3.yü düşünenler

tesekkur ederım canım..ya canım benım kızların arasında 14 ay var soyle kucuk üç yasına gelınce dogurmayı palnlıyorum allahtan hayırlısı neden bılıyomusun ..ben ne kadar ara verırsem bakamıcagımı rahata kavustuktan sonra tekrar basa donemeyecegımı dusunuyorum :çok üzgünüm yuzden arka arkaya planlıyorum napabılırım .. benım cocuklara annem bakıo annem yanımda kalıo tabe meslek geregı yasadıgım sehırde de degılım allah gonlune gore versın canım bende bır oglan olsun ıstıom inşallah allahtan hayırlısı

Allah hepinizin gönlüne göre versin
ben de 3 çocuğum olsun istiyorum hep hatta 2 kız bir erkek :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ne güzel yaaa boy boy böyle
şu an benim de bitanecik bile yok ama
Allah verdikten sonra neden olmasın

Biz 4 kardeşiz ve annem babam okuyamamış ama meslek sahibi insanlar. Allah a çok şükür evimiz çok şen şakraktı, hepimiz okuduk güzel mevkilere geldik. Şimdi bile bir araya zor gelsekte varlığımız birbirimize kuvvet veriyor, eşinizle arkadaşlarınızla herkesle aranız bozulabilir ama kardeş gibisi yoktur bence. Eğitimli insanların daha çok çocuk yapması taraftarıyım, ben deniyorum ama henüz olmadı çocuğumuz. Olsa bende en az iki tane isterim, Allah hayırlı evlatlar versin cümlemize..

Öncelikle sevgili adanaadana sizi cesaretinizden dolayı kutluyorum.
3çocuk benimde aklımdaki düşünce ama ben bu düşünceye cesaret edemiyorum.2 evladım var Allah bağışlarsa biri 7 diğeri ocakta 3 yaşını bitiricek.benim yaşım 25 daha erken olduğunu düşünüyorum benim için. ben en az 29 30 yaşında istiyorum ama arasıda baya açılacak nasıl olur dahamı zorlaşır kolaylaşır bilemiyorum.
Allah herkese gönlünün murdadını ve hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.

ben iki cocuk annesiyim 3 cuyede 4 aylik hamileyim.allah sizinkilerede saglik sihat nasip etsin cocuk sahibi olmak cok mesakat ve sabir isteyen cok emek sarfetmemizi gerektiren zor bir o kadarda kutsal bir olay ne mutlu bizeki varlar ne mutlu bizeki 3 cuyu dusune biliyoruz herkese basta saglik ve mutlu gunler

tesekkur edrım.yane 5 sene sonra dogursan bırı 12 dıgerı 8 yasında olacak ve sen baya bı rahtalıcaksın o rahatlıktan sonra tekrar goze alırmısın basa donmeyı.. ben dusunemıyorum vallahı okadar ara versem doguramam ama sende 2 sene sonra felan dusunebılırsın benımde yasım suan 28 bende 30 umda bıtane daha doguracam işte allahtan hayırlısı erken anne olmakda cok guzel bırsey tabe bız üniversıte atama derken ancak anne olduk yıne hızlıyım valla arkidişlerıme gore degılmı

bende 35 yaşındayım 3 çocuğum oldu..kızım 10 oğlum 9 yaşında aralarında 18 ay var ..bebeğimiz 3 aylık oldu... kızım 9 aylıkken oğluma hamile kalmışım..kalmışım diyorum çünkü bilmeden oldu....kızım mızmızdı oğlumsa sesizdi..oğlumm kızımın gölgesinde büyüdü...zor oldu ama ikiz gibi büyüdüler. arabaya arkalı önlü oturtup gezdirirdim ikizlermi diye çok sorup seven olurdu...uyuturkende ikisini bir ayağıma koyup sallardım..çocuk çok severim..4 olsun bile isterdim..eşime güvenemedim...huysuz biriydi..çocuklarda hiç yardımı olmadığı gibi kendi hizmetinide kusursuz istedi yıprandığım o oldu...sobalı evde otururken kızım çok küçüktü oğluma hamileydimm kova doldurup gelmezdi..5 katı kovaları doldurup hamile halimle çocuk uyurken doldurup çıkarırdımm...bir yere giderken kendi hazırlanır çıkardı ben çocuklarla cebelleşirdim..şimdi herşey iyi durumda düzeldi biraz rahat ettim 10 seneden sonra sırf kendim için kimse için deil bir bebek daha yaptım..herşeyi göze alarak..okadarda rahattımm ..gezmeler ,altımda araba şimdi herkes rahatsın pişman olursun dedi ama ben hiç tınmadım..şimdimi bebeğime bayılıyorum..allah hepsine uzun ömürler versin..hepsi pırlanta ben kimse için deil kendim için yaptımm...hepsini pırlanta gibi yetiştiriyorum..kimseye ihtiyaç duymadan..istiyorsan yapmalısın..zor ama herşeye değerler..sevgiler..benimkilerde sezeryan..arası biraz uzun olunca problem olmuyorr..ve sezeryan 7 ye çıkarılmış duyduğum kadarıyla...:))

Son düzenleme:
allah bagışlasın teknolog canım dedıgın gıbı gercekten cok zor oluyor ama onlar için herseye deger anneciğm kelımesını duymak bıle yetıyor..benımde tek korkum sezeryan yoksa sımdıye ben 3. yude pespese dogurmustum bu aslında kendımı dusunmek degıl ama peşpeşe olunca ne bılım beraberce oynaya oynaya buyurler herseyı beraber öğrenırler ne bılım üçüde bıcır bıcır felan boyle cok sevıyorum... bendebu yazı atlatım kalmayı dusunuyorum hamıle allahtan bıse cıkmazsa herseyı goze alacam yıpransakda napalım anne olmak kolay degıl

Yarınımız belli değilken sırf egonuzu tatmin etmek için 3. bir çocuğu dünyaya getirmek acımasızca .

cocugun ego tatmini icin yapildigini da ilk defa duydum senden, ego tatmin edecek olsa bu kadar zor bir yolu secmektense baska yollar secerdi...

arkadaşlar çocuk yapmanın egoyla ne alakası var anlamış değilim analık duygusu kadınların fıtratında var bir kadın için analıktan vazgeçmekten daha büyük hata olamaz biyerde okudum şöyle diyordu..insan yavrusu sevgiye annede sevmeye muhtaçtır hayat süreleri ve şartları ne olursa olsun anne babalar iyi çocuk yetştirmişlerse hayatlarının sonunda vazifelerini yapmış olduklarını hisederler hasta oldukları veya ihtiyarladıkları zaman hayat onları evlatlarıyla mükafatlandırır....bence doğru herkesin bakış açısı farklı tabi

cocugun ego tatmini icin yapildigini da ilk defa duydum senden, ego tatmin edecek olsa bu kadar zor bir yolu secmektense baska yollar secerdi...

aynen sana katılıyorum canım bu arkadaşın yorumuda benım cok acayıbıme gıttı dogrusu çocuk bu ya gelecegın senın ve insan yetıstırmek kadar zor bırsey varmı bu dunyada cok zor bu bı ego felan olabılırmı sevgı aşk bu koku bu içine cekersın yaaa

Canim ya tebrik ediyorum seni benimde 5 aylik ikiz ogullarim var.bizde dusunuyoruz 3.bebegihenuz karar vermedik ama olursa insallah eylul gibi dusunuyorum.Bende sezeryan oldum.Benim en buyuk korkum ikizlere hamileyken cok kotu gecti hamileligim ozellikle ilk 4.5 ay surekli bulantilar ve kusmalar kendimi zor toparladim eger ayni sey olur olursa ogullarima nasil bakarim.ev hanimiyim ve tek bakiyorum cocuklarima.Bir de merak ettigim sizin cocuklarinizin arasinda cok az yas farki var.Ikinciye hamileyken ilk bebginisiz kucaginiza aliyormuydunuz.Hani hamileyken agir kaldirmayin felan diyorlar ya ben eger 3 ye hamile olrsam ozaman ikizlerim 17 aylik felan olucaklar onlari rahatca idare edebilirmiyim bebege bir sey olmadan.Tek dusundugum hamilelik donemi.

canım bende senı tebrık ederım 3. kararından dolayı..bak her gebelık bır olmaz mesela benım 1. sı cok ıyı 2. gebelıgım cok bulantılı gectı.yani o süreç bıraz degısebılıyor ama umarım senınkı bu sefer ıyı gecer:dance:ben ıkıncıye hamıleyken tabıkı gerektıgınde cocugumu kucagıma alıyordumda yıkıyordumda ne bılım her işini yapabılıyodum hele senınkıler 1.5 yasında olacakları için öyle cok kucaga alma işin olmaz zaten yuruyor olacaklar anlıomusun benımkı daha yurumuodu ben hamılelık surecındeyken hepde alıyodum vallahı .. ya gebelıgı hastalık olark dusunmeyelım gayet dogal bır surec tabıkıde kendımıze dıkkat edecez .. bende senın gıbı eylüle kadar hamıle kalmayı planlıyorum..hayırlısı bakem:teytey:

Cok saol bende goruyorum hep anneleri kucaklarina aliyorlar bebeklerini.ama iste genede merak ediyor insan.Yarin kadin dogum doktoruma gidicem kontrol icin birde onun fikrini alayim.Benimkileri biz temmuzda bekliyorduk ama haziran basina geldi bicirlar 5 hfta erken dogum yaptim.ama bazen iyiki haziran basi olmus buralar cok sicak oluyor nisandan sonra birde benim bir arkadasimla ayni donem hamile kalmistik:dance: onunda oglu oldu oda agustos eylul gibi dusunuyor ben mumkunse mayis haziran dogurayimda sicaklara kalmiyim diyoruz.Hehe bir de ikiz olurmus gene cok zor olur belki ama istemiyorda deilim valla.Hayirlisi insallah.

Umarim sizde 3.yu eylul gibi kavusursunuz haziran bebekleri cok tatli oluyor.

inşallah canım bende doktoruma danısacam ve bu yönde planımı yapacam arka arkaya zorda olsa bır arada buyucekler napalım zor gunler bızı beklıyor.. hele sen bırde ıkızlerın var supersın vallahı harıkasın:teytey:

Saol canim hep kalabalik bir aile istemisimdir 3 cocuk bence cok idael.ikizler ozellikle gece cok zor oluyor.surekli uyaniyorlar.Ama karisinam yok cok rahatim.istersem is yapiyorum istersem yapmiyorum cok zorlamiyorum kendimi yoksa yorucu olurdu.

maşşalah yaa
daha bız bır tane doguramadık valllaa helal olsunnn.
allah gonlunuze gore versın.
eger maddı ımkanınız 3 cocugun masraflarını karsılamaya yetıyorsa 3.dogurmak supperdır

adanaadana; öncelikle kararından dolayı tebrik ediyorum ancak yazı yazarken düzgün Türkçe kullanmanı rica ediyorum.tabe,yane istiom( düşmeyelim bu Türkçe katili kelimelere...
Ben de 35 yaşındayım 2 kızımı 1 ay sonra kucağıma almayı Allah nasip ederse bekliyorum.büyük kızım 3,3 yaşında.diğerini de38im bitmeden düşünüyorum,hepsi sezeryan Allah sağlık verirse inşallaah.nedeni ise;erkek kardeşimle hiçbir paylaşımım olmaması,2 değil de 3 kardeş olsak daha farklı olurdu,daha sıcak daha eğlenceli bir ailemiz olurdu diye düşünüyorum.maddi anlamda problemimiz yok sayılır ben öğretmenim eşim doktor.ancak 3 sezeryanın bana verebileceği zararları doktoruma danışmadan böyle bir karar alamam.senin de doktoruna sık sezeryan olmanın zararları olabilir mi diye sormanı tavsiye ediyorum.doktorun iyisi ve evde güzel bakılman da sağlığın açısından olumlu olacaktır.sağlıkla doğur çocuklarını...sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…