3 yıllık evliyiz ancak eşim çocuk istemiyor.

Ikinci ihtimal daha yüksek sanki. Evlilikten 3 4 ay sonra istememeye başlamış. Fikrini değiştiren birşeyler olmuş demek.. ya da hiç istemiyordu yalan söyledi basta
 
Herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural bence yok... Eşiniz istemiyorsa bence hiç zorlamayın. Ben de 2 yıllık evliyim benim eşim de aksine istiyor ama ben korkuyorum, kendimi hazır hissetmiyorum böyle daha mutlu daha iyiyim. Tabi Rabbim ileride kısmet ederse neden olmasın ama hazır değilim. Bende çocukları çok seviyorum. Hele yeğenim var 2 tane onlar için canımı veririm günde 4 5 kez görüntülü arayıp 3 günde bi görmeye gidiyorum. Telefonumun ekranında bile onların resimleri var..Belli ki eşinizde öyle. Bence moralinizi bozmayın evliliğinizin tadını çıkarın. İleride Allah kısmet ederse zaten olacak. Olmazsa da dünyanın sonu değil Rabbim sağlık, huzur ve mutluluk versin
 
Son düzenleme:
Ben çocuk istemediğim için evlenmedim, 30 üstüyüm. Evlilik kafadan çocuğu da içeren bir şey bizim kültürümüzde. Ben evleneceğim adamı geçiştirip evlensem ve sonra ısrarla korunsam bu karşımdakine haksızlıktan başka bir şey olmazdı. Sevip sevmemekle alakası yok bunun, tamamen saygısızlık. Hatta boşanma sebebi. Adamceyiz istemiyomuş kabullen diyip geçemezsiniz yok öyle bir dünya.

Bu durumda boşanma davası açıp yüklü tazminat alan birini tanıyorum konu sahibi. Gerekirse boşan, çünkü belli ki kandırılmışsın.
 
Eşle çocuk arasında seçim yapıp çocuğu seçiyorsanız bence ayrılın zaten. Ben bu sebepten eşimden ayrılmayı düşünemiyorum bile onsuz yaşayamam. Eşinizi sevmiyorsunuz gibime geldi.

bunu en son ebru şallı eski kocası harun tan için söylemişti :) sene bilmemkaç, üstünden kaç adam geçti teheyyy
 
Ben durumu anormal bulmadim.
Ben 8 sene cocuk yapmadim evlenince. Esim de hic israr etmedi. Etse de bir sey degismezdi. Cunku bir sey defalarca soylenince insanin isteyecegi varsa da istemiyor.
 
Eşimi deli gibi seviyorum, ama assla çocuk yapmam yani eğer ki içinizde size olan sevgisine karşı bi tereddüt varsa onunla ilgisi yok bilin yani. Çocuk sevmiyorum eşimin de öyle bi isteği yok yıllardır hayatımızdan çok memnununuz şükür. Siz çocuk için istemezse biraz daha bekler ayrılırım kafasindasiniz ama atıyorum 2 sene daha beklediniz yaşınız 34 oldu diyelim, yeni birini bulup çocuk yapabileceginizin garantisi var mı? Belki bulamadınız belki adam kısır çıktı belki de siz..??
 

Ben çocuk için ayrılmayı düşünmedim. Ondan ayrılıp başka bir insandan çocuk yapmayıda düşünmedim. sadece bu konuda nasıl ilerleyeceğim onu bilemedim.
 
Herhangi bir bulaşıcı hastalığı olabilir ?
İlk günden beri korunuyor mu ? Ne zamandan beri korunmaya başladı ?
Tıbben baba olamayacağını öğrenmiş ve bunu sizden saklıyor olabilir mi ?

İlk günden beri korunduk sonrasında 2-3 ay korunmadı.
Benimde aklıma gelen aynı şey. Tıbben baba olamayacağını öğrenmiş ve bunu sizden saklıyor olabilir mi ?
 
Eşle çocuk arasında seçim yapıp çocuğu seçiyorsanız bence ayrılın zaten. Ben bu sebepten eşimden ayrılmayı düşünemiyorum bile onsuz yaşayamam. Eşinizi sevmiyorsunuz gibime geldi.

Acaba eşimi sevmediğimi nereden anladınız ? Ne dedim de bu hisse kapıldınız?
 
çocuk sevmek ayrı çocuk sorumluluğu almak ayrı.
mental olarak bu sorumluluğa kendini hazır hissetmiyordur.
yapacak birşey yok. siz beklemek istemiyorsanız belki de gerçekten yolları ayırmak gerekir. çünkü çocuk zorla istetilecek birşey değil.
 

Hayırlısı diyelim.
 
Çocuk istemiyorsa niye evlenmiş değişik sorumluluktanmı korkuyo acaba
 
Merak etmeyin 3. kişi olmadığına adım kadar eminim.
3. Kişi mı diyorum ben orda acaba.. aranızda bi problem yaşanmıştır o yüzden fikri değişmiştir çocuk konusunda..belki bi sebep den sana guvenmiyordur yada kendine cocuk konusunda.. söyledim şeyin 3. Kişiyle alakası yok yani.. 3 4 ay sonra fikri değişti diyon belki iyi bakamicank düşündü o 3 4 ayda bisey oldu daha da aklıma gelen var da üzülme diye söylemedim..hani çocuk istersin ama.. doldur iste
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…