- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
- Konu Sahibi adanaadana
-
canım cok haklısınbende bılıyorum butun bunları ama ne bılım gercekten ıstıyorum soyle arka arkaya buyutum cıvıl cıvıl olsunlar.hem önumuzdekı sene hamıle kalsam dedım yane en kucugumle arasında 3 yas olacak oyle dusundum tek korkumda sezeryan ama.ya ben 14 ay arayla dogurdum ama ne bılım allaha sukur iyiyim cesaretlıyım baya ondan etrafta duygdugun varmı arka arkaya sezeryan olan 3 tane:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar hıc anlamadım ben ılk bebegıme hamıleyım normal dogum istiyorum cunku sezeryan vs. olursa ıkıden fazla cocuk yapamam dıye bılıyorum hep hayalım 3 cocuk sahıbı olmak
cahıllıgımı mazur gorun bı yan keskten bahsetmısınız bunu sızmı tercıh edıyorsunuz vallahı hıc rıske etmem hemen epidural sezeryan olurum :))))) sonra 2 yas arayla 3 cocuk yaparım :))))
her kadının harcı değildir 3 tane doğurmak hele çalışan kadının hiç değildir...
allah nasip aderse bende 3 tane istiyorum..
ayrıca ego tatmin etme olayınada kesinlikle katılmıyorum !!!!!!!!!!!
kardeş çok güzel bir duygu bizde 3 kardeşiz annem hatta hep der şimdiki aklım olsa bir tane daha doğururdum
ben kendimde çocuklarıma karşı o sevgiyi,sabrı,cesareti görebiliyorum,senide takdir ettim
herşeyin maddiyat olduğunada inanmıyorum çocuğuma birşeyler bırakmak zorundada değilim ayrıca...kazandığımla 3 çocuğun eğitiminide gayet güzel verebilirim ellerini mesleğini verdikten sonra gerisi onlara kalmış hayatı öğrenmeliler bence....
ben yeni bir bebek kaybettim kızım 2,5 yaşında arka arkaya olsunlar dedim ama olmadı tekrar deneyeceğim inşallah
sen birde eğitimcisin bu senin için iyi bir avantaj......
3 çocuk mu?
büyük bir cesaret doğrusu
hele ki türkiyenin şu gidişatında ben ilkime hamileyim ama yinede ilerde onu nelerle karşı karşıya bırakıcam diye düşünüp duruyorum
ki ikinciyi yapmak bile çok büyük yük ayrıca
almanyada 3cü çocuğa asla izin verilmiyormuş diye duymuştum
sezeryanla tabi ve araları çok az vücudun bozulmamış gözükebilir ama içinde kim bilir nasıl inşaatlar yapılıyor
bence iyi düşün derim sonra hem sağlığını hem bebeğini tehlikeye atığına pişman olma
sevgiler..
hemşerim merhaba canım bende 3ncüyü düşünüyorum
sana özel mesaj çekecektim özel mesajını açarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?