- 11 Mayıs 2020
- 116
- -22
- 13
- 37
- Konu Sahibi 31cigdem31
Şu an bir adayınız var gibi geldi bana.
Ondan adamı bıraktınız gibi geldi.
Öyle hissettim.
Var mı bir aday?
bir kadının, bir erkeği bırakması için başka birisinin olması mı gerekir sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an bir adayınız var gibi geldi bana.
Ondan adamı bıraktınız gibi geldi.
Öyle hissettim.
Var mı bir aday?
Derken? Napacaksınız yanlış yaptın temalı yorumlar çok olursa geri mi döneceksiniz mesela?çünkü ikilemdeyim.
Vay be.evet etraf pislik kaynıyor ama beni isteyen, işi gücü yerinde düzgün insanlar var. Ayrıca ben de güzel bir kadınım ve sizin bahsettiğiniz gibi kötü tiplere denk geleceğime inanmıyorum. bunu sadece mal mülk olarak düşünmeyin,ben gidip de yanlış bir insanı zaten sokmam hayatıma gerekirse yalnız kalırım.
Derken? Napacaksınız yanlış yaptın temalı yorumlar çok olursa geri mi döneceksiniz mesela?
Ben cevabı aldım.bir kadının, bir erkeği bırakması için başka birisinin olması mı gerekir sizce?
Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustumVay be.
Tahmin etmiştim.
Tabi ki başka talipler var.
Ondan bu aşırı özgüven..
Şimdi anlaşıldı.
Bakın ilişkide hoşunuza gitmeyen bir şeyler varmış ve ayrılmışsınız.Yorumlara göz attım iyi yapmışsın diyende var kötü yapmışsın diyende var.Bir sorun birimiz için önemli değildir birimiz için önemlidir.Zaten olan olmuş biten bitmiş.Hani ayrılsam mı diye konu açsaydınız tamam ama zaten ayrılmışsınız ne fikri versinler?Yargılanmışsınız genel olarak.Bir şey yapmışsınız istediniz ve yaptınız insanlara göre yanlış size göre doğru deşmeyin bence bu meseleyi kendi içinizde.hayır sadece insanların fikirlerini almak istiyorum. yoksa bir daha geri dönme ihtimalim çok düşük, her yerden engelledim ve kavga ederek ayrıldık.
O isi gucu yerinde ,eli ayagi duzgun iyi aile cocuklari,ana kuzusu cikiyor.Anne babasindan onaysiz hic birsey yapamiyor.Sessiz sakini evinde esine siddet uyguluyor.Is yerindeki evli barkli is arkadasiyla yakinlasiyor.Bunlar hep oluyor yani,kimse zaten ne idugu belirsiz biriyle evlilik yapmiyor.Onun icin kimseyi tanimadan ,ailesinin icine girmeden karakterinin yerinde oldugunu soyleme.Sanada ailene de kotu yonlerini gostericek halleri yok heraldeevet etraf pislik kaynıyor ama beni isteyen, işi gücü yerinde düzgün insanlar var. Ayrıca ben de güzel bir kadınım ve sizin bahsettiğiniz gibi kötü tiplere denk geleceğime inanmıyorum. bunu sadece mal mülk olarak düşünmeyin,ben gidip de yanlış bir insanı zaten sokmam hayatıma gerekirse yalnız kalırım.
Başkaları varmış canım.Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustum
valla bence gayetde burdan bakınca zengin koca arıyor gibi duruyorsun.Hayatınızı birleştirip çekilen çile,sıkıntıyı beraber atlatıp huzuru da beraber hak edecektiniz.Ama sen elini taşın altına koymak istememişsin.Zaten Gerçekten onu sevmiş aşık olmuş olsaydın "ailesinin maddi durumu iyi değil bana gelecek vaad edeceğini düşünmüyorum"kafasına girmez,birlikte biriktireceğiniz miktarla mutluluğu yaşamayı göze almış olurdun diye düşünüyorum.zengin koca arıyor gibi mi duruyorum oradan bakınca? çok ayıp![]()
Evet sımdı dıger yorumlara baktım gordum yakısıklı ıs guc sahıbı isteyenlerı varmıs.Başkaları varmış canım.
Bir sürü talibi varmış.
Çok soğukkanlı yazmıştı.
Ondan şüphelenmiştim ben.
Mutlaka seviyorsundur yoksa 3 yıl geçmez belki de alışkanlığa dönmüştür ama aşk olmadığı kesin. Aşk varsa mantık devreden çıkardı bu detaylarda boğulmazdınyorumlar da en çok dikkatimi çeken sevsen ayrılmazdın vs denmiş.
ben burada şu anda takılıp kaldım gerçekten.
sevmediğim için mi ayrıldım ve diğer her şey bahane miydi,yoksa seviyordum ama gelecek açısından mutsuz edeceğini mi düşündüm inanın kafam çok karıştı ne yazacağımı şaşırdım. sonuçta 3 sene az bir süre değil...
aaa yeni gördüm bende..Onu isteyen eli ayağı düzgün insanlar varmış....Bi önceki attığım yanıtta "acaba yanlış mı düşünüyorum" diye içimden geçirsemde asıl düşüncemi yazmıştım.İyi ki yazmışm bikez daha haklı çıktımBaşkaları varmış canım.
Bir sürü talibi varmış.
Çok soğukkanlı yazmıştı.
Ondan şüphelenmiştim ben.
Ben de bu sebeple cok güzel bir ilişki bitirmiştim. Isterseniz özelden yazabilirsiniz.
Benim dediğim noktaya geldik işte. Bahaneniz olmuş okulun yarım dönem uzaması. Yarım dönem beklemek size zor gelmiş çünkü size haber gönderen yakışıklı iş güç sahibi erkekler var. Mantıken düşününce evet doğru bu şekilde bir evlilik yapmak istiyorsanız sizin tercihiniz elbette ama yaptığım etik mi diye soruyorsanız hayır değil. Peki siz hayatta nereye geldiniz kendinizi sorguluyor musunuz? Üstte sormuşsunuz ya evet gayet zengin koca arıyor gözüküyorsunuz.
Ayrılamaz. Bahsettiğiniz şeyler çok ütopikmiş gibi konuşuyorsunuz. Ailesinin maddi durumu iyi değilmiş, o yüzden size bir şey sunamazmış vs. Bu kadar hesap kitap yapıyorsanız bir şey eksiktir: sevgi. Ama bu bir tercih meselesi. Yargılamaya hakkımız yok. Her insan iyi şartlarda yaşamak ister. Ama bazıları daha çok ister. Mesela siz.sizce sevmediğim için mi bıraktım? yani bir insan severek ayrılamaz mı?
Vicdan falan bunları düşünmek için biraz geç kalmadınız mı? Siz bu adamı sevdiğiniz için özlediğiniz için acı çekmiyorsunuz ki. Siz bu adamı bıraktığınız için vicdan azabı yaşıyorsunuz sadece...kafam çok karıştı şu anda. bir kısmınız diyor ki kötü günde satarsın adamı,bencilsin,aşkın sevgin bitmiş;diğer kısım diyor ki sonuna kadar haklısın.
şimdi sonuçta 3 senemiz gece gündüz birlikte geçti ve ahının tutabileceğini düşünüyorum ben. Bana en ufak bir kötülüğü olmadı,tam tersi destek oldu bana hep. böyle ne sebeple olursa olsun bırakınca,vicdan yapıyorum.