- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
Evet, piyango gibi bazı şeyler bir anda değişir ya öyle bir şey olabilir ama sadece umut edebiliyorsun böyle bir durumu.. Yaş ilerledikçe karşındaki erkek doğal olarak geçmişine karşı ön yargılı yaklaşıyor, bu yaşa kadar kim bilir kaç kişiyle flört etmiştir gibisinden... Kimisi sorun etmiyor, fakat o tipler de gevşek gamsız veya muhtaç tipler oluyor dolayısıyla onlarla da evlenilmiyor. Tek ipte iki cambaz oynatmak gibi, bazı şeyleri göz ardı ederek evlenmek için maddi manevi yeterli şartları sağlıyorsa karşındaki fazla irdelemeden evlenmek lazım.. Yaş malesef bayanlar için aleyhe işliyor...
Kesınlıkle yaş bizim aleyhımıze ilerliyor buna inanıyorum...Evet, piyango gibi bazı şeyler bir anda değişir ya öyle bir şey olabilir ama sadece umut edebiliyorsun böyle bir durumu.. Yaş ilerledikçe karşındaki erkek doğal olarak geçmişine karşı ön yargılı yaklaşıyor, bu yaşa kadar kim bilir kaç kişiyle flört etmiştir gibisinden... Kimisi sorun etmiyor, fakat o tipler de gevşek gamsız veya muhtaç tipler oluyor dolayısıyla onlarla da evlenilmiyor. Tek ipte iki cambaz oynatmak gibi, bazı şeyleri göz ardı ederek evlenmek için maddi manevi yeterli şartları sağlıyorsa karşındaki fazla irdelemeden evlenmek lazım.. Yaş malesef bayanlar için aleyhe işliyor...
Dedıklerınıze aynen katılıyorum :)) sizi sitedeki ruh ikizim ilan etmek istıyorum.. :))
Ama söyle de bır durum var erken evlılıklerde de aynı sorunlar olabılır hatta ıhtımal hemen hemen aynı...
Dua edıp allaha sıgınalım