Ne güzelYaşlanmak güzeldir diye reklam yapıcan ben de , kamu spotu olarak.
Julia Roberts geçen yıl açıklama yaptı ya, doğal yoldan yaşlanmak istiyorum diye,
İnsanın kırışıklıklarının anıları onları değerli yapıyor, hiç üzülünecek bir konu değil...
Yasa sen emi28 yasındayım öyle düşünmüyorum önemli olan ruhum ben çok genç hissediyorum daha yapacak çok işim var planlarım doğacak çocuklarım okutulacak oğrencilerim var kendimize bakarsak yaşıtlarımızdan daha genç gorunuruz dert etme bizim için hayat şimdi başlıyo
Yerimden kalkamam herhalde30 yaşında böyle olursanız 60 - 70 'te ne yapacaksınız ?
Aynen size katılıyorum herşey genç iken guzelBen de 37 yaşındayım ,yaşlandığımı hissetmiyorum.Allaha şükür şu an için elim ayağım tutuyor.Ama 50 yaşından sonra o psikolojide olurum herhalde.Dizler tutmamaya,gözler görmemeye başladığı zaman.Zamanı verimli kullanmak lazım ,yapmak istediklerini sonraya ertelememek lazım,canının istediğini dişler keserken yemek lazım.
Aynen benimde bebeklerin genç kız olunca ben yasli olucam iste aslında uzulmemek gerek çünkü bi çok kişi yaşlanamadan gidiyor şükürler olsun.Evet 36 yasindayim ve resmen sanki olum kapida artik.Bebeğim 15 e girince ben 50 olacam yuuuuhhjh napucam ben diyerek kendimi mahvediyorum bunun için psik.yardim bile almaliyim artik.
Hayat kimine kavun yedirir kimine kelekyaşım 31, ruhum 62.... konu yaş değil... içimiz çökmüş bacım
Annem 35 te doğurdu kardeşimi gayette anşaşıyolar okadarda yaşlı değil 50 yas iş içimizde ruhta bence hayattan vazgeçmemek onemliEvet 36 yasindayim ve resmen sanki olum kapida artik.Bebeğim 15 e girince ben 50 olacam yuuuuhhjh napucam ben diyerek kendimi mahvediyorum bunun için psik.yardim bile almaliyim artik.
Maşallah annene ellerinden operimAnnem 35 te doğurdu kardeşimi gayette anşaşıyolar okadarda yaşlı değil 50 yas iş içimizde ruhta bence hayattan vazgeçmemek onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?