bu tamamen aynaya baktıgında ne gordugunle alakalıİnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
bu tamamen aynaya baktıgında ne gordugunle alakalı
ben 29 yasımdayım kı bence 30-45 yas arası kadının en verımlı zamanı dıye dusunuyorum
sen dıp boyanı yaptırırsan daha mutlu olursun bence
Helal sana salma b3n yaşımı gosteriyorum kırışıklık 40 li yaslarda baslar daha cok30 da yaşlanılır mı yahu, hayatın zirvesi... kendi adıma hayatımda en güzel olduğum yaşım 32 yaşımdı. 20 li yaşlarımdakinden çok daha zeki, olgun, kültürlü, bakımlı, güzel ve güçlüyüm, yıllar benden korksun heyt be
ruhum genç ya bünyem de yaşlanmıyor, saçımda tek tel beyaz, yüzümde bir çizgi yok henüz, benim yıpranma en son yüzüme yansıyacak sanırım, vucudumda bolca çatlak var ama takmıyorum, anılarım onlar benim
Güzellik takıntısı değil bu korku bi nevi32 yaşındayım, hiç böyle düşüncelerim olmadı. Gerçi hiçbir zaman güzellik takıntım olmadı, kendime bakarım elbette ama saçım beyazladı, kırışıklarım çıkmaya başladı diye dertlenmem. Her şeyi zamanında yaşamak gerektiğine inananlardanım.
Minyon tilkiler yaşından çok ufak görünür çok sanslisinSuan 36yasindayim.
30yasindayken bende ayni seyleri dusunup yaslanmayi kendime hic yakistiramiyodum
Tabi ozaman 30iken max26felan gosteriyodum fakat yillat yasadiklarimiz sikintilarimz
biden insani cokertiyo galiba
suanda 30oldugumu soyluyorlar yani kinyom tipliyim ama genede icte bir 40lik var.yoruluyorum artik herseyden.
Minyon tipli olacak o canimSuan 36yasindayim.
30yasindayken bende ayni seyleri dusunup yaslanmayi kendime hic yakistiramiyodum
Tabi ozaman 30iken max26felan gosteriyodum fakat yillat yasadiklarimiz sikintilarimz
biden insani cokertiyo galiba
suanda 30oldugumu soyluyorlar yani kinyom tipliyim ama genede icte bir 40lik var.yoruluyorum artik herseyden.
İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
ohohohhooo dur bakalım bunlar 30 da olmuyor. 35 ten sonra azzzzıııccıcıkkk miniciikk bi,aşlıyor.İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
ohohohhooo dur bakalım bunlar 30 da olmuyor. 35 ten sonra azzzzıııccıcıkkk miniciikk bi,aşlıyor.
ben 36 yaşındayım görenler 25 anca derler. bir iki deformasyon var ama azıcık.
İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Sen daha dur bakalım keske senin yaşında olsak ahh ahh21 yasindayim gorunus iyide ruhen bazen kendimi 40 gibi hisseder oldum. Offf offfff
İnşallah cnmYaşlansak ne olacak ki:) ruhumuz dinç olsun da
Her yaş ayrı güzel yaşlılığımı da tatmak isterim bi gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?