3.yü düşünenler

adanaadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
:CüvCüv:benım bırbucuk ve ıkıbucuk yaşında kızlarım varsuan.ıkısınıde sezeryanla dogurdum allaha sukur sorunsuz.ben seneye hamıle kalmayı planlıyorum yane üçüncüyü. acaba sezeryanda üçüncü dogum nasıl oluo???????? bırde en kucuguyle arası üç yıl oluo.nasıl olur ben hepsını bıranda buyutmmek ıstıyorum yasım 28 nedersınız

Ooooo ne büyük cesaret!:1shok:
Aman maşallah ne güzel herkes bu kadarını yapamaz bence..
Ahh annem okusaydı nasıl kızardı bana şimdi..:mymeka:
Allahım sizlere ve bebelerinize sağlık ve huzur versin,gönlünüze göre olsun inşallah:Saruboceq:

gerçekten de benim gibi düşünen birilerinin daha çıkması beni çok sevindirdi yoksa üçüncüyü istemekle hatamı ediyorum diye düşünmeye başlamıştım bence hemen yapın başlarda zor olur ama sonrası mükemmel olur diyebilirim

ablamların bunu okuması gerektiğini düşünüyorum
cesaretinizden dolayıda sizi kutluyorum

evet biraz zor olucak bi 3 yıl daha eve kapanıcaksınız amaa hepsi büyümüş olucakk

şimdiden ALLAH yardım etsin demekten baska bişi bulamıyorum.. offff 3. mü ben 2.yi düşünemiyorum... bence biraz ara ver en az 2 sene toplansın biraz vücudun sanada günah..

bende cesaretinden dolayı kutluyorum.benimde 2 oglum var aralrında 2 yaş var peşpeşe çok zor oluyo
bence biraz büyüsünler ama yinede sen bilirsin .sevgilerrrrr

allahım ne 3.cüsü ben ikinciyi düşünemiyorum. Hem madden hem ruhen. Ayrıcada bu dünyaya, bu düzene bu gidişata tek çocuk bile düşündürücü bence. Yarınımız belli değilken sırf egonuzu tatmin etmek için 3. bir çocuğu dünyaya getirmek acımasızca allah diğer 2 çocuğunuza sağlık sıhhat versin.

ego fılan tatmin etmek değil bu arkadaşım .ben bır öğretmenim üstelik çocuklarıda cok sevıyorum.dunyanın en güzel duygusu annelik varmı izahatı. bunlarla 3 yıl sıkıntı ceksem nolur düşünsenize ilerde onlardan baska kım sızın her daim kapınızı calacak?ayrıyeten ben hem kendıme bakıyorum hem cocuklarıma allaha sukur benı gorsenızn demessınız ıkı cocuk dogurmus hiç vucudum bozulmuyo allahın vergısı bıse bu.vallahı bu yaz doktoruma soracam ve yapacam ayrıyeteb ben ıkı kardesım ısterdım bır kardesım daha olsun

hemşom süpersin azmin takdire şayan .benm büyük kızm 2.sınıfta küçük kızım 3 yaşını bitirdi
eşim he dese hemen yapasım geliyor .şaka tabii çok isterim ama hala 2.kızıımn kilosunu veremedim .artı sabır yok gibi.ama sen eğer iyiysen bu konuda hepsi bir arada byüsün daha mantıklı derim.bu arada adanalıyım.ailem şu an orada yaşıyor memnun oldum.Şeniz

canım sonuna kadar destekçinim.biz de bir erkek bir kızız.ben de çok isterdim.ve bi evladım daha olsun çok isterim.rabbim nasıl uygun görürse o olur tabii.allah herkese hayırlı evlatlar versin.:1hug:

benim gibi düşünen birini bulunca sevindim doğrusu benimde 14 ve 10 yaşlarında iki kızım var ve 3. yü düşünüyoruz ben tek çocuk olduğum için kardeşi olanlara ve geniş ailelere hep özenmişimdir onun için Allah izin verirse bir tane daha istiyorum neolacakki büyür gider her doğan rızkıyla gelir benim arkadaşlarımdan 3.bebeğini sezeryanla yapanlar oldu diğer çocuklarıda öyleydi hiç bir sorun yaşamadılar halamın kızıda ilkini sezeyanla yaptı 2.normal oldu

hemşom ben 14 ay arayla doğum yaptım en küçüğüm suan 14 aylık ve ben 50 kıloyum suan yane gorsen hıc dogum yapmıs gıbı degılım dogumu yapıyorum ve hemen bır ıkı ay içinde 50 kıloya dusuyorum umarım üçüncüde de öyle olurum vücudum yane hiç bozulmadı.ya arkadasların olumlu cevaplarını gorunce daha da kuvvetlenıyorum gercekten sevıyorum cocujkları ıkı kızım var inşallah allah bırde bana erkek cocuk verır gercı saglıklı olsunda gerısı önemlı degılkucugum soyle ıkı yasına yaklassın hamıle kalmayı planlıyorum

canım hayat senin ama bence ertele biraz.hamile kalmak demek senin bütün hormonlarının başkalaşması demek.karnındaki bebek sende ne varsa alıp bitiriyo.zaten ikisi üst üste olmuş.bence bekle.vücüdun bi normale dönsün önce .benim bi oğlum var 13 aylık ve 5 aylık hamileğim nasip böyleymiş bilinçli bi şekilde hamile kalsaydım en az 4 sene bekleyi düşünüyodum ben.yinede karar senin tabi

nasıl olur ya ilki sezeryen 2.si normal.hangi doktor aldı bu riski merakettim doğrusu.avrupada bile birkaç kez denendi sonra pek tavsiye edilmedi diye biliyorum

nasıl olur ya ilki sezeryen 2.si normal.hangi doktor aldı bu riski merakettim doğrusu.avrupada bile birkaç kez denendi sonra pek tavsiye edilmedi diye biliyorum

canım bende cok duydum sezeryan sonrası normal dogum yapılıyomus. sezeryan kesıgı yatay kesılmısse ve aradan bır zaman gecmıssse bı sakıncası yokmus hem avrupada yasayan akrabaalrım hep soyler bunu yapılıyor dıe.:teytey:

ben de 3 yu cok istiyorum 2 oglum var 12 ve 10 yasindalar, kizim olsun istiyorummmm denemeye basladik ama ............
senide tebrik ederim yetistirmeyi goze aldiktan sonra (maddi deil manevi) daha cok bile olabilir bence

canım cok haklısınbende bılıyorum butun bunları ama ne bılım gercekten ıstıyorum soyle arka arkaya buyutum cıvıl cıvıl olsunlar.hem önumuzdekı sene hamıle kalsam dedım yane en kucugumle arasında 3 yas olacak oyle dusundum tek korkumda sezeryan ama.ya ben 14 ay arayla dogurdum ama ne bılım allaha sukur iyiyim cesaretlıyım baya ondan etrafta duygdugun varmı arka arkaya sezeryan olan 3 tane:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben de 3 yu cok istiyorum 2 oglum var 12 ve 10 yasindalar, kizim olsun istiyorummmm denemeye basladik ama ............
senide tebrik ederim yetistirmeyi goze aldiktan sonra (maddi deil manevi) daha cok bile olabilir bence

ben çalısıyorum ama yanımda annem kaldıgı için cok sanslıyım o ilgilenıo ıkımız bırden olunca kolay oluo bıraz bencede dogur allah gonlune gore versın canım sen baya arada vermıssın daha rahat olursun:dance:

bu sizin kararınız tabiiki ama diğer çocuklarınında ilgiye htiyacı olduğu bir dönemdesin. ikiside küçük zaten 3.de biraz ara ver bana göre. hamile olduğun zaman çocukalrına fazla vakit ayıramayacaksın. anneler bakar tabiiki ama çocuklarının sana ihitiyacı var. bebek olduğunu düşün diğer ikisi ağlayacak anne diye birde bebek ağlayacak hangisini susturabileceksin :)))) valla biz bir yeğenimle ilgileniyoruz şimdilik. 3 yaşını doldurdu fakat hala bizlere ihtiyacı var. onu düşündümde bir kardeş ve yeni bir kardeş off allahım... hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…