3.yü düşünenler

kızlar hıc anlamadım ben ılk bebegıme hamıleyım normal dogum istiyorum cunku sezeryan vs. olursa ıkıden fazla cocuk yapamam dıye bılıyorum hep hayalım 3 cocuk sahıbı olmak
cahıllıgımı mazur gorun bı yan keskten bahsetmısınız bunu sızmı tercıh edıyorsunuz vallahı hıc rıske etmem hemen epidural sezeryan olurum :))))) sonra 2 yas arayla 3 cocuk yaparım :))))

Allah çocuklarınızı bağışlasın.
arkadaşların sık doğum yapmanızla ilgili değindikleri endişelere katılmakla beraber ben başka bi merakımı gidermek istiyorum izninizlebenneyaptımki
öğretmensiniz.ilk çocuğunuz 5 a ylıkken hamile kalmışsınız(ki en iyi ihtimalle zaten işe yeni dönmüşsünüzdür).peşinden hamile kalıp 6 ay sonra tekrar doğum izni ve akabinde süt izni.şimdi tekrar planlanan bir hamilelik ve aynı izinler tekrar.bu arada öğrencileriniz ne yapıyor?elbette öğretmensiz kalmazlar.ama sürekli öğretmen değiştirmeleri ne k adar sağlıklı?veya devlet bu rahatlığı sundu diye bu kadar sık doğum yapmak ne kadar doğru?
vicdanen 3. çocuk kararını öğrencilerinizin menfaati için bir müddet ertelemeniz taraftarıyım.
ayrıca mesai arkadaşlarınızında bu duruma hoş bakacağını sanmıyorum.düşünsenize habire doğum yapan,sürekli hamile dolaşan biri.
elbette bunların hiçbiri mantıken kimseyi bağlamaz.
ama bu imkanlar size verildi diye öğrencilerinizi bu derece ihmal etmeniz bana göre doğru değil.
siz bir eğitimcisinizyerimseniben

Arkadaşım sizide cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum,,,, bende sizin gibi 3. yü düşünenlerdenim iki tane oğlum var 6 ve 3 yaşlarındalar ve sezeryan doğum yaptım ikisinide,,,,1.5 ay önce 12 haftalık bebişim kalbi durunca kürtaj oldum şuan yine gebe kalmak istiyorum ve hemde Allahımdan ikiz olması için dua ediyorum,,,,ama ben ev hanımıyım,,,,siz çalışıyorsun maşallah güzel cesaret Allah kolaylık versin çocuklarınızada uzun ve sağlıklı ömürler versin,,,,

evet canım 3 tane cıvıl cıvıl arka arkaya gerçekten güzel ama dediğim gibi bu sadece dış görünümle ilgili değil böyle peş peşe olarak içten çürürsün valla.ne bileyim ben kadınlara kıyamadığım için böle düşünüyorom hem çok gençsin daha yaşın olur 35 yap 3.yüde çıksın aradan derim.sen bilirsin yinede.sorunu gelince etrafımda 2 tane var 3 de sezeryenli olan bi problem yaşadıklarını duymadım.zaten dr larda 3 ekadar müsade ediyorlar.karar veripte yaparsan allah yardımcın olsun güle güle büyüt inşallah

kronick canım emin ol şu meslekte benım kadar idealist benim kadar çalışan öğretmen göremezsın.tabe bunu bılemezsın. sana su kadarını söyleyim ıkı dogumumdada yaza geldı ve ben sadece hazıran ayında izinlerımı kullandım. ayrıca herkes dogum sonrası bır sekılde eklemelerle izin kullanırken ben eylül 1 görev basındaydım.mıllet sut ıznı dıye kavga ederken ben süt izni kullanmadım ayrıca nöbet tutmamam gerekırken dogumöncesı ve sonrasında , hep tuttum ayrıyeten 5. sınıf öğrencılerıme sınava yonelık cumartesılerı ücretsız kurs verdım yane sana soyleyecegım devletın bana sagladıgı hıcbır avantajı kullanmadım dıyebılırım.3. yude zaten yaza denk getırıp doguracam. sadece bu annelık içgudusuyle ıstedıgım bırsey. bırde eşimin gorevı geregı zaten dogudan batıya tayın goren ınsanlarız anlıcan benım bı devamlı okuttugum sınıfım ve devamlı gordugum mesaı arkadaslarımda yok. anlıcagın ben gayet ıyı egıtımcıyım cocuk dogurmam buna engel degıllll

canım zaten suan tum sezeryanlar alttan yatay kesıkle oluyor.
ya ıkı sene arayla sezeryan olan cok duyuyorum arastırıyorum bu durumda olup saglıklı olanlar var bunyeyle alakaalı ama sen normal dogum yapabılırsen yap daha saglıklı benım lık bebegım terstı ondan ben sezeryan olmustum.allah hayırlı dogurmak nasıp etsın

ya hocam bukadar istiyorken yap gitsin ikisi nasıl büyüdüyse 3.de büyür gider bende istiyorum 3.yü Allah izniyle gönlümüze göre olur inşallah evlat gibisi varmı?

her kadının harcı değildir 3 tane doğurmak hele çalışan kadının hiç değildir...
allah nasip aderse bende 3 tane istiyorum..
ayrıca ego tatmin etme olayınada kesinlikle katılmıyorum !!!!!!!!!!!
kardeş çok güzel bir duygu bizde 3 kardeşiz annem hatta hep der şimdiki aklım olsa bir tane daha doğururdum
ben kendimde çocuklarıma karşı o sevgiyi,sabrı,cesareti görebiliyorum,senide takdir ettim
herşeyin maddiyat olduğunada inanmıyorum çocuğuma birşeyler bırakmak zorundada değilim ayrıca...kazandığımla 3 çocuğun eğitiminide gayet güzel verebilirim ellerini mesleğini verdikten sonra gerisi onlara kalmış hayatı öğrenmeliler bence....
ben yeni bir bebek kaybettim kızım 2,5 yaşında arka arkaya olsunlar dedim ama olmadı tekrar deneyeceğim inşallah
sen birde eğitimcisin bu senin için iyi bir avantaj......

Helal olsun kardeşim sana ne güzel yazmışsın bende bir bebek kaybı yaşadım çok acı oluyor bir daha şansımızı deneyelim Allah yar ve yardımcımız olsun düşüncelerine gönülden katılıyorum

selamlar
3. cocuk bence cok guzel önceden dusununce korkutuyordu sanki ama sonra insan istiyor ben 3. cocuguma hamileyim daha 5 haftalik ve büyükoglum 14 yasinda kücük kizim 12 anlayacaginiz ben bu bebegimi sanki ilk bebegim gibi hissediyorum ozaman kücüktüm ama simdi yasim geregi cocuklariminda bir kucuk kardes istemesinden dolayi istedim ve 3 ay beklemeden sonra hamileyim .cok güzel bir duygu ayrica rizkini Allah cc veriyor ...

kızlar allah gonlunuze gore soyle saglıklı bebekler versın işallah.. allah ısteyen herkese versın.. dunyanın en guzel duygusu..baby nurse yazınız benı cok mutlu ettı..aynen katılıyorum işte budur..

:) ikisi yok ama üçüncüyü düşünüyorum:) Bir evleneyim üç çocuk yapıcam kızlar dört de olur:))))

3 çocuk mu?
büyük bir cesaret doğrusu
hele ki türkiyenin şu gidişatında ben ilkime hamileyim ama yinede ilerde onu nelerle karşı karşıya bırakıcam diye düşünüp duruyorum
ki ikinciyi yapmak bile çok büyük yük ayrıca
almanyada 3cü çocuğa asla izin verilmiyormuş diye duymuştum
sezeryanla tabi ve araları çok az vücudun bozulmamış gözükebilir ama içinde kim bilir nasıl inşaatlar yapılıyor
bence iyi düşün derim sonra hem sağlığını hem bebeğini tehlikeye atığına pişman olma
sevgiler..

boyle bır yasak yok cok sacma almanyada mıllet dogursun dıye ustune para verıyolar...ya benım senın gıbı egıtımlı ınsanlar dogurmucakda bu devlete ıyı evlatlarr yetıstırmıceklerde kım yapacak????annelerımız nasıl dogurmus bızım elımıze ekmegımızı vermıs?cok da karamsar olmayalım lutfennn:1no2:

hemşerim merhaba canım bende 3ncüyü düşünüyorum
sana özel mesaj çekecektim özel mesajını açarmısın

ah ne güzel ben daha ilk çocuğum bile olmadı ama eğer olursa 3 tane istiyorum ben de inşallah çocuğum olur

massallah arkadaslar.allah yuvalariniza mutluluk versin.konu disi ama kusura bakmayin.benim daha bitecik bebegim bile yok.bende 3 tane istiyorum nasip olursa tabi.

kızlar allah gonlunuze gore verır inşallah hepınızinde ıstedıgı kadar cocuk olur dunyanın en guzel duygusunu tatmanız dılegıyle

öncelikle meslektaşım olarak sizi cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum, üçüncü çocuğu istemek düşünmek dahi büyük cesarettir

bana gelince iki oğlum var, biri 6 yaşında diğeri de henüz 10 aylık ve bana kalırsa hemen üçüncüyü doğurabilirim ancak eşim kesinlikle istemiyor, memur adama iki çocuk fazla bile diyor, bir bakıma haklı ama ben bir kızım olsun çok istiyorum, tabi üçüncünün kız olacağını da kimse garanti edemez

küçük oğlum biraz büyüsün belki tekrar bebek özlemi hisseder üçüncüyü düşünebiliriz

bu arada çocuklarına kim bakıyor, bakıcı mı yoksa aileden biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…