Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah her şeyin hayırlısını versin. (amin)
Ben de 31 yaşındayım.. Daha bu sabah ben uyurken annem teyzemle telden konuşuyordu. Benden 7 yaş küçük kuzenim hamileydi ve doğum yaptığı haberini verdi anneme teyzem. (Allah analı babalı büyütsün. Vatanına, milletine, ailesine hayırlı insan eylesin inşaAllah o masum bebeği)
O uykulu halimle hem onun adına sevindim hem kendi adıma elimde olmadan üzüldüm. Böyle müjdeli, güzel, hayırlı haberleri duymak kadar güzel bir şey yoktur herhalde hayatta ama bu durumumdan (isteyip de evlenememe durumum) dolayı öyle bir acı ve çaresizlik oturdu ki yüreğime anlatamam. Kesinlikle bu kıskançlık değil sadece o haberleri duyunca bu bana acı veren his daha da yoğunlaşıp depreşiyor. Keşke yaşamasam bu beni bitiren, canımı yakan hisleri ama inanın bunu beceremiyorum.. Bu üzüntü hali çok kötü gerçekten
Her şeyin farkında olup da bunu hayatına uygulayamamak çok acı. Olacaksa her şeyin hayırlısıyla olması gerektiğini, her istediğimizin bize hayır getireceğinin garantisi olmadığını, mutsuz olmanın başta kendin olmak üzere kimseye fayda sağlamayacağını, şuan ki halimden dolayı Rabb'ime şükretmem gerektiğini, benden daha ağır şekilde imtihan olan kardeşlerimizin olduğunu bilmeme rağmen bunu ruh halime anlatamıyorum..
Allah her şeyin hayırlısını versin. Allah kapalı kapılarımızı Ya Fettah ismiyle Ya Nafi ismiyle hayırlısıyla açsın inşaAllah..