- Konu Sahibi 31cigdem31
- #181
Baştan sona mantık kokuyorsunuz, aşk bunun neresinde? sizi ona bağlayan bir aşk yokmuş ki ortada, aşk yoksa zaten düşünmeye gerek yok, ona da kendinize de iyilik etmişsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanssızdan kastınız nedir
Baştan sona mantık kokuyorsunuz, aşk bunun neresinde? sizi ona bağlayan bir aşk yokmuş ki ortada, aşk yoksa zaten düşünmeye gerek yok, ona da kendinize de iyilik etmişsiniz.
Psikopat ev arkadasına denk gelmesi sanssizlik ya da toyluk adı herneyse.şansız bir insan.
bir sürü aksilik yaşamış geçmişte. ikinci yıl eve çıkıyor, ev arkadaşı tam bir ruh hastası,kedi vs döven bir tip ve dersleri etkileniyor haliyle. insanlar konusunda çok kazık yemiş problem yaşamış ve çok da haksız sayılmaz.
ayrıca babası vefat etmiş üniversite sınavına hazırlanırken yine bir sürü sıkıntı yaşamış vs.
Bu arada bana ah etmesinin bir sebebi de şu.
biz ilişkiye başlarken,ben uğraştım,ilk mesajı ben attım. Sonrasında bir kere buluştuk ve hesabı o ödemişti bende ikinci defa buluşalım görüşelim diye,hesabı sen ödedin,ben de sana tatlı ısmarlayacağım dedim. o ikinci buluşmaya gelmek istememişti ama ben bir şekilde ikna ettim ve ondan bir müddet sonra da sevgili olduk.
bana söylediği şey; benim hayatıma sen girdin,benim için sen uğraştın, ben peşinden koşmadım senin,ben uğraşmadım ama şimdi beni zor zamanımda göt gibi ortada bırakıp gidiyorsun. sana onca verdiğim sözlere rağmen,mucadelemi bilmene rağmen bırakıp gidiyorsun. bu çok zoruna gitti ondan ah etti işte.
Bir de biz ilk ayrıldığımızda düzgün bir şekilde helalleşerek ayrılmıştık. Aradan 15 gün geçti ve bana instagramdan ulaşmaya çalıştı,ben de kendisini engelledim ve beni rahatsız etme lütfen dedim. Bu çok zoruna gitti ve ortak bir arkadaş vasıtasıyla bana uzunca bir mesaj attı ve yukarıdaki şeyleri söyledi. bende gelecek vaad etmediğini,inancımı yitirdiğimi vs söylemek zorunda kaldım bu sefer belki kesin gider diye.
bunlar da çok zorunda gitti ve son olarak sana hakkımı asla helal etmiyorum,şimdi vicdan rahatlığıyla gidebilirsin dedi.
Psikopat ev arkadasına denk gelmesi sanssizlik ya da toyluk adı herneyse.
İnsanlardan kazık yemeyen var mıdır ki?
Hem yersin hem atarsın, insan olmak bir parca boyle bisey zaten.
Babasının vefat etmesi ustelık unıye hazırlanırken bunu yaşaması benım açımdan cok uzucu geldı.
Simdı de uc yıllık sevgilisi terk etti.
Ama sans bi yerde kırılır. Ya da sanssizlik.
Duze cikar yani.
Zamanı gelmemistir henuz
Herkesin önceliği önemsediği konular farklı
Sen sana göre doğru yapmışsındır, bir erkeğin sorumluluklarına odaklanıp başarılı olmasını istiyorsun ama o karşı şahısta yoksa ayrılmakta haklısın, açıkca ne istediğini bildiğin için ilerde de üzülmek istemiyorsun ailesi ilerde zorunluk çıkaracak gibi zaten bence kararın doğru
O zaman cocuga rahat genıs diyemeyiz.zaten ilk 2 sene derslerinin bu şekilde kötü olmasının sebebi birazcık da ondan. insan konusunda çok sıkıntı yaşadı,sınav haftası evini pire basıyor ruh hastası arkadaşı yüzünden patlıyor sınavları vs. evden ayrılacak, ev arkadaşı bir sürü kafadan borç çıkartıyor ve eve girerken verdiği depozitoya konuyor pişkin gibi. sınavları vs etkilenmiş baya bu yüzden. yani komple çalışmamazlıktan değil anladığım kadarıyla.
Sen paragöz değilsin ama yarın ayrıldığın sevgilinin ailesi para talep edecek, durumumuz iyi değil deyip, siz 2 maaşlısınız bize yardım edin diyeceklerailesinin zorunluk çıkartacak bir durumu yok ama maddi durumları iyi değil ve biz evlendiğimiz de bize yardım edemezler,her şeyi birlikte yapmak zorunda kalacağız,ben bunu demek istemiştim ama direk paragöz yaptılar beni.
5848BLCH
merve
Pembe Lotus
Evva
Tgcervanne0133
Çiğdem kardeş biz sana allah kavuştursun demeye geldik
Zaten hep bi taraf daha fazla sever... Sevgi yoksa mantığınıza da uymuyorsa aslında doğru bi karar..bedduası ahı tutar mı bilmem, adalet terazisi şaşmaz, varsa yaptığınız bir haksızlık bedelini ödersiniz,onu da biz bilemeyiz Allah bilirasla böyle bir şey yapacak bir insan değildi, bu konuda günahını almam. o konuda süphem sıfır benim. Gerçekten seviyordu beni ve bana çok bağlıydı.
yok böyle bir şey yok. öyle insanlar değiller,sadece bize yardım edemezlerdi.Sen paragöz değilsin ama yarın ayrıldığın sevgilinin ailesi para talep edecek, durumumuz iyi değil deyip, siz 2 maaşlısınız bize yardım edin diyecekler
Yahu bak yine dedim sana ben ya da etiketledigim hiç bir arkadaş laf etmedi hafize adlı kişiye söylendi bir üye de seni erkek sanmış o sana laf dedi.siz insan değilsiniz ve acayip terbiyesiz insanlarsınız. bugün yaptığınız iftiradan sonra bir de buraya gelip benimle dalga mı geçiyorsunuz? allahınızdan bulun ne diyeyim.
bende 4 yıllığı yeni bitirdim nasıl olucak böyle acısı geçmiyor