30 dan sonra yaşlanma modu

bu tamamen aynaya baktıgında ne gordugunle alakalı
ben 29 yasımdayım kı bence 30-45 yas arası kadının en verımlı zamanı dıye dusunuyorum
sen dıp boyanı yaptırırsan daha mutlu olursun bence

30 da yaşlanılır mı yahu, hayatın zirvesi... kendi adıma hayatımda en güzel olduğum yaşım 32 yaşımdı. 20 li yaşlarımdakinden çok daha zeki, olgun, kültürlü, bakımlı, güzel ve güçlüyüm, yıllar benden korksun heyt be
ruhum genç ya bünyem de yaşlanmıyor, saçımda tek tel beyaz, yüzümde bir çizgi yok henüz, benim yıpranma en son yüzüme yansıyacak sanırım, vucudumda bolca çatlak var ama takmıyorum, anılarım onlar benim

38 yaşında gencecik bir kadınım.hem içimdeki çocuğu hiç öldürmediğimden hem aşırı derecede cilt ve vücut bakımına takıntılı olduğumdan hem de şanslı ırsiyetten 10 12 yaş genç gösteriyorum yaşımdan da çok memnunum.İşin sırrı toplum baskısını kulakardı etmek makyaja sigaraya içkiye yatırım yapmak yerine cilt dostu kremlere serumlara yatırım yapmak .Giyim stili saç rengi bile çok önemli etkenler.dertleri de çok çözülemeyecek olmadığı takdir de önemsememek.Benim naçizane tavsiyelerim bunlar kızlar.bir de mutlaka kilo fazlanız var sa vermeye çalışın .

Helal sana salma b3n yaşımı gosteriyorum kırışıklık 40 li yaslarda baslar daha cok

Güzellik takıntısı değil bu korku bi nevi

Suan 36yasindayim.
30yasindayken bende ayni seyleri dusunup yaslanmayi kendime hic yakistiramiyodum
Tabi ozaman 30iken max26felan gosteriyodum fakat yillat yasadiklarimiz sikintilarimz
biden insani cokertiyo galiba
suanda 30oldugumu soyluyorlar yani kinyom tipliyim ama genede icte bir 40lik var.yoruluyorum artik herseyden.

Gençliğimi güzelliğimi kaybetmekten bunalıma girerim herhalde. Sevgilim yok, ailem yok, çocuğum yok hayatta elimde sadece güzelliğim var, o da giderse kahrımdan çok kötü olucam herhalde. Adam gibi bir ilişkim olsa bu kadar takmazdım ama.

31 yasima gidiyorum ama yaslandigimi dusunmuyorum hic, evt gozlerin altinda morluklar, kirisikliklar baslasi, zaten sacim oncelerden beyazlamaya baslamisti bile. ama bunlari insan vucudunun deformasyonuna veriyorum, hicc yaslandigimi dusunmuyorum :)

Minyon tilkiler yaşından çok ufak görünür çok sanslisin

Minyon tipli olacak o canim

Bazen bana da oluyor
Ben 36 yasındayım
Hala enerjiğim ama 20 li yaslardaki gbi değilim
Fiizksel olarak da eskiden yiyip yiyp kilo almayanlardandim.
Şuanda alma moduna gectim dilkat etmez isem

ohohohhooo dur bakalım bunlar 30 da olmuyor. 35 ten sonra azzzzıııccıcıkkk miniciikk bi,aşlıyor.
ben 36 yaşındayım görenler 25 anca derler. bir iki deformasyon var ama azıcık.
fiziki gücüm enerjim az düşüş gösterdi.

Yaşlansak ne olacak ki:) ruhumuz dinç olsun da
Her yaş ayrı güzel yaşlılığımı da tatmak isterim bi gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…