30 dan sonra yaşlanma modu

Oğlum 3 yaşında ben 28 ikinciyi doğursam hemen atanırsam iki sene sonra seneye atanırsam 3 sene sonra ucuncu desem 5 seneyi geçer ee yaşlı olucaz diye doğurmayalım mı 45 te doğuran hocam var
Yok canım doğum açısından sıkıntı yok ben geçen sene doğurdum daha

şimdiki gençlere bakıp kendi yitip Giden Gençliğime çok üzülüyorum göz açıp kapayıncaya kadar Geçmiş olan yıllarımın Hep üzüntü sıkıntı ve stres içerisinde geçmesi beni daha da çok üzüyorsanki yirmili yaşlarında bir uykuya dalmışım şu an beni birileri uyandırmış gibi hissediyorumbir bu kadar daha yaşarsam Ömrümün sonuna gelmiş olurum Oysa benim yaşadıgim sure sanki Birkaç günden ibaret

böyle diyorum ama yaşlıda görünmüyorum çok şükür beni görenler üniversite öğrencisi sanıyor Oysa ben kendimi çok ama çok yaşlı hissediyorum

Ay bende de yaslanma korkusu var. sarkma, kirisma, vucudunun esnekligini kaybetmesi, yavaslayan metabolizma, beyazlayan saclar :/

Bende bu duruma alismaya ve bu doganin bi kurali demeye calisiyorum ama sanirim bazi insanlar ve belki de ben de hic yaslanmayi kabullenemeyecegiz. Bkz Ajda Pekkan :))

Yok ya size öyle geliyor. 20 olunca da ,30- 40 oluncada aynı.Ben 20 olunca bana garip geliyordu. Vay bee daha dün 10dum ne ara 20lere geldim dedim. Fakat 23-25 gelince artık alışıyorsun 29-30da yine zil çalıyor. 33-35 yine aynen alışıyorsun. Yeni yaşa alışma dönemi yaşıyorsun sadece. 30 neki. Önemli olan hayat enerjisiVALLAH bazen 50 yaşında kadınlar görüyorum diyorum vaaay nasılda bakımlı güzel şimdiki tarifle taş gibi keşke bende ileride öyle olsam diyorum. Geçen 85 yaşında bir kadın gördüm. Bir duruş bir cool bir formda. Demekki marifet yaşta değil. Önemli olan hayatı sevmek,kendine özen göstermek. Bazı kadınlar ayyy çocuğum var zamanım yok diyip hayatı sallıyorlar yada olgun kadınlarda ayyy yaşım geçti diyip kilo almasınıda yaşla bağdaştırıyorlar. Oysa ne alaka isteyen her zaman bakımlı ve formda. Mesela Nebahat Çehre, MAŞAALLAH kadın 70 yaşında ama çoğu genç kıza taş çıkartır

Hep ayni hissediyoruz bacanın hayat hem kısa ve fani

Ayyy allah bizede nasip et en cnm

Ben =sen

OTE="usagi91, post: 46483834, member: 720703"]Bana bile öyle hissettirdin ben 27-28 yaşında olduğunu düşünüyordum çıtır hatun seniii[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…