- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Bebis erkek mi? Benim minigim kız ve hamileliğin başından beri cok ağırım. Acaba cinsiyetle ilgili mi bu ağırlık ya da hafiflik.hazırlıklarınız neler ağrı sızı uyku hareket durumlarınız nasıl mesela ben 31 hafta oldum ama maşallah hiç hamileymiş gibi değil hareketlerim çok seri normal hızlı hareket edebiliyorum bütün evimin işini yapabiliyorum ama uykuda hareket dönmek çok zor :)
bende normal kilomun üstüne 5 kg aldım sonra hamile kaldım, bu sürectede yaklaşık7 kg oldum toplam 12 kg almış oldum , bel ağrılarım oluyor.Özellikle uzandığımda yerimden kalmakta zorlanıyorum . uyku problemmim yok , Mide yanmalarım oluyor reflu için gaviskon kullanıyorum bazen ama :) hareketliyim hemde çok ama bel ağrılarım ve kg almış olmam beni çok rahatsız ediyor.Normal kilomun ustune 10 kilo aldiktan sonra hamile kaldim ben ama benden daha kilolu olanlar bile daha rahat bir hamilelik geciriyor. Demekki bunyem boyle
Ben de cok rahatsizim kilolardan hatta simdiden diyetisyenimi ayarladim insallah dogumdan 2 ay sonra başlıcam, yaza dogru da spora başlıcam yoksa boyle gitmicek bunalima girmekten korkuyorumbende normal kilomun üstüne 5 kg aldım sonra hamile kaldım, bu sürectede yaklaşık7 kg oldum toplam 12 kg almış oldum , bel ağrılarım oluyor.Özellikle uzandığımda yerimden kalmakta zorlanıyorum . uyku problemmim yok , Mide yanmalarım oluyor reflu için gaviskon kullanıyorum bazen ama :) hareketliyim hemde çok ama bel ağrılarım ve kg almış olmam beni çok rahatsız ediyor.((
Bende 12 kilo aldım 1 hafta var aramızdameraba kızlar benimkide kız ve yaklaşık 12 kilo aldım bende hala çalışıyorum bir sıkıntı yok ama biraz zorlandığımı hissediyorum mide yanmaları bende de başladı. bide kilo durumları çok can sıkıcı
Benim sırtım çok ağrıyo bide hemen hemen her gece bacağıma kramp giriyo geçen sabaha karşı çığlık çığlığa uyandım resmenBenim pek sıkıntım yok. Allahım'a şükür. Benim'de allahın izniyle bi "kızım" olacak. Sadece geceleri sırt üstü yatamıyorum. Bir de bacaklarıma çok fena ağrı giriyor. Damarlarım kasılıyor sanki, onun dışında pek bi sorunum yok. Kilom'u sorarsanız: 63 kilo ile hamile kalmıştım. Şimdi 72 kiloyum. Kaşlarım döküldü biraz son 2 haftadır. Hareketlerimde bi ağırlık yok, aksine herşeyi yapabiliyorum. Yalnız eğilip kalkarken biraz zorlanıyorum, inşallah bu gidişle de bi sorunum olmaz. Bakalım son haftalara doğru ne olacak? Haaa... Bu arada bi sorum olacak. Şimdiden böyle ara ara bi ağrınız oluyor mu ? Kasıklarınızda olsun, sırtınızda olsun ? Merak ettim...
Benim sırtım çok ağrıyo bide hemen hemen her gece bacağıma kramp giriyo geçen sabaha karşı çığlık çığlığa uyandım resmen
Benim sırtım çok ağrıyo bide hemen hemen her gece bacağıma kramp giriyo geçen sabaha karşı çığlık çığlığa uyandım resmen
BENDE DE OLUYOR ARADA UYKUDAN UYANDIRIYOR NASIL BİR KRAMPSA ARTIK , KORKUYORDUM AMA GÖRDÜMKİ HERKES DE OLUYOR NORMAL .
inşallah inşallah allahım tek dileğim.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinKorkulacak hiç bir şey yok inan ki bunun sebebi "Magnezyum"
Yavrucuğum sağ salim doğsun da, ben ona canımı bile veririm gerekirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?