- Konu Sahibi adanaadana
-
öncelikle meslektaşım olarak sizi cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum, üçüncü çocuğu istemek düşünmek dahi büyük cesarettir
bana gelince iki oğlum var, biri 6 yaşında diğeri de henüz 10 aylık ve bana kalırsa hemen üçüncüyü doğurabilirim ancak eşim kesinlikle istemiyor, memur adama iki çocuk fazla bile diyor, bir bakıma haklı ama ben bir kızım olsun çok istiyorum, tabi üçüncünün kız olacağını da kimse garanti edemez
küçük oğlum biraz büyüsün belki tekrar bebek özlemi hisseder üçüncüyü düşünebiliriz
bu arada çocuklarına kim bakıyor, bakıcı mı yoksa aileden biri mi?
Yarınımız belli değilken sırf egonuzu tatmin etmek için 3. bir çocuğu dünyaya getirmek acımasızca .
cocugun ego tatmini icin yapildigini da ilk defa duydum senden, ego tatmin edecek olsa bu kadar zor bir yolu secmektense baska yollar secerdi...
Canim ya tebrik ediyorum seni benimde 5 aylik ikiz ogullarim var.bizde dusunuyoruz 3.bebegihenuz karar vermedik ama olursa insallah eylul gibi dusunuyorum.Bende sezeryan oldum.Benim en buyuk korkum ikizlere hamileyken cok kotu gecti hamileligim ozellikle ilk 4.5 ay surekli bulantilar ve kusmalar kendimi zor toparladim eger ayni sey olur olursa ogullarima nasil bakarim.ev hanimiyim ve tek bakiyorum cocuklarima.Bir de merak ettigim sizin cocuklarinizin arasinda cok az yas farki var.Ikinciye hamileyken ilk bebginisiz kucaginiza aliyormuydunuz.Hani hamileyken agir kaldirmayin felan diyorlar ya ben eger 3 ye hamile olrsam ozaman ikizlerim 17 aylik felan olucaklar onlari rahatca idare edebilirmiyim bebege bir sey olmadan.Tek dusundugum hamilelik donemi.
canım bende senı tebrık ederım 3. kararından dolayı..bak her gebelık bır olmaz mesela benım 1. sı cok ıyı 2. gebelıgım cok bulantılı gectı.yani o süreç bıraz degısebılıyor ama umarım senınkı bu sefer ıyı gecer:dance:ben ıkıncıye hamıleyken tabıkı gerektıgınde cocugumu kucagıma alıyordumda yıkıyordumda ne bılım her işini yapabılıyodum hele senınkıler 1.5 yasında olacakları için öyle cok kucaga alma işin olmaz zaten yuruyor olacaklar anlıomusun benımkı daha yurumuodu ben hamılelık surecındeyken hepde alıyodum vallahı .. ya gebelıgı hastalık olark dusunmeyelım gayet dogal bır surec tabıkıde kendımıze dıkkat edecez .. bende senın gıbı eylüle kadar hamıle kalmayı planlıyorum..hayırlısı bakem:teytey:
Umarim sizde 3.yu eylul gibi kavusursunuz haziran bebekleri cok tatli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?