hoşlanmaya meyilli bence.

Buradaki üyelerin bazıları son zamanlarda özellikle dikkatimi çekiyor, en ufak maddiyat imasında sen paragözsün diye linç ediyorlar ama başka konularda görüyorum kendi maddi durumlarıyla övünüyorlar. Yani kendilerine gelince gayet de sorumluluk bilinci olan, maddi olarak iyi kişiler seçmişler ama başkasına senin ne haddine diyorlar, samimi bulmuyorum.

kafam çok karıştı şu anda. bir kısmınız diyor ki kötü günde satarsın adamı,bencilsin,aşkın sevgin bitmiş;diğer kısım diyor ki sonuna kadar haklısın.
şimdi sonuçta 3 senemiz gece gündüz birlikte geçti ve ahının tutabileceğini düşünüyorum ben. Bana en ufak bir kötülüğü olmadı,tam tersi destek oldu bana hep. böyle ne sebeple olursa olsun bırakınca,vicdan yapıyorum.
Vicdan falan bunları düşünmek için biraz geç kalmadınız mı? Siz bu adamı sevdiğiniz için özlediğiniz için acı çekmiyorsunuz ki. Siz bu adamı bıraktığınız için vicdan azabı yaşıyorsunuz sadece...
Ve birşey diyim mi. Çektiğiniz şey aşk acısı değil. O yüzden iyi ki bıraktınız bence çünkü sevmiyorsunuz. Bence burada konu açmanıza bile gerek yok..
Ya vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız bunu bizimle sağlayamazsınız. O kişiyle konuşup olgun bir şekilde duygularınızın bittiğini söyleyip helallik isteyebilirsiniz bence. Ancak bu şekilde rahatlarsınız.. Bunu o sağlar biz değil..

• Beğen
Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X