3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan sona mantık kokuyorsunuz, aşk bunun neresinde? sizi ona bağlayan bir aşk yokmuş ki ortada, aşk yoksa zaten düşünmeye gerek yok, ona da kendinize de iyilik etmişsiniz.

Şanssızdan kastınız nedir

şansız bir insan.
bir sürü aksilik yaşamış geçmişte. ikinci yıl eve çıkıyor, ev arkadaşı tam bir ruh hastası,kedi vs döven bir tip ve dersleri etkileniyor haliyle. insanlar konusunda çok kazık yemiş problem yaşamış ve çok da haksız sayılmaz.
ayrıca babası vefat etmiş üniversite sınavına hazırlanırken yine bir sürü sıkıntı yaşamış vs.

şansız bir insan.
bir sürü aksilik yaşamış geçmişte. ikinci yıl eve çıkıyor, ev arkadaşı tam bir ruh hastası,kedi vs döven bir tip ve dersleri etkileniyor haliyle. insanlar konusunda çok kazık yemiş problem yaşamış ve çok da haksız sayılmaz.
ayrıca babası vefat etmiş üniversite sınavına hazırlanırken yine bir sürü sıkıntı yaşamış vs.
Psikopat ev arkadasına denk gelmesi sanssizlik ya da toyluk adı herneyse.
İnsanlardan kazık yemeyen var mıdır ki?
Hem yersin hem atarsın, insan olmak bir parca boyle bisey zaten.
Babasının vefat etmesi ustelık unıye hazırlanırken bunu yaşaması benım açımdan cok uzucu geldı.
Simdı de uc yıllık sevgilisi terk etti.
Ama sans bi yerde kırılır. Ya da sanssizlik.
Duze cikar yani.
Zamanı gelmemistir henuz

Bu arada bana ah etmesinin bir sebebi de şu.
biz ilişkiye başlarken,ben uğraştım,ilk mesajı ben attım. Sonrasında bir kere buluştuk ve hesabı o ödemişti bende ikinci defa buluşalım görüşelim diye,hesabı sen ödedin,ben de sana tatlı ısmarlayacağım dedim. o ikinci buluşmaya gelmek istememişti ama ben bir şekilde ikna ettim ve ondan bir müddet sonra da sevgili olduk.

bana söylediği şey; benim hayatıma sen girdin,benim için sen uğraştın, ben peşinden koşmadım senin,ben uğraşmadım ama şimdi beni zor zamanımda göt gibi ortada bırakıp gidiyorsun. sana onca verdiğim sözlere rağmen,mucadelemi bilmene rağmen bırakıp gidiyorsun. bu çok zoruna gitti ondan ah etti işte.

Bir de biz ilk ayrıldığımızda düzgün bir şekilde helalleşerek ayrılmıştık. Aradan 15 gün geçti ve bana instagramdan ulaşmaya çalıştı,ben de kendisini engelledim ve beni rahatsız etme lütfen dedim. Bu çok zoruna gitti ve ortak bir arkadaş vasıtasıyla bana uzunca bir mesaj attı ve yukarıdaki şeyleri söyledi. bende gelecek vaad etmediğini,inancımı yitirdiğimi vs söylemek zorunda kaldım bu sefer belki kesin gider diye.
bunlar da çok zorunda gitti ve son olarak sana hakkımı asla helal etmiyorum,şimdi vicdan rahatlığıyla gidebilirsin dedi.

Ya iliskiler boyledir yani baslar devam eder biter. Su an hayal kirikligina ugramis. Sevginiz bitmis de olabilir, iliskiden memnun da olmayabilirsiniz, ne var bunda yani. Vicdan yapilacak bir sey gormedim.

Psikopat ev arkadasına denk gelmesi sanssizlik ya da toyluk adı herneyse.
İnsanlardan kazık yemeyen var mıdır ki?
Hem yersin hem atarsın, insan olmak bir parca boyle bisey zaten.
Babasının vefat etmesi ustelık unıye hazırlanırken bunu yaşaması benım açımdan cok uzucu geldı.
Simdı de uc yıllık sevgilisi terk etti.
Ama sans bi yerde kırılır. Ya da sanssizlik.
Duze cikar yani.
Zamanı gelmemistir henuz

zaten ilk 2 sene derslerinin bu şekilde kötü olmasının sebebi birazcık da ondan. insan konusunda çok sıkıntı yaşadı,sınav haftası evini pire basıyor ruh hastası arkadaşı yüzünden patlıyor sınavları vs. evden ayrılacak, ev arkadaşı bir sürü kafadan borç çıkartıyor ve eve girerken verdiği depozitoya konuyor pişkin gibi. sınavları vs etkilenmiş baya bu yüzden. yani komple çalışmamazlıktan değil anladığım kadarıyla.

Herkesin önceliği önemsediği konular farklı
Sen sana göre doğru yapmışsındır, bir erkeğin sorumluluklarına odaklanıp başarılı olmasını istiyorsun ama o karşı şahısta yoksa ayrılmakta haklısın, açıkca ne istediğini bildiğin için ilerde de üzülmek istemiyorsun ailesi ilerde zorunluk çıkaracak gibi zaten bence kararın doğru

Herkesin önceliği önemsediği konular farklı
Sen sana göre doğru yapmışsındır, bir erkeğin sorumluluklarına odaklanıp başarılı olmasını istiyorsun ama o karşı şahısta yoksa ayrılmakta haklısın, açıkca ne istediğini bildiğin için ilerde de üzülmek istemiyorsun ailesi ilerde zorunluk çıkaracak gibi zaten bence kararın doğru

ailesinin zorunluk çıkartacak bir durumu yok ama maddi durumları iyi değil ve biz evlendiğimiz de bize yardım edemezler,her şeyi birlikte yapmak zorunda kalacağız,ben bunu demek istemiştim ama direk paragöz yaptılar beni.

zaten ilk 2 sene derslerinin bu şekilde kötü olmasının sebebi birazcık da ondan. insan konusunda çok sıkıntı yaşadı,sınav haftası evini pire basıyor ruh hastası arkadaşı yüzünden patlıyor sınavları vs. evden ayrılacak, ev arkadaşı bir sürü kafadan borç çıkartıyor ve eve girerken verdiği depozitoya konuyor pişkin gibi. sınavları vs etkilenmiş baya bu yüzden. yani komple çalışmamazlıktan değil anladığım kadarıyla.
O zaman cocuga rahat genıs diyemeyiz.
Bu arada ayrılabilırsın bununla ilgili lafım yok seni de elestırmıyorum.
Ama heryerden kaybeden ve kaybederken kaldıramayacağı dertlerle ugrasan birini gelecek gormuyorum diye bırakmak bilmiyorum.
Cok genc o da. Hangi biriyle nasıl bas etsin ki, ben koskocaman kadınım annemın dizlerine yatıp agladıgımı biliyorum gecmeyecek dı mı bunlar diyerek.
Ama hepsi gectı, gecer yanı. Onunda gececek. Cok genc daha. Insallah onunde guzel bır hayat vardır mutlu olur.
Sezen Aksu un hasret dıye bır sarkısı var cok severım ' ters donecek anahtarlar Bıgun elbet cıkacaksın ısıga' diyor.

İnsallah o da ısıga cikar ve Bı de sana ılıskısıne uzulmez.

ailesinin zorunluk çıkartacak bir durumu yok ama maddi durumları iyi değil ve biz evlendiğimiz de bize yardım edemezler,her şeyi birlikte yapmak zorunda kalacağız,ben bunu demek istemiştim ama direk paragöz yaptılar beni.
Sen paragöz değilsin ama yarın ayrıldığın sevgilinin ailesi para talep edecek, durumumuz iyi değil deyip, siz 2 maaşlısınız bize yardım edin diyecekler

valla bazen kk yi anlamak kolay degil,
siz bu adamla evlenseniz, isi gucu olmayan, askerligini yapmamis adamla ne evlendin derler,
adami birakmissiniz simdi de sevsen birakmazdin,

yahu nesini seveceksin,
adamin ailesinin maddi durumu yok, ama adam calismak yerine okulu uzatma dertlerinde,
cocuk mu eyleyeceksiniz,
28 yasinda adam, 6 yildir universiteyi bitirememis de ne yapmis, bari bir ek iste calisip gelir elde etseymis yapmis mi?
kimse 29 yasinda deneyimsiz bir bilgisayar muhendisine de yuksek maas vermez onu da diyeyim, hatta ben olsam ise bile almam, sorumsuz derim yani. hatta askerlik falan adamin ilk is tecrubesi 30 yasini bulacak.

elbette insan her yasta her seyi yapabilir, demek istedigim sevgiliniz gec kalmis falan degil, ama o bu yolda yururken sizin ona eslik etmeniz gercekten cok zor.

ALLAH KAVUŞTURSUN KARDEŞ 3 yıl az degill☺️👍🏻

asla böyle bir şey yapacak bir insan değildi, bu konuda günahını almam. o konuda süphem sıfır benim. Gerçekten seviyordu beni ve bana çok bağlıydı.
Zaten hep bi taraf daha fazla sever... Sevgi yoksa mantığınıza da uymuyorsa aslında doğru bi karar..bedduası ahı tutar mı bilmem, adalet terazisi şaşmaz, varsa yaptığınız bir haksızlık bedelini ödersiniz,onu da biz bilemeyiz Allah bilir

• Beğen
Reactions: 000
bende 4 yıllığı yeni bitirdim nasıl olucak böyle acısı geçmiyor

Ayrılığın para yüzünden değil zayıf karekteri yüzünden, bu çocukta beklediğin ışığı görememişsin, değişimde gösterememiş
Artık seninde sabrın sonu gelmiş
Bence doğru karar vermişsin yarın n evlenip boşanmaktan sa ayrılmak şimdiden daha mantıklı

Sen paragöz değilsin ama yarın ayrıldığın sevgilinin ailesi para talep edecek, durumumuz iyi değil deyip, siz 2 maaşlısınız bize yardım edin diyecekler
yok böyle bir şey yok. öyle insanlar değiller,sadece bize yardım edemezlerdi.

siz insan değilsiniz ve acayip terbiyesiz insanlarsınız. bugün yaptığınız iftiradan sonra bir de buraya gelip benimle dalga mı geçiyorsunuz? allahınızdan bulun ne diyeyim.
Yahu bak yine dedim sana ben ya da etiketledigim hiç bir arkadaş laf etmedi hafize adlı kişiye söylendi bir üye de seni erkek sanmış o sana laf dedi.
Hem bugun de ozur diledin benden simdi burada niye boyle laflar ediyorsun.
Senden özür mahiyetli allah kavuştursun demeye geldik
Verdiğin tepkiye bak ..
Yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X