- 14 Ağustos 2018
- 21.075
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.760
- 598
bu konuda evlilik bitirmek istemiyorsanız konuşmama gibi şeyler yapmayıp kabulleneceksiniz.adam isteyedebilir istemeyede bilir ilerde.Siz de çocuğum olsa da olur olmasa da diye yaşayacaksınız o zaman.yapacak bir şey yok, kimsenin zorla çocuk yapmak için boğazına yapışamayız.iki tarafın da tamamen her açıdan hazır ve istekli olması lazım çocuk için.inan kaç kez konuştum. evlendiğimizin ilk gününden beri korunuyorsun artık yeter dedim. ben böyleyim diyor. bu konuda evliliğimi bitiremem ki. Şuan konuşmuyoruz bu konuda ne yapabilirim.
Ama adam korunuyormuş, kısır olduğunu biliyor madem o zaman korunmak niye ?SadeceD acaba gecmiste yasadigi bir saglik probleminden dolayi istese de cocugu olmayacak bir durumda mi esiniz.sizi kaybetmemek icin soylememistir belki?
caktirmamak icin olabilir.aylardir korunmadigimiz halde olmuyor diycek esi.doktora gidicekler gercek ortaya cikicak filan.tabi tamamen varsayim.belki yoktur oyle bisey.Ama adam korunuyormuş, kısır olduğunu biliyor madem o zaman korunmak niye ?
Tedbir içindir.. bazı kadinlar pko dur mesela bebek olması zor der doktoŕ ve bebek istemiyorsa nasılsa olmuyor demeyip korunur ya.. kısaca istemedigi icin nasılsa olmuyora bırakmak istememisAma adam korunuyormuş, kısır olduğunu biliyor madem o zaman korunmak niye ?
Acaba eşimi sevmediğimi nereden anladınız ? Ne dedim de bu hisse kapıldınız?
Benim ablamın esıde kesinlikle istemiyordu 4.yılda ablam surat yapa yapa kavga ede ede yaptı cocugu. Malesef cocuk 10 aylıkken bosandılar.Merhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
İyi de madem kadına güvenmiyor, kadın pasaklı boşansaymış.Bir arkadaşımın eşi de sizin gibiydi nedensiz olarak çocuk istemiyordu çok sonradan sebebini bir kavgada anlatmış eşine güvenmediğini ev , iş , bakım vb nedenlerden dolayı istemediğini eşine anlatmış çok pasaklı ve pis görüyormuş beni yanlış anlamayın ama eşiniz sizden kaynaklı istemediği olabilir mi böyle bir şey görüp yaşadığımız için paylaşmak istedim
Eşinizin yaşını bahane etmesi çok saçma, 38 yaş doğurganlığın baharında bir yaş değil. Sizi çok iyi anlıyorum eşim 30 yaşında olmasına rağmen yaşımızı geçiyor baskısı yapmıştım.yaşları bahane edince, hemen olmuyormuş zaten diyorum. Hayırlısı kader kısmet diyor. O anda allahtan korkmasam tekme tokat dövesim geliyor.
Bende bundan korkuyorum işteBenim bi akrabam 10 yıldır istemiyor. Sonradan istedi ve kadın artık 35ine geldiği için olmadı tedavidir vs uğraşıyorlar. Sen de 32sin. Iyi düşün
Eş mi çocuk mu sorusuna tabi ki çocuk diye cevap verdiğiniz için ayrilacaginiz gibi bir anlam çıkıyor... Ben eşini çok çok seven ama asla çocuk istemeyen biri olarak size bu konuda ilerleyemeyeceginizi söyleyebilirim, eşim çocuk yoksa ayrılalım dese içim yanarak ayrılırım. Çocuk başka bir insan için katlanılabilecek bir sorumluluk değil. Ve beni bu kadar istemediğim bir şeye mecbur bırakıyor diye ondan da soğurum.Ben çocuk için ayrılmayı düşünmedim. Ondan ayrılıp başka bir insandan çocuk yapmayıda düşünmedim. sadece bu konuda nasıl ilerleyeceğim onu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?