30 31 ve civarındaki hamişler ne durumdasınız konuşup paylaşalım :)

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
hazırlıklarınız neler ağrı sızı uyku hareket durumlarınız nasıl mesela ben 31 hafta oldum ama maşallah hiç hamileymiş gibi değil hareketlerim çok seri normal hızlı hareket edebiliyorum bütün evimin işini yapabiliyorum ama uykuda hareket dönmek çok zor :)

Bebis erkek mi? Benim minigim kız ve hamileliğin başından beri cok ağırım. Acaba cinsiyetle ilgili mi bu ağırlık ya da hafiflik.
Ben ağrıdan ve surekli wc icin kalkmaktan duzgun uykuya hasretim bu aralar mide yanmasi da cabası. Gun sayıyoruz sağlıkla kavuşmaya.

Benimkide kız ama kilo durumunuz nasıl onunla alakalı olabilir belki ben 49 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum ve asıl ideal kiloma geldim :)

Normal kilomun ustune 10 kilo aldiktan sonra hamile kaldim ben ama benden daha kilolu olanlar bile daha rahat bir hamilelik geciriyor. Demekki bunyem boyle

Normal kilomun ustune 10 kilo aldiktan sonra hamile kaldim ben ama benden daha kilolu olanlar bile daha rahat bir hamilelik geciriyor. Demekki bunyem boyle
bende normal kilomun üstüne 5 kg aldım sonra hamile kaldım, bu sürectede yaklaşık7 kg oldum toplam 12 kg almış oldum , bel ağrılarım oluyor.Özellikle uzandığımda yerimden kalmakta zorlanıyorum . uyku problemmim yok , Mide yanmalarım oluyor reflu için gaviskon kullanıyorum bazen ama :) hareketliyim hemde çok ama bel ağrılarım ve kg almış olmam beni çok rahatsız ediyor. ((

Ben de cok rahatsizim kilolardan hatta simdiden diyetisyenimi ayarladim insallah dogumdan 2 ay sonra başlıcam, yaza dogru da spora başlıcam yoksa boyle gitmicek bunalima girmekten korkuyorum

meraba kızlar benimkide kız ve yaklaşık 12 kilo aldım bende hala çalışıyorum bir sıkıntı yok ama biraz zorlandığımı hissediyorum mide yanmaları bende de başladı. bide kilo durumları çok can sıkıcı

Beni gören "Karnın küçük, bebek mi gelişmiyor acaba?" diyor. Ama doktorum "Bir sorun yok, herşey gayet çok güzel" dedi. Ama ben yine de kendime baktıkça, şüpheleniyorum..

Benim pek sıkıntım yok. Allahım'a şükür. Benim'de allahın izniyle bi "kızım" olacak. Sadece geceleri sırt üstü yatamıyorum. Bir de bacaklarıma çok fena ağrı giriyor. Damarlarım kasılıyor sanki, onun dışında pek bi sorunum yok. Kilom'u sorarsanız: 63 kilo ile hamile kalmıştım. Şimdi 72 kiloyum. Kaşlarım döküldü biraz son 2 haftadır. Hareketlerimde bi ağırlık yok, aksine herşeyi yapabiliyorum. Yalnız eğilip kalkarken biraz zorlanıyorum, inşallah bu gidişle de bi sorunum olmaz. Bakalım son haftalara doğru ne olacak? Haaa... Bu arada bi sorum olacak. Şimdiden böyle ara ara bi ağrınız oluyor mu ? Kasıklarınızda olsun, sırtınızda olsun ? Merak ettim...

Bende 12 kilo aldım 1 hafta var aramızda

Benim sırtım çok ağrıyo bide hemen hemen her gece bacağıma kramp giriyo geçen sabaha karşı çığlık çığlığa uyandım resmen

Benim sırtım çok ağrıyo bide hemen hemen her gece bacağıma kramp giriyo geçen sabaha karşı çığlık çığlığa uyandım resmen

Aynen, öyle oluyor işte ? Doktor "Magnezyum" verdi bu kramplar için. Sende eczaneden temin edebilirsin. Bir de geceleri yatarken daha çok sol tarafına dönüp yatmaya çalış..

BENDE DE OLUYOR ARADA UYKUDAN UYANDIRIYOR NASIL BİR KRAMPSA ARTIK , KORKUYORDUM AMA GÖRDÜMKİ HERKES DE OLUYOR NORMAL .

BENDE DE OLUYOR ARADA UYKUDAN UYANDIRIYOR NASIL BİR KRAMPSA ARTIK , KORKUYORDUM AMA GÖRDÜMKİ HERKES DE OLUYOR NORMAL .

Korkulacak hiç bir şey yok inan ki bunun sebebi "Magnezyum"
Yavrucuğum sağ salim doğsun da, ben ona canımı bile veririm gerekirse :)

Ben de 12 kilo aldım. 35.haftaya gireceğiz. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Bebeklerinizin hareketleri ne durumda onu merak ediyorum.bizim oğlan yerinde durmak bilmiyor 16.haftada bir hareketlenmeye başladı durmuyor. Sakin olduğunda tedirgin oluyorum açıkçası. Sizde durumlar nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…