- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ikinci ihtimal daha yüksek sanki. Evlilikten 3 4 ay sonra istememeye başlamış. Fikrini değiştiren birşeyler olmuş demek.. ya da hiç istemiyordu yalan söyledi bastaFikri niye değişmiş, konuştunuz mu? Çocuk muhabbeti dışında aranız, iletişiminiz nasıl mesela?
Ya evlenmeden önce de istemiyordu, sizi kaybetmemek için oyaladı, şimdi gerçek yüzünü gösteriyor ya da fikrini değiştirecek bir şeyler olmuş olmalı. Yapacağınız şey bunu anlamaya çalışmak... Ona göre kendinize yeni bir yol çizmek en büyük hakkınız. Bunun için ayrılamam mı dediniz bir yerde ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bunun için gayet güzel ayrılınır. Çocuk istiyorum diye beni kandırıp, sonra yan çizen adamla işim olmazdı şahsen. Ha, baştan beri hiç istemiyor olsa ya da şuan neden istemediğini makul bir şekilde açıklasa, belki ortak bir payda bulunur. Ama eşiniz kestirip atıyor. Bu saygısızlık.
Herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural bence yok... Eşiniz istemiyorsa bence hiç zorlamayın. Ben de 2 yıllık evliyim benim eşim de aksine istiyor ama ben korkuyorum, kendimi hazır hissetmiyorum böyle daha mutlu daha iyiyim. Tabi Rabbim ileride kısmet ederse neden olmasın ama hazır değilim. Bende çocukları çok seviyorum. Hele yeğenim var 2 tane onlar için canımı veririm günde 4 5 kez görüntülü arayıp 3 günde bi görmeye gidiyorum. Telefonumun ekranında bile onların resimleri var..Belli ki eşinizde öyle. Bence moralinizi bozmayın evliliğinizin tadını çıkarın. İleride Allah kısmet ederse zaten olacak. Olmazsa da dünyanın sonu değil Rabbim sağlık, huzur ve mutluluk versinMerhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
Eşle çocuk arasında seçim yapıp çocuğu seçiyorsanız bence ayrılın zaten. Ben bu sebepten eşimden ayrılmayı düşünemiyorum bile onsuz yaşayamam. Eşinizi sevmiyorsunuz gibime geldi.
bunu en son ebru şallı eski kocası harun tan için söylemişti :) sene bilmemkaç, üstünden kaç adam geçti teheyyy
O zaman kabullenin, başka ne yapabilirsiniz ki.
Sebebini söylemiyor mu bari.
Sevgiliyken istiyordu yani.. O zamn başka şeydendir de söyleyip seni üzmeyeyim..
Eşimi deli gibi seviyorum, ama assla çocuk yapmam yani eğer ki içinizde size olan sevgisine karşı bi tereddüt varsa onunla ilgisi yok bilin yani. Çocuk sevmiyorum eşimin de öyle bi isteği yok yıllardır hayatımızdan çok memnununuz şükür. Siz çocuk için istemezse biraz daha bekler ayrılırım kafasindasiniz ama atıyorum 2 sene daha beklediniz yaşınız 34 oldu diyelim, yeni birini bulup çocuk yapabileceginizin garantisi var mı? Belki bulamadınız belki adam kısır çıktı belki de siz..??
Merak etmeyin 3. kişi olmadığına adım kadar eminim.
Herhangi bir bulaşıcı hastalığı olabilir ?
İlk günden beri korunuyor mu ? Ne zamandan beri korunmaya başladı ?
Tıbben baba olamayacağını öğrenmiş ve bunu sizden saklıyor olabilir mi ?
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
[/QUOTE
Aramızdaki güven ve sadakattan hiçbir zaman şüphe etmedim/dik.
Eşle çocuk arasında seçim yapıp çocuğu seçiyorsanız bence ayrılın zaten. Ben bu sebepten eşimden ayrılmayı düşünemiyorum bile onsuz yaşayamam. Eşinizi sevmiyorsunuz gibime geldi.
çocuk sevmek ayrı çocuk sorumluluğu almak ayrı.
mental olarak bu sorumluluğa kendini hazır hissetmiyordur.
yapacak birşey yok. siz beklemek istemiyorsanız belki de gerçekten yolları ayırmak gerekir. çünkü çocuk zorla istetilecek birşey değil.
Çocuk istemiyorsa niye evlenmiş değişik sorumluluktanmı korkuyo acabaMerhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
3. Kişi mı diyorum ben orda acaba.. aranızda bi problem yaşanmıştır o yüzden fikri değişmiştir çocuk konusunda..belki bi sebep den sana guvenmiyordur yada kendine cocuk konusunda.. söyledim şeyin 3. Kişiyle alakası yok yani.. 3 4 ay sonra fikri değişti diyon belki iyi bakamicank düşündü o 3 4 ayda bisey oldu daha da aklıma gelen var da üzülme diye söylemedim..hani çocuk istersin ama.. doldur isteMerak etmeyin 3. kişi olmadığına adım kadar eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?